@13 Teraz som to počul prvý krát nebyť videoklipu tak neviem kto to je ani že je zo Slovenska. Keby sa mi neznechutil v superstar ma by som s toho lepší pocit ale pesnička ujde trochu tuctová ale dá sa
@magick55 no to viem že vyhrali Lordi...ale tak mali väčšiu podporu...a slovákom to nebude voňať už len preto že je to šmajda, alebo moc americké ako tu už bolo písané...a je to až moc tuctové...ale song to zlý nie je...
Má moju plnú podporu ! Sám si to platí , celé Slovensko sa na to vykašľalo a ešte si ho v rádiách idú brať do huby ?!? Podľa mňa má čo ponúknuť a nemôže to byť plné len disco sračiek. Takže ÁNO , som spokojná.
@flegma1triedy veď čo že slovákom? tých nieje tak veľa a možno preto že je to také americké a tuctové to osloví viacej ľudí...ako tak pozerám okolo seba, ľudia majú radi tuctové veci
nemyslim si, ze je to zle a ked uz nic ine, ma sancu aspon trochu zaujat s tym svojim vyzorom - ved si povedzme otvorene, za koho budu mlade europske fesandy hlasovat? bud za peknych neznych chlapcov alebo sa vystredne kreatury...(nie som si ista, do ktorej kategorie spada on ) .. ved uvidime no... vyhrat to aj tak nevyhra
prvy krat to pocujem a to odkedy sa Smajda takto vola ? no a co ja viem mne sa to nepaci ale tak moze to tam mat uspech ... ale u mna interpret ktory nespieva vobec po nasom nemoze mat uspech sice chapem ze do tej sutaze treba anglictinu asi ale on sa mi zda ze po slovensky nespieva vobec
@antifunebracka to áno, ale ak to nerobí nikto iní, ak tam nie sú vidieť etnické prvky a my ich tam ako jediný národ dáme, nemáme šancu uspieť... je to akoby si šiel hlavou oproti múru (
@nathalicatko cize podla tebe zaujmeme, len ak budeme ako vsetci ostatni?☺☺nemalo by to byt prave naopak, ze ked my budeme vynimocni v tom etne, tak prave tym vynikneme a uputame?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
a navyše...východniar
na koho sa to hrá? ... stále to bude Šmajda
neviem prečo ale vybavil sa mi Jon Bon Jovi pri tomto aj keď to je síce iná liga
a aspoň má naša scéna opať niekoho pred kým sa budú nohy otvárať ako pred Mojžišom more
ale pesnička nie je zlá prekvapivo je dobrá a bol by som schopný to počúvať no mohla byť ešte lepšia! namiesto spomalenia to mal roztočiť!
a tak či tak ma tam viac zaujala tá červenovláska
no ale celkovo som spokojný ... vždy lepšie ako horehronie
inak ja si len neviem predstaviť ak by to náhodou vyhral, kde by to slovensko organizovalo na budúci rok
aj keď pri tejto súťaži by som sa nečudovala ničomu...ju vyhrá už hocikto
A ináč, podľa mňa to nie je zas tak zlé.
eurovision je trapas ako traky...
ale tá pieseň ma napodiv oslovila a vôbec nie je taká zlá
» www.discogs.com/Miro-%C5%A0majd...
Ale teším sa, ako to celé Baláž a Hubinák z _FMka okomentujú :p
@nathalicatko a ved zmyslom tej sutaze je, aby sme ukazali cosi nase
ale nemyslím si, žeby to malo šancu..
No neviem,nič moc.Ale pravdupovediac asi ani nebolo veľmi z čoho vyberať.