vraciame sa do obdobia z pred 89 - nasilne rozpustenie a zatknutie organizatorov POKOJNEJ demonstracie v Sarisskych Michalanoch (na youtube je video), bezdovodne blokovanie vozidiel len na zaklade DOMNIENKY, bezdovodne zatykanie vodicov, obcanov SR a EU, bezdovodne predvedenia vodicov na utvary PZ SR, ktori udajne CHCELI zapchat ulice spanilou jazdou (45km/h je blokovanie premavky???), Bombu ani nespominam...
toto uz nie je normalne. A policajti Kalinaka obhajuju, ze urobil vela dobreho pre policiu. Jasne... aj kamionista urobil vela dobreho: podporoval ekonomiku, platil dane a pod. No u policie je za kriminalnika... a Kalinak co?
Policia uz nie je obciansko-pravny organ, ale obycajne gestapo a SBS ficovlady!
ako pise @johnysheek , radsej by som si vedel predstavit niekoho lepsieho tam hore, ktory vy rozhodne daval lepsie rozkazy, pripadne kontroloval ich pracu na nejakej lepsej urovni, napriek tomu, nie som spokojny ani s ich vykonavanim prace..
@seagull1 odporúčam si pozrieť, čo sú tí "organizátori pokojnej demošky v Michaľanoch zač" a uvedomiť si, že si naletel pospoliťákom na ich populistické sračky o tom, ako zle sa s nimi zaobchádza. skús si prešturiť zopár členov SP a uvidíš, čo je to POKOJNÉ jadro za nacistickú zberbu.
@transplantovana na pospolitost kaslem... Kotleba je debil... ale pozri ako sa ti policajti chovali voci pokojnym ludom? Ludia stali pokojne. Ziadne znamky agresivity... ja len komentujem co vidim, a na tom videu je to vidiet az velmi dobre
Ved čo sa stažujete .....je to super tak ako to je ......aspon sa da rychlo jazdiť ......hah ale nie je to katastrofa ale nie všetci su rovnaký zase to sa musi uznať
A @13 to vystihla najlepšie, väčšina z vás vie o ich práci tak 1 %. Len ste cely napichani z toho, že si dovolili zasiahnuť proti druhému (nezmyselnému) štrajku (prvý bol na mieste).
@Adus2 Každý súdny človek musí uznať aspoň to, že ten policajný zásah v michaľanoch nebol vôbec adekvátny. Veď tí policajti sa tam chovali ako keby chytali nebezpečných teroristov, alebo vrahov.
Na takéto ankety sa ťažko reaguje hlavne ak ide o políciu(to nie je autobusová doprava ani nič také čo využívame často tak ako to mám posúdiť či som spokojný z ich prácou?) ako môže byť niekto s nimi spokojný ak stopujú a jebú mastné pokuty väčšinou sú nespokojný tí ktorý porušujú zákon a tých je na Slovensku väčšina v dnešnej super dobe. Inak ja s nimi nemám zlé skúsenosti no bodaj by som mal keď mám známych tak mám dať áno??? Nie som s nimi ani spokojný ani nespokojný asi tak. A keď som bol mimo okresu čo som často kde nepoznám policajtov ani oni mňa tak tiež mám len dobré skúsenosti ono záleží veľa na akého policajta natrafíte lebo aj tam sú dobrý a zlý ako všade.
@Adus2 a @18 presne si to vystihla aj ja som toho názoru mali ich pozatvárať a pobrať im vodičáky a najebať im pokuty po 1000 euro. Keď prvýkrát štrajkovali nad čím rozmýšľali keď im stačilo odloženie mýta do konca januára teraz si myslia kokoti akýsi že budú všetci tancovať jak oni budú pískať nech podnikajú ak chcú a ak nie tak nech robia niečo iné aj tak je dopravcov požehnane aspoň budú mať tí poriadny viac zakáziek. Po prve malý a stredný dopravcovia najviac ojebávajú štát na daniach že robia zákazky aj na čierno bez faktúry a štát im má vychádzať v ústrety ja by som ich tak poslal kade bližšie a nie sa s nimi hral. Teraz chcú do júna či ako a potom by zase štrajkovali na 100%.
Inak to nie je štrajk ale protest dopravcov neviem prečo všetci hovoria o štrajku keď dopravcovia nie sú štátny zamestnanci a ani nepracujú v štátnom podniku proste protestujú lebo sú podnikatelia.
nie nie som spokojna...aj u nas v meste bolo zhromazdenie ako v Sarisskych Michalanocha to co tam predvadzali ti policajti bolo viac ako smiesne....a ze sloboda prejavu...
Aj v inych krajinach, ktore sa povazuju za vyspelejsie by ste nasli nasilie zo strany poriadkovych zloziek statu. Ja by som tam nahnal armadu a splachol to vodnymi delami a zvysok by som zatvoril. A ani zakaz zoskupovania sa na verejnych priestranstvach by nebol zly. Proste pravidla strajkov a protestov su. A to co predvadzaju niektore skupiny ludi nieje normalne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
//iróniu si nevšímať prosím//
toto uz nie je normalne. A policajti Kalinaka obhajuju, ze urobil vela dobreho pre policiu. Jasne... aj kamionista urobil vela dobreho: podporoval ekonomiku, platil dane a pod. No u policie je za kriminalnika... a Kalinak co?
Policia uz nie je obciansko-pravny organ, ale obycajne gestapo a SBS ficovlady!
@Adus2 a @18 presne si to vystihla aj ja som toho názoru mali ich pozatvárať a pobrať im vodičáky a najebať im pokuty po 1000 euro. Keď prvýkrát štrajkovali nad čím rozmýšľali keď im stačilo odloženie mýta do konca januára teraz si myslia kokoti akýsi že budú všetci tancovať jak oni budú pískať nech podnikajú ak chcú a ak nie tak nech robia niečo iné aj tak je dopravcov požehnane aspoň budú mať tí poriadny viac zakáziek. Po prve malý a stredný dopravcovia najviac ojebávajú štát na daniach že robia zákazky aj na čierno bez faktúry a štát im má vychádzať v ústrety ja by som ich tak poslal kade bližšie a nie sa s nimi hral. Teraz chcú do júna či ako a potom by zase štrajkovali na 100%.
Inak to nie je štrajk ale protest dopravcov neviem prečo všetci hovoria o štrajku keď dopravcovia nie sú štátny zamestnanci a ani nepracujú v štátnom podniku proste protestujú lebo sú podnikatelia.