Máte skúsenosti s tým, že Vám vyučujúci nadávajú do debilov a idiotov ? Keď sa potichu rozprávate a nerušíte, že vám dávajú len tak zápisy a tvrdia, že ste hluční a robíte bordel ? Spýtam sa takto: zdá sa aj Vám, že vyučujúci si dovoľuvú viac ako by si ma
Myslim,že mi hovoriš z duše,skoro ako keby bola reč o mojej matikarke..ta sa nesere s vyrokmi ako"hlupa si a hlupa ostaneš"..alebo "tieto priklady su pre nadludi..ostatní riešte pridkal 6 v zbierke na strane 98"..a podobne...
treba to brat s nadhladom...v inych krajinach to takto nie je, ale to zas neznamena, ze je to az tak lespie...ale su veci, ktore treba brat, ake su a ked nas nastvu, vykricat sa... a hotovo
mam skusenosti s ucitelom ktory mi nadava do vypatlanych drbkov , idiotov , retardov , elektrickych myší ... Dalsim ziakom hovoril ze behaju jak vozickari... mne ze beham jak keby som sa zakradal na jahody...Potom ze co sa tam cickame pred branou , ze sme retardovani , dementni ... takze asi tak
no ja som sa skor stretla s inymi prejavmi zneuzitia autority u profesorov-ze si napriklad telocvikar chcel pozriet fotky vo fotaku mojej spoluziacky tak jej ho jednoducho zhabal a dobre sa na nich bavil-pri tom na to m nemal pravo kedze s nim nic na hodine nerobila!!! za toto by som ich vrazdila do jedneho...vrrrrrr
No.. ja maam to stastiee ze takeeho profesora ani profesorku nemaam.. ... alee.. aj tak by som kaslal na nich keby na mna nadavali.. .. nech si kecaa co chce
ako u nás v škole je to bežné.....u jednej profky sme acikristi debilný...potom u profesora retardi retardovaný ako človek si na to už pomaličky ale isto asi zvykne ...ale je pravda, že profesori by sa mali niekedy zamyslieť čo vypustia zo svojich "vzdelaných" úst, pretože niekedy tým môžu človeku aj dosť ublížiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov