nooo nie.mesto by som menila hned. a s izbou vobec. je mala a zdielam ju s bratom co je najhorsie na svete. a panelak hm..nic moc:d ale mam rada nase sidlisko
No s tým zapadákovom kde bývam (Veľké leváre podotýkam) nebudem spokojná asi nikdy a s ostatným sa budem musieť do 18- ky zmieriť ale ja sa spokojím aj s málom
Dnes som si práve uvedomila, aké je mesto špinavé, neudržiavané, mnohé cesty nelogicky riešené (odbočky, smery, počet pruhov, šírka..), sídliská deprimujúco ohavné, a že jednoznačne najškaredšie budovy patria Technickej univerzite.
so Svrčinovcom byť spokojná? to kde sme dedina plná obmedzených ľudí čo sa starajú len o druhých a vyžívajú sa na tom, že ich môžu provokovať..demencia dalej sa mi tu nepáči že keď chceš prejsť z jednej strany cez cestu na druhú tak musíš čakať 10 minút kým autá prejdú...ovzdušie nahovno...je to tu proste blbé
Izba fajn, dom v pohode, dedina sa dá... skôr ma napríklad sere, že mám úplne na hovno umiestnenú tú izbu ... alebo že tu nie je s kým poriadne chodiť von... ale inak som spokojný
mám velikú vlastnú izbu, ale neni som spokojná s panelákom kde bývam ale mala by som sa za nejaký mesiac či kolko UŽ KONEČNE sťahovať do nového tehlového na opačnom konci mesta tak snáď vydá čo najskôr
niesom spokojna. strasne mala izba. plus sused, ktory do rana pozera nahlas filmy a ja nemozem spavat. jedine plus: mam to peso blizko vsade kam potrebujem. ................ale rada by som si nasla popri skole nejaku dobru pracu, aby som si mohla platit privat. mozno uz aj buduci rok. lebo ta mala tmava kobka, v ktorej teraz byvam, ma ubija :/
maximálne som spokojná so svojou veľkou izbou a aj so svojím domom ...neviem si predstaviť ,že by som žila v inom dome a na inej záhrade ...lebo zbožNujem pokoj ,keď vyjdem z obývačky do záhradky a je príjemne teplúčko ..slniečko ...a dom svoj milujem -neviem si predstaviť krajší dom ..a aj čo sa týka zariadenia a aj útulnosti ...proste skvelé ...a mesto -neznášam ,i ked som tu už zvyknutá žiť ,ale aj tak ..mesto by som hned vymenila ...a susedov s ním
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Dnes som si práve uvedomila, aké je mesto špinavé, neudržiavané, mnohé cesty nelogicky riešené (odbočky, smery, počet pruhov, šírka..), sídliská deprimujúco ohavné, a že jednoznačne najškaredšie budovy patria Technickej univerzite.
..kvak..