aj keď ma tu niekedy niektoré veci vytáčaju, ale kedže bývam zadarmo v dome, po 25tich rokoch bývania v 2-izbáku, v celku sa nemám na čo sťažovať ale za pár týždňov už snáď to bude vo vlastnom, aj keď to už zadarmo nebude, ale dúfam, že tam už budem úplne spokojná
Co mi vadi - mala postel, nemoznost byvat s priatelkou, spolubyvajuci, nestabilny internet, chybajuca pivnica, chcel by som nieco modernejsie / luxusnejsie.
byvame tu týžden a som neskutočne šťastná tu jedine s cim nie som spokojna je, ze ten byt nie je moj
Viac ako polmetrové steny, skvelá lokalita, velky balkon, velka kuchyna, velka izba .... a uplne aj ako su tie izby vsetko je tu az prilis genialne
mam vlastne a je to fajn, treba prerabat veci, ale nie je to urgentne a zivot tu mi vyhovuje. je super, ked clovek moze strhnut koberec, vymalovat stenu, montovat policky.. lebo je to proste jeho a nemusi sa nikoho pytat. do prace mam 15 minut autom ked nie su zapchy a chodim v takom case, aby som v zapchach nebola. okolo je priroda, byva so mnou frajer, je mi dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ale chcelo by to väčšiu terasu, sprchový kút a steny ktoré vydržia namontovanie poriadnej konštrukcie na hrazdu / box. vrece
Co mi vadi - mala postel, nemoznost byvat s priatelkou, spolubyvajuci, nestabilny internet, chybajuca pivnica, chcel by som nieco modernejsie / luxusnejsie.
Co mi vyhovuje - lokalita, cena, velkost.
Viac ako polmetrové steny, skvelá lokalita, velky balkon, velka kuchyna, velka izba .... a uplne aj ako su tie izby vsetko je tu az prilis genialne
A na niečo vlastné si ešte pekne dlho počkám