jajaj, mam zlu vlastnost, ze si strasne casto namyslam co sa tyka chalanov. aspon myslim...jednoducho staci aby sa na mna za den trikrat usmial a pokecal so mnou a ja si zacnem mysliet jeezis asi sa mu pacim...asi nemam vela skusenosti alebo co..
ved ja neviem, ci sa usmievaju len tak a prave toto je ten problem..ze to zacnem rozoberat ze ci to ejak myslia alebo nie..a je to strasnee...pretoze potom sa niekedy namotam, a potom z toho vzide ze nic take nie je z jeho strany..
napriklad teraz spoluziak...jaj...tak v marci sa bavili kto sa mu paci predo mnou to proste rozoberali..a padlo moje meno, a on ze nooo.. cize tak trochu jo..lenze paci sa mu viacej bab a najviac jedna moja kamoska, ale ta frajera ma.
noa dnes sa proste skoro stale bavil so mnou..take usmevy hadzal mile.. potom sme sa nieco pred hodkou bavili a po hodke prisiel za mnou a nadviazal na temu..neviem no...
a ja si nechcem namyslat..pre mna je to fakt hrozne..
to mi pripada ako by s ati pacil kazdy, ktory sa na teba usmeje ved ak sa ti paci tak sa s nim viac rozpravaj a zavery rob az po case nie hned a ak sa ti nepaci tak ta to vobec nemusi trapit
no ved obcas sa pozastavim nadtym ze co to preboha robim..nepaci sa mi kazdy ktory sa na mna usmeje...!! naozaj.. napriklad tento spoluziak.. nikdy som nad nim nejak nerozmyslala ze by mohlo byt aj nieco ine, bo proste s nim riesila jedna kamoska aj ked neuspesne ale tak chapete.. no a potom ze sa mu pacim uf..som nadtym rozmyslala..ale nemilujem ho ani nic podobne..len som si vsimla ze je pekny.. a ked bude chciet tak sa mozme bavit viac..
to je presne ten problem, ze ja som totalne netrpezliva..ja vlastne ani neviemco chcem...na jednej strane neznasam neistotu...chcem vedit na com som..ale na druhej strane kebyze mi narovinu niekto povie ze pod von alebo co tak si myslim ze ahaaa riadne ego.. proste som krava a bodka..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
inak na man sa uz baba dlho neusmiala to asi preto ze ja sa vobec neusmievam len tak heh
napriklad teraz spoluziak...jaj...tak v marci sa bavili kto sa mu paci predo mnou to proste rozoberali..a padlo moje meno, a on ze nooo.. cize tak trochu jo..lenze paci sa mu viacej bab a najviac jedna moja kamoska, ale ta frajera ma.
noa dnes sa proste skoro stale bavil so mnou..take usmevy hadzal mile.. potom sme sa nieco pred hodkou bavili a po hodke prisiel za mnou a nadviazal na temu..neviem no...
a ja si nechcem namyslat..pre mna je to fakt hrozne..
to je presne ten problem, ze ja som totalne netrpezliva..ja vlastne ani neviemco chcem...na jednej strane neznasam neistotu...chcem vedit na com som..ale na druhej strane kebyze mi narovinu niekto povie ze pod von alebo co tak si myslim ze ahaaa riadne ego.. proste som krava a bodka..
hh ale trochu mi v niecom pripominas mna
14.aaale nejsii,musis byt optimista