@hoperpohroma no pozor pozor, mala som to podobne... teda vlastne som si myslela, ze mam k nemu fyzicky daleko a potom sa nieco zmenilo a vlastne neviem ani aka je pointa, lebo mam pocit, ze sa to zase vsetko ruti do sraciek.. ako vsetky moje doterajsie interakcie s chlapmi
@anitchka aj ja som obcas mala taky pocit, ale potom som prisla na to, ze ked ma niekto niekde vela, tak ma inde aj tak ubrate. ofc nemusi to byt ten tvoj, len sa to proste stava.
@hoperpohroma si mi povedala,že máš vztah ty LUHARKA!!! ja som kvôli tomu prepil noc ako si odmietla moje pozvanie na rande a ty si chladnokrvne klamala!
Takmer 4 roky a je to stale lepsie vlastne je to moja detska laska od 16tich, teraz budem mat 21 tak sme vlastne spolu dospeli. Paradoxne sme sa obaja dost zmenili a vtedy si niekedy ludia prestanu rozumiet, no nas to akoby este viac k sebe taha Nie je nic krajsie ako si kazde rano uvedomovat, ze ho lubim cim dalej tym viac Uvidime, co bude po vyske
Sme spolu 3 mesiace ale nie je to ono, tak to chcem tak ukoncit aby sme vedeli ostat kamaratmi. Lebo holka je to super, ale zalubit sa mi do nej nedari :/
Verím, že nájde slečnu kompatilnú so mnou Ale taku s ktorou si fakt budem rozumieť po všetkych stránkach
Takú ktorá sa bude tešiť aj z maličkostí, ktorá bude vedieť milovať, bude prejavovať svoju náklonnosť, bude verná, bude vedieť komunikovať a aj riešiť otvorene ak budú nejaké problémy a nie v sebe dusiť.
Ktorej nebude vadiť môj občasný sarkazmus a môj zmysel pre humor.
Ktorá bude zbozňovať túlenie sa v postelie, lenošenie a dobrý sex.
Ktorá bude rovnako zvrhlá ako ja.
Ach je toho veľa
Párom čo fungujú po väčšine stránkach mlčky závidím
Áno, už cez dva roky. Z toho vyše roka žijeme spolu a je nám spolu dobre. Nebudem písať nejaké superlatíva, nemám pätnásť a nie sme spolu mesiac a štyri dni
Nikdy nie je všetko úplne dokonalé, každý máme svoje chyby, ale nazvala by som to tak, že sme sa našli ako ľudia, ktorí vedia byť priatelia, majú spoločné záujmy, spoločné ciele, rešpektujú sa, ľúbia sa, dávajú si navzájom aj slobodu, sú si oporou či je zle alebo dobre, priťahujú sa aj keď sú neoholení/neupravení alebo pribrali, vedia sa spolu porozprávať o všetkom a aj keď má každý z nás svoje mínusy, vieme s chybami toho druhého fungovať a ľúbiť ho. Bezchybný vzťah to nie je, ale je to najlepší chlap, akého som kedy stretla.
Hm, hej!
Včera akurát odletel.
Videli sme sa po štyroch mesiacoch, prišiel o deň skôr, a tak som mala povianočkovské prekvápko. O mesiac sa vidíme zas. O jedenásť dní máme desiate výmesačie zasnúbenia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Uz 4apol roka. A stale lepsie. Velke stastie mam.
ta ty to mas tazke, ved vies.. prilis mudra a pekna pre svoje dobro
chcela by som
a zaroven nie
ale viac ano.
Takú ktorá sa bude tešiť aj z maličkostí, ktorá bude vedieť milovať, bude prejavovať svoju náklonnosť, bude verná, bude vedieť komunikovať a aj riešiť otvorene ak budú nejaké problémy a nie v sebe dusiť.
Ktorej nebude vadiť môj občasný sarkazmus a môj zmysel pre humor.
Ktorá bude zbozňovať túlenie sa v postelie, lenošenie a dobrý sex.
Ktorá bude rovnako zvrhlá ako ja.
Ach je toho veľa
Párom čo fungujú po väčšine stránkach mlčky závidím
Nikdy nie je všetko úplne dokonalé, každý máme svoje chyby, ale nazvala by som to tak, že sme sa našli ako ľudia, ktorí vedia byť priatelia, majú spoločné záujmy, spoločné ciele, rešpektujú sa, ľúbia sa, dávajú si navzájom aj slobodu, sú si oporou či je zle alebo dobre, priťahujú sa aj keď sú neoholení/neupravení alebo pribrali, vedia sa spolu porozprávať o všetkom a aj keď má každý z nás svoje mínusy, vieme s chybami toho druhého fungovať a ľúbiť ho. Bezchybný vzťah to nie je, ale je to najlepší chlap, akého som kedy stretla.
Včera akurát odletel.
Videli sme sa po štyroch mesiacoch, prišiel o deň skôr, a tak som mala povianočkovské prekvápko. O mesiac sa vidíme zas. O jedenásť dní máme desiate výmesačie zasnúbenia.
som v nešťastnom nevzťahu