@samaroo1 ked je to to iste, neslo tam dat NIE? Takto budu len pindat... Mne osobne to nevadi, ale vzdy sa najde niekto kto takuto provokacnu moznost vyuzije
Slovo viera je veľmi zaujímavé a rozporuplné slovíčko. Som veriaci, ale nie v to, v čo mi hovoria, o čom ma presviedčajú... Nepotrebujem počúvať rozprávky, aby som pochopil a ešte k tomu nesprávne. A to je trochu rozdiel.
Mam svoju fantaziu, ale nie som az tak zaostaly aby som z toho urobil vieru Hlavne v dnesnej dobe, ked uz na takmer vsetko nejake racionalne vysvetlenie, takze neverim na strasidla, skriatkov, santa clausa, kozmickeho zidovkeho zombika, astara serana...
Veriaca?? Ak tým myslíš či verím v Boha (kresťanského, alebo iného) tak to nie... Ale verím v niečo iné, možno nadprirodzené... Každý v niečo verí, niekto v lásku, niekto v Boha, niekto v ľudí, v dobro, proste bez viery to nejde...
Jasné,že verím aj ked niekedy pochybujem...ale moje skusenosti ma den co den presviedčaju,že na tomto svete nie sme sami,že sa vždy môžem spoľahnúť na BOHA.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
3. je zakázané propagovať politické zoskupenia, náboženstvo, cirkev, sekty, komunizmus, fašizmus, terorizmus a podobne...
Ak táto anketa nebude zmazaná, tak ja neviem Viem, že to teraz nie je propagovanie náboženstva, ale verím, že sa zachvíľu tak stane
verim, ale v co je moja vec a nikto mi nebude kazat, co mam ohladne toho robit
Btw mam pocit, ze aj ateista je veriaci ked sa to tak vezme - veri, ze boh neexistuje
boh mal vtedy asi dovolenku, ked dovolil aby jeho ovecky boli zaziva upalene v kostole