ako vám to funguje, to, že sa vidíte maximálne cez víkendy, občas sa miniete na internete a nie ste v kontakte toľko ako ste boli zvyknutí... frustruje vás to? Myslíte si, že to ohrozuje váš vzťah? (+ ako dlho ste spolu?)
@bludiacisvetom aha.. nemat toho konkretneho priatela.. uz som to pochopil no ale casom si zvyknes, ze ho nemas po boku a budes hladat nieco ine.. teda pokial s nim neplanujes zalozit si rodinu..
@kolini vždy som bola hrozný pesimista keď išlo o vzťahy, a už na začiatku som rozmýšľala nad tým ako z toho vzťahu ujsť.. teraz je to iné, uvidíme čo prinesie život.. ale plánovať sa neoplatí, aj tak nikdy nič nevyjde tak ako by sme chceli
no nie je to bohviečo, ja som mala vzťah na dialku typu niekolko tisíc km a ..nejako to neklapalo aj ked sme sa vzhladom k tej dialke videli pomerne často...ale dalo sa to cakat noo...
@bludiacisvetom ja som bol zas optimistom a veril som tomu, ze vo vztahu staci mat rad =D
ale to, ze to nie vzdy vyjde neznamena, ze netreba mat ciele, za ktorymi si treba ist.. nemohol by som mat vztah, keby som s nim nemal plany, resp. ho povazoval za jeden z mnohych...
nám to funguje celkom fajn, aj keď je to 300 kilometrov...plus je, že sa stretávame v škole, keďže sme jeden ročník, chodievame jeden k druhému, naši ho žerú, čiže ja som spoko...a aspoň sa "neprejeme" spoločnosti toho druhého
...zvykneme spolu bývať často....no teraz už len cez víkendy a ták...ono sa to dá......ale niekedy je to na prd, keď nemôžete mať toho druhého pri sebe a pod kontrolou (ako tak zisťujem). preto to možno nevydrží.
mám vzťah na dialku...sme spolu síce krátko,ale je to zatial v poriadku a myslím,že to tak aj bude. Sme cez týžden v kontakte stále a cez víkend si to užívame naplno a ja myslím, že láska nepozná hranice
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale to, ze to nie vzdy vyjde neznamena, ze netreba mat ciele, za ktorymi si treba ist.. nemohol by som mat vztah, keby som s nim nemal plany, resp. ho povazoval za jeden z mnohych...