Takychto tem tu uz bolo vela, staci pouzit kolonku hladanie.
Najdes tam mnozstvo nazorov, ked ches kvalitne nazory, pozeraj odpovede od userov: takzvany, psychonaut, jackal, tryptaminedream (urcite su tam dalsi kvalitni prispievatelia ale som zabudol nicky sorry.. budes tam mat aj kopec anti drogovych zvastov od ludi co do temy vobec nevidia ale tie mozes kludne preskocit.)
Vyhladaj si "Legalizacia Marihuany" alebo iba "Legalizacia"
akoze ludia co fajcia marihuanu su podla teba fetaci ? :E
Ja som max za dekriminalizaciu ako to maju v cechach, teda ze mozes mat pri sebe mnozstvo mensie nez male pre vlastnu potrebu = nejdes sediet na 4 roky za jeden joint.
za...ved tak ci tak sa to hulit bude a tak by sa aspon nepredavali hocijake sracky v ktorych je vselico namiesane...a aj ked drogy neuznavam na ganji nevydim nic zle a rada si ju dam=D
Ved presne...dneska uz 14 rocny ludia vedia ze na ganji nie je nic zle, len ti skorsie narodeni maju este v hlavach tie halusky ze drogy pomoc umierame..pritom ganja pomaha v tolkych smeroch ze dovi..
Osobne mi to newadi, prichadzam s tym dennodenne do styku, v zivote som nemal ani len trocha, ale mam voci tomu vyhrady, uz len koli tomu, ze je to bylina a strasne spinavy biznis sa toci okolo toho.... Slabsie povahy ked tomu podlahnu, mozu skoncit velmi zle...
Vie to spravit z cloveka debila... Neodsudzujem to....
@7 mas pravdu, da sa to ponat aj tak ze debila, ale to iste vie aj alkohol v ovela vacsom meritku, a deti pod 15 si ho kupuju v obchodoch a na diskotekach, legalne a v pohode. Je to na zamyslenie.
Je to droga, navykova droga, ktora sposobuje abstinencne haluze, velmy sylne chorobne depresie, zmenu osobnosti, a podobne... - toto pri dlhodobom huleni. Takze som urcite proti, a nepaci sa mi, ze sa to dnes berie ako mäka droga, a podobne. Je to podobne akos AIDS-om. Uz su nanho take lieky, ze sa neda vyliecit, ale da sa tak spomalit HIV, ze mozes skoro normalne zit, a dozijes sa iba o par rokov menej, ako priemer. STALE TO JE SMRTELNA CHOROBA, KTORA SA NEDA VLIECIT.
A tak isto je marihuana droga, ktorej hojna konzumacia casto konci smrtou - samovrazdou!
@jaro1991 sorry ale si uplne mimo. A nebudem ti ani argumentovat ze preco, lebo si az tak mimo ze by si mi tu zacal davat taketo podobne haluze a vobec sa mi nechce to vyvracat
Len ti odpoviem protiargumentom, precitaj si moj prispevok @10 a povedz ze alkohol nie je droga.
@jaro1991 ale nikto nehovori o hojnej konzumacii.to uz je na kazdom cloveku jak sa rozhodne.a ked toho chce mat hojne tak si to hojne kupi aj nelegalne.aj s alkoholom to mas tak..mozes si obcas trochu vypit..nic sa nedeje,niesi zavisli...ale ked chces pit casto a vela stavas sa zavislym a vecsinou to skonci smrtou...a mas s tym aj nejake skusenosti??lebo to co si napisal mi pripada ako nieco skopirovane alebo opisane z naucnej literatury..nic v zlom..
To su presne tie haluze co som spominal v @6 ze ak clovek v podsate od narodenia vobec neprisiel s tym do styku, tak je odchovany len na tych informaciach demagogickych ktore su tu ponukane pre verejnost. A potom je schopny aj toto povedat ze budes mat "abstinencne haluze" a pod
hej, som. nevidím do toho veľmi, ale tak, keď môže byť legálny alkohol, prečo nie aj tráva. huliť sa bude, či to bude legálne alebo nie, takisto ako chlastajú deti. vlastne, je to jedno.
a tiež som za to, aby si každý s vlastným telom nakladal tak, ako uzná za vhodné. takže ak by som mala zájsť do extrémov, legalizujme všetko
@pernik ved zakazme... ja som neni proti. Ale nemyslim si, ze by sme mali vsetko, co by mohlo byt neako pre nas nebezpecne zakazovat... to by sme museli zakazat aj napriklad noze, a potom by sme zistili, ze si nemame cim odkrojit kus chleba...
Podla mna by sme kludne aspom tvrdy alkohol mohli zakazat... lebo alkohol ma unas tradiciu, ma symbolicku hodnotu, a preto si myslim, ze sa zakazt neda. Ale marihuana je podla mna taka nebezpecna, ze ten, kto to nevidi, tak prave prenho su tu tie zakony, aby sa k tomu tak lahko nedostal...ale ved kto chce, sa ku droge dostane... Rozumny clovek si nezafajci ganju. Rozumny clovek mozno ani nepije... co ja viem, ja som neni rozumny - ale aj tak drogy k zivotu nepotrebujem.
-keď vidím niekde na zastávke dvoch priblblejších jak si hovoria: "kamooooo, nafajčený som jak cikulaaaaa!!!!"..."popičiiiiiii matroooooooooš" tak som okamžite za legalizáciu, takýmto idiotom nepatrí fet do rúk.
-ak by sa na tom mal nabalovať štát, som tiež proti. aj keď... uvediem nižšie...*
tráva má podstatne nižšie fyzciké, psychické a sociálne následky ako alkohol. to, že začnete huliť neznamená, že pôjdete vyššie a vyššie, rovnako ani alkoholici nepijú denaturovaný lieh alebo benzín, len preto, že je to tvrdšie jak normálny chlast. jediný spôsob ako sa dostať cez trávu k tvrdším drogám je díler+menejcenný jedinec ktorý sa nechá namotať na niečo nové. *ak by mala kontrola štátu a hrubé dane vyhnať skurvené dílerskú verbež z ulíc tak som za.
každopádne, sme obeťami propagandy, všetko je zlo, zlo a zlo. samozrejme, keď nejaký alkoholik mláti doma rodinu, alebo zabije niekoho na aute tak je to všetko v poriadku, ale keď sa niekto v kľude nafajčí, tak je feťák, vývrhel, diablovo semä a najväčší odpad spoločnosti.
"-keď vidím niekde na zastávke dvoch priblblejších jak si hovoria: "kamooooo, nafajčený som jak cikulaaaaa!!!!"..."popičiiiiiii matroooooooooš" tak som okamžite ***za legalizáciu, takýmto idiotom nepatrí fet do rúk."
*** zakázanie všetkého a dávanie doživotia za prechovávanie paralénu.
@tryptaminedream neni som mimo, co sa tyka ucinkov drog - dlhodobych, zlych ucinkov. Sposobuju sylne depresie, a psychicky si na tom velmi sylno zavysli. Mal som pripad v rodine, tak mi nehovor, ze som uplne mimo. A nikdy som nepovedal, ze alkohol neni droga. Alkohol je droga. O tom nemusime diskutovat. Lenze je to legalna droga. Ale len preto, ze to je legalne to neznamena, ze to je hned dobre... vies... len stat na tom dost zaraba, a mysli si, ze to neskodi tak ako ganja. Preto to je legalne. Ale ked pijes prilezitostne male davky cely zivot sa ti nic nestane. Ked par rokov prilezitostne fajcis ganju mas ovela väcsie abstaky. A nehovor ze nie. Je to fakt.
@greenlime Ano, bohuzial s tym mam skusenosti. Nastastie nie ja, ale v rodine sme mali taky pripad. A ked ti to pripada ako skopcene z ucebnice (co to neni), tak asi na tom nieco bude, co ten "debil profesor" hovori na tej hodine biologie o drogach, nie? ...
mal si niekedy bolesť hlavy? dal si si nejaký ibubrofen? áno? takže, si drogoval. bol si na operácii? áno? bol si v narkóze? drogoval si. bol si si niekedy zabehať? zašportovať? áno? cítil si sa pri tom skvelo? drogoval si. pil si niekedy alkohol? áno? drogoval si. pil si niekedy kávu? drogoval si. jedol si čokoládu? drogoval si.
z tohoto všetkého mi vychádza, že niesi o moc lepší ako my "narkomani, socky, feťáci".
ja viem. Ale aj tak si myslim, ze marihuana je preto nieco ine, lebo ten clovek je (ked sa stane zavyslim, a.t.d) potom uplne na dne. A z tychto inych drog sa lahsie "pozbieras", a nestanes sa tak rychlo tak sylno zavysly.
Ja viem, ze som drogoval, ked som pil alkohol, fajcil, pil kavu, jedol cokoladu, a.t.d.
Ale z toho, ze jem cokoladu sa nezabijem!
A k tomu, ze opity vodic niekoho zabije, a nic sa nedeje, ale nekdo si zapali jointa, a je najväcsi kkt, tak k tomu si myslim, ze väcsi kkt je ten, kto si opity sadne za volant. Ale toto je nieco ine. Tu ide o to, ze s nadmernym pitim alkoholu si tak zdravie nedojebes ako s nadmernim fajcenim ganje. Urcite to zavysi aj od toho, ci si stabilna, alebo skor labilna povaha, ake mas problemi, a take veci, ale tvoja psychicka zavyslost je na ganje ovela vyssia, a preto mas aj väcie abstaky potom, ktore ta mozu dostat do depresii, a.t.d. ako som uz povedal...
@jaro1991 tak ma napadá, čo je pre teba príležitostne? 3x denne? aj keby, alkohol je horší. z príležitostného hocičoho nemôžeš mať absťáky, ani z chlastu a z merydžejn duplom.
keď sme pri tom, predpokladám, že si sa v živote nedofajčil. tvoje názory sú tým pádom jednostranné a neobjektívne a menej fundované ako tie moje. moje zas niesu zaujaté, lebo niesom "závislí" na tráve. na tráve sa za 1. nedá byť závislí(fyzicky) a za 2. tento rok som sa sfajčil možno 2-3 krát čiže mi vychádza, že hulím raz za 2-3 mesiace, ale najebaný som každý druhý deň...
Mne to môže byť jedno. Ja som mal od toho vždy odstup. Vyskúšal som a viac nepotrebujem. Je to o voľbe. Kto chce, zoženie si a bude húliť. Pokiaľ by ju zlegalizovali, možno by sme mali o chlp viac primitívov, pretože dlhodobé a pravidelné užívanie trávy spôsobuje psychické poruchy a pokiaľ to zájde ešte ďalej, tak nakoniec aj poruchu samotnej osobnosti, o čom však postihnutý nevie, pretože nie je schopný si to uvedomiť. Vníma to len jeho okolie.
@mezomus raz v zivote som sa zhulil, bola to strasna haluz, ale dost kratko po tom som mal v rodine pripad, kde sa pokusila jedna baba 3 krat o samovrazdu, lebo videla ze to nezvlada, a ze je taka slaba, a podobne veci, a vtedy som si povedal, ze koniec. Vyskusal som, ked potrebujem neaky oblbovak, alebo proste nieco na "uvolnenie"; alebo zabavu, tak mi staci alkohol a cigi, a to raz za cas. A to, ze nemozes byt telesne zavysli na ganji neznamena, ze nemozes byt psychicky. A psychicku zavyslost by som nepodcenoval... lebo ked ti psychicky nieco velmi chyba, tak sa to ukazuje aj telesne - psychosomaticky... to uz neviem presne ako sa to vola, priznam sa, ze v medine som neni az taky odbornik, ale proste aj ked si psychicky na niecom zavysly, tak to ma aj telesne reakcie.
A ktomu ci legalizovat, alebo nie...
V podstate by som bol za legalizaciu, lebo si myslim, ze by sme mali sami zvazit co chceme, a ked si chce niekto raz za cas lietat, tak nech si da ganju. OK. Ale nemozem sa pozerat na tie 13, 14 rocne decka, ktore uz pomali nic ine nerobia, ako hulit za rohom bytovky, a potom su uz v 16tich na abstinencnych kurach, a maju za sebou niekolke pokusi o samovrazdu...
@jaro1991 nezhulil a nemal si žiaden taký prípad v rodine. ten prípad v tvojej rodine určite nebol spôsobený trávou. tá osoba musela mať nejaký iný a vážnejší problém ako trávu.
a kúp si pravidlá slovenského pravopisu, lebo mám pocit, že z mediny vieš viac ako zo slovenčiny teda, pravda aj ja som dokonalý. viď to moje závislí v @30
Co ja viem...asi som proti, ale urcite by som niekoho nezavrel za trocha travy...ten kto to nehulil nevie co je to za pocit. Nevidim dovod, ze by si niekto niekde na nejakej chate nemohol raz za cas dat ale hulit kazdy den, tak to nie
nikdy v živote by som to nepodporila. na feťákov, áno, aj tí ktorí hulia trávu (pravidelne a stúpa im to do hlavy) mám proste svoj názor a nepotrebujem, aby ma tu niekto presviedčal, aké je to neškodné a "zdravé" a geniálne.
Trieskajte to do seba ak chcete, raz vám to dôjde že to je strašná pi*ovina.
2. take pi*oviny ako popisal @jaro1991 som naposledy pocul od jedneho stareho zakomplexovaneho policajta. Smial som sa rovnako ako teraz
3. Ked sa Vas to netyka, preco to chcete zakazat druhym ludom? (to iste je aj s interupciou napr.) Je to to iste ako keby hlasuju Mongolci za prezidenta JAR...
4. Neohradzujte sa nazormy, ze to z kazdeho spravi trosku. Kolko poznate tych trosiek? 2-3? Ja viem o tisicoch ludi len v CZ a SR, co maju pracu, rodinu, byt -proste zazemie- a hulia normalne.
5. Dostat za jointa viac rokov ako za napadnutie, je trosku prilis velke susto.
6. Odvolavat sa na vyskumy=debilite. Vyskumy plati stat, takze v aky prospech asi budu upravene? (Napr. "THC nici mozgove bunky". Bolo to testovane na mysiach, ktorym sa vstrekovala do zily obrovska davka THC. A aj napriek tomu zacali tie mozgove bunky stracat az po dvoch tyzdnoch vyskumu...)
Vyvodte si moj nazor. A nenechajte sa ovplyvnovat anti-drogovou kampanou, o ktorej ani neviete a podliehate jej.
Prednedávnom som sa schuti zasmiala keď na nemenovanej televíznej stanici konkrétne v hlavných správach bola reportáž o vysádzaní technického konope na Slovenksku a milá redaktorka poznamenala niečo ako " Narkomani,nechajte si zájsť chute..." alebo niečo podobné.
a este moj nazor aby som nezabudol: ohanate sa tu silou mocou tym, ze to nema take dopady ako napr. chlast. Ale aj tak to neni dovod to zlegalizovat, stale je to droga ktora nici vztahy, rodiny idealy.... bla bla bla. To ma inac vie dorazit ked niekto napise ze to je "len lahka droga".
@paliee A u mna je zas idiot clovek, co pise o niecom o com nic netusi
Precitaj si moj prispevok @43 a bod c.4. Potom vrav ako to nici zivoty Poznas niekoho komu trava znicila zivot? Ja nie... A kedze ja sa zas pohybujem medzi ludmi z ktorych 50% su hlici tak mam o dost vacsi rozhlad nez ty
btw. chlast, nikotin, kava, cokolada, vzduch, salvinorin, cukor atd. su legalizovane tiez... A ten chlast znicil niekolkonasobne viac zvotov nez trava, cigarety zabijaju denne ludi, kava sposobuje vo velkom mnozstve silne ucinky, cokolada a cukor ta spravia hyperaktivny, vzduch zabija denne atd... Ale trava, s ktorou sa neda ani zabit, je metla ludstva xD
1. je jedno akeho je to povodu, svinstvo je to riadne a ma to rovnaky ked ne horsi ucinok
3. tyka sa nas to lebo mne by sa napriklad nepacilo keby som nekedy v buducnostti videl svoje deti sfajcene, s ocami jak angoraky
4. tych trosiek poznam dost, bol som s nimi dost casto (prakticky denne) inac by som sa k tej teme asi nevyjadroval
5. s tymto suhlasim
6. aha, cize to ze sa vyskumom zistilo ze cervene maso je najzdravsie znamena, ze ho financovali komunisti? vyskum je o faktoch, toto je dost naivne si myslet ze vysledky nakladneho vyskumu sa menia kvoli protidrogovej kampani
@ribo@52 cukor a cokolada nespravia hyperaktivnim kazdeho, legalizovany je aj guaranin, teobromin, noradrenalin a v malom mnozste aj opium, takze radsej sa tu neohanaj svojim "rozhladom". K chlastu som sa uz vyjadril ale to sa ti asi nehodilo tak si to ignoroval, ked si si to len nevsimol tak prepac. S travou sa da zabit aj keby neobsahovala THC, mozes zomraet aj na nasledky fajcenia dateliny. Vravis ze nepoznas nikoho komu by znicila zivot, si si isty ze tych ludi naozaj poznas?
1. Jasneee...ukaz mi tie tvoje ucinky Ja som ich nejako extra zle na ludoch neregistroval. Zaujimave, ze ty, co zijes medzi nehulicmi ano
3. Ak budu chciet hulit spravia to ci to bude legalne, alebo nie. Starostlivy "tatko"
4. Ok kolko? 20-30? Ako vravim, ja viem o tisicoch co maju skvely zivot. A mnohy ludia sa to boja priznat, pretoze im to v spolocnosti takych ludi ako ty moze uskodit (cize tak 78% SR)
5. Aspon s niecim... Myslim, ze dekriminalizacia ako v CZ by stacila, tam sa na to nikdo nestazuje.
6. Vobec nie je Uviedol si blby priklad na porovnanie... Skus tam dat napr. alkohol. Vyskumom sa potvrdilo, ze nici organizmus. ALE vsade sa doklada, ze v malych mnozstvach je zdraviu prospesny. Pri trave vsade uvadzaju iba tie zle ucinky, ktore navyse dosiahli neobjektivnym testom. (inak keby vstrekuju porovnatelnu davku alkoholu tym mysiam, tak by pri prvom podani umreli)
1. aj keby to neamlo dopad na zdravie aj tak je clovek v nebezpecenstve, lebo si neuvedomuje nasledky svojich cinov
3. vies, tuzba hulit urcite nema zaklad niekde v pudoch, je to len deformacia okolim, dufam ze nebudu mat v hlavach nas*ate a nikdy si s tym svinstvom nezacnu
6. ty zase vykreslujes vyskum tak, ako on podla teba travu. neviem ci sa bojis sam pred sebou priznat ze to je svinstvo. dufam ze si toto nezoberes moc k srdcu a nezacnes hulit konopne stohy ale ano, ma aj pozitivne ucinky. ale pomer pozitivnych ku negativnym je mizivy. Nieje pravda ze by bola dobra na oci, iba spomaluje pokrok sedeho zakalu. Ked ho nemas, nepomoze ti. Hovoris o neobjektivnych testoch. Mas aj nejake dokazy alebo boli neobjektivne len preto lebo rastafari povedal?
Ti co v zivote nehulili (alebo nehulia) su za to aby nebola legalizovana...Co je toto za slobodu?
Ludia to proste maju radi.Preco im to zakazovat?Zato ze, niekto nehuli, tak nemozu ani ostatny?
To ze niekto pije, tolerujete, ale hulenie nie??
Pri huleni clovek nema nasilnicke sklony ako pri alkohole, prave naopak.
Ohradzujete sa tym ze ako hulenie skodi...ano ale ak clovek huli denne.To uz je debilita toho cloveka...tak isto ako s chlastom...tiez skodi ked clovek pije casto a vela.
Dopice vsak ked niekto chce hulit tak ho nechajte.
Definicia slobody je taka, ze sloboda siaha len po slobodu druheho.A ako ten co huli obmedzuje druheho?
Za komunizmu sa vam pacilo ako vas obmedzovali?Urcite nie... tak to nerobte ani vy!!!!
1. vidno, ze si este nebol zhuleny. Pri trave si uvedomujes co robis, to nie je chlast. Ano su rozmaznane decka, ktore sa po trave dorabaju a robia sa, ze realita je mimo nich. Ale to nie je marihuana, to robia oni.
3. Ja len dufam, ze nebudu mat v hlave nasrate, aby svoj nazor vzdy povazovali za spravny a nevedeli priat fakty okolia. Nehovorim, ze ma hulit kazdy, ale kto chce, preco by to mal robit so strachom, ze sa z neho stane pre ostatnych "troska".
4. wtf? Nejak asi nepoberas zmysel vety... Narazam tym na to, ze ja hulim a automaticky som pre teba socka, magor, uplny vypatlanec co nevie kde mu hlava stoji a slaboch. Ked ma niekto dobru pracu a rodinu, ale naokolo ludi s takym nazorom, tak jasne, ze to neprizna, lebo pride o vsetko. Ale nie vdaka trave, ale vdaka zakomplexovanosti inych ludi...
6. Kamo pomer pozitivnych ucinkou k negativnym, je taky, ze to ma viac plusov (LoL pozrel som zo srandy aj na wikiu, ci nemas nahodou tie ucinky stade a este aj tam bolo viac plusov . Si myslis, ze teraz si mi povedal nejake novinky? Pomaha v plno veciach, mne samemu uz pomohla napr. na zapal ocnych spojiviek. Prenesiem ti ten vyskum na cloveka. Vpichnu mu priamo do zili niekolko gramov(mililitrov teda skor) CISTEHO THC. Pri beznom fajceni mas v krvi tak 0,1%° THC (cize asi 0,1ml v litri krvi). Je to objektine podla toho posudzovat ucinky bezneho fajcenia? Mimochodom rastafarianstvo nevznavam, neviem co to sem vobec pleties, primo s hulenim to nema nic.
@64 OMG mam ti sem napisat vsetky latky, ktore mozu byt povazovane za drogu? To su vsetky pozivatiny a vsetky veci potrebne k zivotu... Ci si nieco extra s chlastom pisal som si nevsimol a ani teraz to nevidim, ak je to vsak niekde hore, tak tam som nepozeral.
Na nasledky fajcenia...Cize na nasledky karcinogennych latok vytvaranych pri horeni. Tieto latky sa daju temer 100% odstranit filtrovanim cez vodu, alebo staci pouzit vaporizer. Tieto latky sa vsak nachadzaju vo vsetkom... (Mimochodom na predavkovanie sa travou by si musel zhulit asi 68kg travy v priebehu max. hodiny . A ano tych ludi poznam.
@skaler - vravis ze clovek v THCopare je priatelsky, cize ked nejaky nahulenec bude mat zachvat lasky k bliznemu, tak moze ponuknut nejake decko ktore to mozno neznese a zacne hulit denne, ono ponukne dalsieho a to ponukne dalsie, tzacne sa to sirit ako infekcia, a este ked to zacne byt legalne tak ani nevravim. Slovensky narod je dost prepity, netreba aby bol este aj prehuleny. Budeme tu mat generaciu zavyslich fetakov s rozklepaymi rukami. Fakt ruzova buducnost.
A @mezomus Ja zijem v Rakusku, nikdy som do skoli na slovensku nechodil, ale snazim sa teda aj ako tak pisat. Bol by som zvedavy ako ty pises po nemecky... alebo po anglicky, alebo po taliansky, alebo latinsky... mi je jedno. Ved si rob co chces, aj ja si budem... Ale ked si nedas pozor (co si ale urcite das, lebo tvoje nazory su neni AZ take pridrbane, ako vela inych...) tak zle skoncis. To si pis. Bud ti ganja tak vymyje mozog, ze sa zabijes, alebo ta prejdem na aute, ked budem opity... - Sorry, chcel som este posledny krat zapicovat...
3. viem prijat fakt okolia, ale je fakt ze to je ilegalne a ma to aj svoj dovod preco to tak je. Aj tak, drogy nesu pre kazdeho. Nie kazdy ich zvlada.
4. aha, cize radsej bude klamat blizkym jak by sa mal vzdat milovanej travicky lebo oni su ti zli co odsudzuju kvoli huleniu. Niesi socka ani magor lebo mi oponujes zmysluplnymi argumentmi(co tu je dost vzacne), neviem co ta priviedlo k huleniu ale clovek co v tripe uteka pred problemami je slaboch.
6. ked je to taky vseliek preco sa uz nevyuziva ako napr mak? ten ma tiez halucinogenne ucinky ale xanax sa z neho robi na kila a normalne sa pestuje.
ano daju sa karcinogenne latky odstranit vodnou fajkou ale ta taka prakticka ako cigarety nieje.
@pawliee ty si čistý UBERKOKOT, nechodil si na lekcie k R.Ficovi? lebo tie kokotiny čo tu splietaš sa ani čítať nedajú. Ja prakticky nehúlim, resp. raz za 2-3 mesiace. nevyhľadávam to ani to nepotrebujem k životu. to len aby si ma neoznačil za zaslepeného feťáka.
@62 to čo si tu zapotil je úplne extra najväčšia kokotina ďalšia kt. by mala patriť do top 10 zrniek múdrosti birdzu.
"Budeme tu mat generaciu zavyslich fetakov s rozklepaymi rukami"
závislých na čom? na tráve? asi ťažko. nechce sa mi zbytočne drať klávesnicu a sorry, že je to celé také rozhodené, ale robím asi 5 vecí popri písaní tohoto príspevku.
na ľudí ako ty je napasovaná jedna pesnička... ale úplne
4. slabosi sú potom aj tí, čo si dajú liek proti bolesti, kávu, alebo sa najebú v piatok večer, čiže ľudstvo je plné slabochov, hlavne, že ty si ten najsilnejší...
64mezomus preco vzdy ked o nejakom fetakovi poviem pred nim ze je zavisly tak mi zacnenadavat a splietat vsetky mozne kliatby co ho napadnu a s @70 suhlasiám je to slabosstvo utekat pred problemami v chlase. len nechapem ako taky intelginetny clovek co pozral vsetku mudrost sveta dokaze porovnavat tabletky na bolest hlavy s tymi sfajcenymi deckami co sa valaju po jarkoch
@59 nazor ti neberiem, len myslim ze trocha empatie by nezaskodilo. raz mozno pochopis co tym myslim. ale nejdem sa vam tu miesat do temy, zo zasady na internete nediskutujem o niektorych veciach (drogy, nabozenstvo, politicke nazory...). tak ja len tolko.
1. nevravim vyskusaj. Ale neopisuj to co nepoznas Aj ked ti niekdo stav opise, stale nebudes vediet ake to je.
2. Technicke konope, 29 odrod (uz vidim ako to debilkovia budu hulit a robit tazke stavy . Ja som zbehly v teme. Ale proste trava bola zakazana za blbost, ani nie pred 100rokmy. V krajinach kde je legalna s nou nemaju problemy...
4. Pozri. Niekto ma chvilku pri piivklu s kamaratmy, niekto si s nimi posedi pri brcku. Proste tie chvilky su "nenahraditelne". Ja osobne sa nechcem vzdat dvoch casovych period: ked som s priatelkou a ked idem s kamosom na brcko. Neda sa to takto nezainteresovanemu vysvetlit poriadne Ale prirovnaj si to k tomu pivu
6. Tak presny pocet neviem Ale pouziva sa do liekov s tlmiacimi ucinkami, lieky na spanie, na zvysenie chuti do jedla, lieky na roztrusenu sklerozu, pri problemoch s ocami atd...
"Vy antimarihuanisti ste jak ti podrbani biskupi co sa staraju ze ako ma vyzerat knizka sexualnej vychovy. Fusujete do niecoho co ste v zivote neskusili. Presne jak ti knazi, teda az na par pedofilnych vynimiek...."
čo vám furt drbe s tou slabosťou? to akože tí čo užívajú drogy ich užívajú preto (a len preto) aby unikli pred svetom a "riešili" tak svoje problémy? NIE. pozrite sa na drogy ako relaxačné pomôcky.
Urcite som aspon za dekriminalizaciu snad neni mozne aby niekto dostal za par g 10rokov a za vrazdu tak isto cele slovensko bude o 50 rokov jak afrika pri takej politike...
A samozrejme pozdravujem tych co neskusili a pritakavaju na tie huste kecy z TV tych mam najradsej...
@h0c4d0 súhlasím so obom časťami tvojho príspevku, milujem keď nad takouto témou polemizujú ľudia, ktorí v živote nemali s trávou nič spoločné. A dodávam svoj názor: Každý nech si robí čo chce, je to jeho osobná vec a nech si za ňu neskôr nesie aj následky.
uplna legalizacia nie..ale aspon tak jak je to v cechach..=D..fajciari marihuany su podla teba fetaci?? taak to je us na mna dost..si este fetaka asi nevydel=D
jednoznacne nie, som toho nazoru ze kazda roztopasnost potrebuje dokonalu prilezitost a svoj svatostanok mate predsa v holandsku par krat za zivot sa tam za zivot zastavit moze byt fajn ale viest taky zivotny styl ktoru osprostuje casom a ak aj nie mozes sa stat proste prilis velkym pohodakom = flegmatikom proste o nicom ale hacik je v tom ze aj v tomto existuju vynimky cize pre par jedincov by bola legalizacia fajn lebo na nich neplati ani jedno ani druhe ale celoplosne nie !!!! cize nie
@93 ano a vzdy ked si budem chciet zahulit pojdem do Holandska -.-...mna urcite viac osprostuju reklamy na kazdom kroku, ako trava.....teda je zle byt flegmatik? vidiet svet realne, mat na haku zle veci s tym,ze sa casom vyriesia. A je lepsie byt v cholerik a v 50.ke umriet na infarkt? Alebo prilisny melancholik a dat sa na nejake EMO sklony? Alebo prilisny sangvinik a nevidiet nic realne? Keby ideme takto do extremu, tak mne osobne sa zda najlepsi flegmatik
Aj by som napisal svoj nazor, ale presla ma chut, ked citam tote vase tupe nazory, cest vynimkam!
HULICI=FETACI a vy ste ako sa zrazili s konom?! Hulim kazdy den, nemam s tym problemi, este ze nezijem na tom Slovensku ZLATA CESKA REPUBLIKA!!!! Lebo ludia su tu dementni, odsudzuju nieco , co v zivote nepoznali,maximalne tak precitali na internete, ale rodicia skoly a pod. ucia ze to je spatne tak hrrr je to spatne!!! Sa spamatajte... Ako som napisal hulim kazdy den, akurat si nezahulim do prace, lebo tam potrebujem byt sustredeny, ale vecer po praci preco si nezahulit a nedat pivo?! povedzte rozumny dovod???!!! Zato ze vam, alebo vasim rodicom sa to nepaci?! Je to chore, jak su ludia zaostali, keby stat nebol blby, tak to zlegalizuje, za prve by mal velke zisky, za druhe vacsi turizmus viace prachov. Ale jo lepsie bude ked budu zatvarat male decka v skolach ktorim doseru cely zivot so zapisom v trestnom registri! Hm urcite ich niekto zamestna ! Nevedia chytit ozajstnych ludi, ktori to dealuju vo velkom,tak si vybijaju komplexy na deckach..aby si zvysili % NICE ONE!!! Tak nerad cestujem na Slovensko na sviatky, alebo podobne, ked viem ake to je tam na hovno a jeste jeden dotaz, alkohol je horsi ako trava!!! PEACE OUT
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
96 komentov
Najdes tam mnozstvo nazorov, ked ches kvalitne nazory, pozeraj odpovede od userov: takzvany, psychonaut, jackal, tryptaminedream (urcite su tam dalsi kvalitni prispievatelia ale som zabudol nicky sorry.. budes tam mat aj kopec anti drogovych zvastov od ludi co do temy vobec nevidia ale tie mozes kludne preskocit.)
Vyhladaj si "Legalizacia Marihuany" alebo iba "Legalizacia"
@freedomko prosim ta, teraz sa to hodi, mozes .
Alebo ktokolvek s adminov .
akoze ludia co fajcia marihuanu su podla teba fetaci ? :E
Ja som max za dekriminalizaciu ako to maju v cechach, teda ze mozes mat pri sebe mnozstvo mensie nez male pre vlastnu potrebu = nejdes sediet na 4 roky za jeden joint.
Vie to spravit z cloveka debila... Neodsudzujem to....
A tak isto je marihuana droga, ktorej hojna konzumacia casto konci smrtou - samovrazdou!
Preto som striktne proti legalizacii.
Len ti odpoviem protiargumentom, precitaj si moj prispevok @10 a povedz ze alkohol nie je droga.
ci je to dovolene alebo nie, hulit budem a nikto mi to nezakaze
a tiež som za to, aby si každý s vlastným telom nakladal tak, ako uzná za vhodné. takže ak by som mala zájsť do extrémov, legalizujme všetko
Podla mna by sme kludne aspom tvrdy alkohol mohli zakazat... lebo alkohol ma unas tradiciu, ma symbolicku hodnotu, a preto si myslim, ze sa zakazt neda. Ale marihuana je podla mna taka nebezpecna, ze ten, kto to nevidi, tak prave prenho su tu tie zakony, aby sa k tomu tak lahko nedostal...ale ved kto chce, sa ku droge dostane... Rozumny clovek si nezafajci ganju. Rozumny clovek mozno ani nepije... co ja viem, ja som neni rozumny - ale aj tak drogy k zivotu nepotrebujem.
-keď vidím niekde na zastávke dvoch priblblejších jak si hovoria: "kamooooo, nafajčený som jak cikulaaaaa!!!!"..."popičiiiiiii matroooooooooš" tak som okamžite za legalizáciu, takýmto idiotom nepatrí fet do rúk.
-ak by sa na tom mal nabalovať štát, som tiež proti. aj keď... uvediem nižšie...*
tráva má podstatne nižšie fyzciké, psychické a sociálne následky ako alkohol. to, že začnete huliť neznamená, že pôjdete vyššie a vyššie, rovnako ani alkoholici nepijú denaturovaný lieh alebo benzín, len preto, že je to tvrdšie jak normálny chlast. jediný spôsob ako sa dostať cez trávu k tvrdším drogám je díler+menejcenný jedinec ktorý sa nechá namotať na niečo nové. *ak by mala kontrola štátu a hrubé dane vyhnať skurvené dílerskú verbež z ulíc tak som za.
každopádne, sme obeťami propagandy, všetko je zlo, zlo a zlo. samozrejme, keď nejaký alkoholik mláti doma rodinu, alebo zabije niekoho na aute tak je to všetko v poriadku, ale keď sa niekto v kľude nafajčí, tak je feťák, vývrhel, diablovo semä a najväčší odpad spoločnosti.
"-keď vidím niekde na zastávke dvoch priblblejších jak si hovoria: "kamooooo, nafajčený som jak cikulaaaaa!!!!"..."popičiiiiiii matroooooooooš" tak som okamžite ***za legalizáciu, takýmto idiotom nepatrí fet do rúk."
*** zakázanie všetkého a dávanie doživotia za prechovávanie paralénu.
mal si niekedy bolesť hlavy? dal si si nejaký ibubrofen? áno? takže, si drogoval. bol si na operácii? áno? bol si v narkóze? drogoval si. bol si si niekedy zabehať? zašportovať? áno? cítil si sa pri tom skvelo? drogoval si. pil si niekedy alkohol? áno? drogoval si. pil si niekedy kávu? drogoval si. jedol si čokoládu? drogoval si.
z tohoto všetkého mi vychádza, že niesi o moc lepší ako my "narkomani, socky, feťáci".
mal by sa založiť nejaký katalóg top kokotín, závadzaní a výplodov chorej mysle birdzu.
toto je ašpirant na top 10
"Ale ked pijes prilezitostne male davky cely zivot sa ti nic nestane. Ked par rokov prilezitostne fajcis ganju mas ovela väcsie abstaky."
Ja viem, ze som drogoval, ked som pil alkohol, fajcil, pil kavu, jedol cokoladu, a.t.d.
Ale z toho, ze jem cokoladu sa nezabijem!
A k tomu, ze opity vodic niekoho zabije, a nic sa nedeje, ale nekdo si zapali jointa, a je najväcsi kkt, tak k tomu si myslim, ze väcsi kkt je ten, kto si opity sadne za volant. Ale toto je nieco ine. Tu ide o to, ze s nadmernym pitim alkoholu si tak zdravie nedojebes ako s nadmernim fajcenim ganje. Urcite to zavysi aj od toho, ci si stabilna, alebo skor labilna povaha, ake mas problemi, a take veci, ale tvoja psychicka zavyslost je na ganje ovela vyssia, a preto mas aj väcie abstaky potom, ktore ta mozu dostat do depresii, a.t.d. ako som uz povedal...
keď sme pri tom, predpokladám, že si sa v živote nedofajčil. tvoje názory sú tým pádom jednostranné a neobjektívne a menej fundované ako tie moje. moje zas niesu zaujaté, lebo niesom "závislí" na tráve. na tráve sa za 1. nedá byť závislí(fyzicky) a za 2. tento rok som sa sfajčil možno 2-3 krát čiže mi vychádza, že hulím raz za 2-3 mesiace, ale najebaný som každý druhý deň...
Ale ja osobne nemám nič proti " húličom ".
A ktomu ci legalizovat, alebo nie...
V podstate by som bol za legalizaciu, lebo si myslim, ze by sme mali sami zvazit co chceme, a ked si chce niekto raz za cas lietat, tak nech si da ganju. OK. Ale nemozem sa pozerat na tie 13, 14 rocne decka, ktore uz pomali nic ine nerobia, ako hulit za rohom bytovky, a potom su uz v 16tich na abstinencnych kurach, a maju za sebou niekolke pokusi o samovrazdu...
a kúp si pravidlá slovenského pravopisu, lebo mám pocit, že z mediny vieš viac ako zo slovenčiny teda, pravda aj ja som dokonalý. viď to moje závislí v @30
Vsak teraz si clovek odsedi dva roky za jedneho jointa, ktorym nikomu neublizi.Trest je ako keby vykradol obchod, alebo napadol verejneho cinitela.
Trieskajte to do seba ak chcete, raz vám to dôjde že to je strašná pi*ovina.
2. take pi*oviny ako popisal @jaro1991 som naposledy pocul od jedneho stareho zakomplexovaneho policajta. Smial som sa rovnako ako teraz
3. Ked sa Vas to netyka, preco to chcete zakazat druhym ludom? (to iste je aj s interupciou napr.) Je to to iste ako keby hlasuju Mongolci za prezidenta JAR...
4. Neohradzujte sa nazormy, ze to z kazdeho spravi trosku. Kolko poznate tych trosiek? 2-3? Ja viem o tisicoch ludi len v CZ a SR, co maju pracu, rodinu, byt -proste zazemie- a hulia normalne.
5. Dostat za jointa viac rokov ako za napadnutie, je trosku prilis velke susto.
6. Odvolavat sa na vyskumy=debilite. Vyskumy plati stat, takze v aky prospech asi budu upravene? (Napr. "THC nici mozgove bunky". Bolo to testovane na mysiach, ktorym sa vstrekovala do zily obrovska davka THC. A aj napriek tomu zacali tie mozgove bunky stracat az po dvoch tyzdnoch vyskumu...)
Vyvodte si moj nazor. A nenechajte sa ovplyvnovat anti-drogovou kampanou, o ktorej ani neviete a podliehate jej.
Veľmi trávu satanizuješ, samozrejme, je to droga, ale ľahká.
Precitaj si moj prispevok @43 a bod c.4. Potom vrav ako to nici zivoty Poznas niekoho komu trava znicila zivot? Ja nie... A kedze ja sa zas pohybujem medzi ludmi z ktorych 50% su hlici tak mam o dost vacsi rozhlad nez ty
btw. chlast, nikotin, kava, cokolada, vzduch, salvinorin, cukor atd. su legalizovane tiez... A ten chlast znicil niekolkonasobne viac zvotov nez trava, cigarety zabijaju denne ludi, kava sposobuje vo velkom mnozstve silne ucinky, cokolada a cukor ta spravia hyperaktivny, vzduch zabija denne atd... Ale trava, s ktorou sa neda ani zabit, je metla ludstva xD
1. je jedno akeho je to povodu, svinstvo je to riadne a ma to rovnaky ked ne horsi ucinok
3. tyka sa nas to lebo mne by sa napriklad nepacilo keby som nekedy v buducnostti videl svoje deti sfajcene, s ocami jak angoraky
4. tych trosiek poznam dost, bol som s nimi dost casto (prakticky denne) inac by som sa k tej teme asi nevyjadroval
5. s tymto suhlasim
6. aha, cize to ze sa vyskumom zistilo ze cervene maso je najzdravsie znamena, ze ho financovali komunisti? vyskum je o faktoch, toto je dost naivne si myslet ze vysledky nakladneho vyskumu sa menia kvoli protidrogovej kampani
1. Jasneee...ukaz mi tie tvoje ucinky Ja som ich nejako extra zle na ludoch neregistroval. Zaujimave, ze ty, co zijes medzi nehulicmi ano
3. Ak budu chciet hulit spravia to ci to bude legalne, alebo nie. Starostlivy "tatko"
4. Ok kolko? 20-30? Ako vravim, ja viem o tisicoch co maju skvely zivot. A mnohy ludia sa to boja priznat, pretoze im to v spolocnosti takych ludi ako ty moze uskodit (cize tak 78% SR)
5. Aspon s niecim... Myslim, ze dekriminalizacia ako v CZ by stacila, tam sa na to nikdo nestazuje.
6. Vobec nie je Uviedol si blby priklad na porovnanie... Skus tam dat napr. alkohol. Vyskumom sa potvrdilo, ze nici organizmus. ALE vsade sa doklada, ze v malych mnozstvach je zdraviu prospesny. Pri trave vsade uvadzaju iba tie zle ucinky, ktore navyse dosiahli neobjektivnym testom. (inak keby vstrekuju porovnatelnu davku alkoholu tym mysiam, tak by pri prvom podani umreli)
3. vies, tuzba hulit urcite nema zaklad niekde v pudoch, je to len deformacia okolim, dufam ze nebudu mat v hlavach nas*ate a nikdy si s tym svinstvom nezacnu
4. aha, cize horsa vystrielat nefajciarov aby chudatka socky nebodaj netrpeli
6. ty zase vykreslujes vyskum tak, ako on podla teba travu. neviem ci sa bojis sam pred sebou priznat ze to je svinstvo. dufam ze si toto nezoberes moc k srdcu a nezacnes hulit konopne stohy ale ano, ma aj pozitivne ucinky. ale pomer pozitivnych ku negativnym je mizivy. Nieje pravda ze by bola dobra na oci, iba spomaluje pokrok sedeho zakalu. Ked ho nemas, nepomoze ti. Hovoris o neobjektivnych testoch. Mas aj nejake dokazy alebo boli neobjektivne len preto lebo rastafari povedal?
Ludia to proste maju radi.Preco im to zakazovat?Zato ze, niekto nehuli, tak nemozu ani ostatny?
To ze niekto pije, tolerujete, ale hulenie nie??
Pri huleni clovek nema nasilnicke sklony ako pri alkohole, prave naopak.
Ohradzujete sa tym ze ako hulenie skodi...ano ale ak clovek huli denne.To uz je debilita toho cloveka...tak isto ako s chlastom...tiez skodi ked clovek pije casto a vela.
Dopice vsak ked niekto chce hulit tak ho nechajte.
Definicia slobody je taka, ze sloboda siaha len po slobodu druheho.A ako ten co huli obmedzuje druheho?
Za komunizmu sa vam pacilo ako vas obmedzovali?Urcite nie... tak to nerobte ani vy!!!!
1. vidno, ze si este nebol zhuleny. Pri trave si uvedomujes co robis, to nie je chlast. Ano su rozmaznane decka, ktore sa po trave dorabaju a robia sa, ze realita je mimo nich. Ale to nie je marihuana, to robia oni.
3. Ja len dufam, ze nebudu mat v hlave nasrate, aby svoj nazor vzdy povazovali za spravny a nevedeli priat fakty okolia. Nehovorim, ze ma hulit kazdy, ale kto chce, preco by to mal robit so strachom, ze sa z neho stane pre ostatnych "troska".
4. wtf? Nejak asi nepoberas zmysel vety... Narazam tym na to, ze ja hulim a automaticky som pre teba socka, magor, uplny vypatlanec co nevie kde mu hlava stoji a slaboch. Ked ma niekto dobru pracu a rodinu, ale naokolo ludi s takym nazorom, tak jasne, ze to neprizna, lebo pride o vsetko. Ale nie vdaka trave, ale vdaka zakomplexovanosti inych ludi...
6. Kamo pomer pozitivnych ucinkou k negativnym, je taky, ze to ma viac plusov (LoL pozrel som zo srandy aj na wikiu, ci nemas nahodou tie ucinky stade a este aj tam bolo viac plusov . Si myslis, ze teraz si mi povedal nejake novinky? Pomaha v plno veciach, mne samemu uz pomohla napr. na zapal ocnych spojiviek. Prenesiem ti ten vyskum na cloveka. Vpichnu mu priamo do zili niekolko gramov(mililitrov teda skor) CISTEHO THC. Pri beznom fajceni mas v krvi tak 0,1%° THC (cize asi 0,1ml v litri krvi). Je to objektine podla toho posudzovat ucinky bezneho fajcenia? Mimochodom rastafarianstvo nevznavam, neviem co to sem vobec pleties, primo s hulenim to nema nic.
@64 OMG mam ti sem napisat vsetky latky, ktore mozu byt povazovane za drogu? To su vsetky pozivatiny a vsetky veci potrebne k zivotu... Ci si nieco extra s chlastom pisal som si nevsimol a ani teraz to nevidim, ak je to vsak niekde hore, tak tam som nepozeral.
Na nasledky fajcenia...Cize na nasledky karcinogennych latok vytvaranych pri horeni. Tieto latky sa daju temer 100% odstranit filtrovanim cez vodu, alebo staci pouzit vaporizer. Tieto latky sa vsak nachadzaju vo vsetkom... (Mimochodom na predavkovanie sa travou by si musel zhulit asi 68kg travy v priebehu max. hodiny . A ano tych ludi poznam.
Posledna odpoved: NIE.
A @mezomus Ja zijem v Rakusku, nikdy som do skoli na slovensku nechodil, ale snazim sa teda aj ako tak pisat. Bol by som zvedavy ako ty pises po nemecky... alebo po anglicky, alebo po taliansky, alebo latinsky... mi je jedno. Ved si rob co chces, aj ja si budem... Ale ked si nedas pozor (co si ale urcite das, lebo tvoje nazory su neni AZ take pridrbane, ako vela inych...) tak zle skoncis. To si pis. Bud ti ganja tak vymyje mozog, ze sa zabijes, alebo ta prejdem na aute, ked budem opity... - Sorry, chcel som este posledny krat zapicovat...
1. viem preco som nebol zhuleny
3. viem prijat fakt okolia, ale je fakt ze to je ilegalne a ma to aj svoj dovod preco to tak je. Aj tak, drogy nesu pre kazdeho. Nie kazdy ich zvlada.
4. aha, cize radsej bude klamat blizkym jak by sa mal vzdat milovanej travicky lebo oni su ti zli co odsudzuju kvoli huleniu. Niesi socka ani magor lebo mi oponujes zmysluplnymi argumentmi(co tu je dost vzacne), neviem co ta priviedlo k huleniu ale clovek co v tripe uteka pred problemami je slaboch.
6. ked je to taky vseliek preco sa uz nevyuziva ako napr mak? ten ma tiez halucinogenne ucinky ale xanax sa z neho robi na kila a normalne sa pestuje.
ano daju sa karcinogenne latky odstranit vodnou fajkou ale ta taka prakticka ako cigarety nieje.
@62 to čo si tu zapotil je úplne extra najväčšia kokotina ďalšia kt. by mala patriť do top 10 zrniek múdrosti birdzu.
"Budeme tu mat generaciu zavyslich fetakov s rozklepaymi rukami"
závislých na čom? na tráve? asi ťažko. nechce sa mi zbytočne drať klávesnicu a sorry, že je to celé také rozhodené, ale robím asi 5 vecí popri písaní tohoto príspevku.
na ľudí ako ty je napasovaná jedna pesnička... ale úplne
4. slabosi sú potom aj tí, čo si dajú liek proti bolesti, kávu, alebo sa najebú v piatok večer, čiže ľudstvo je plné slabochov, hlavne, že ty si ten najsilnejší...
1. Tvoja vec, nale nevies ake su stavy.
3. Najprv si zisti ten dovod preco je to ilegalne Kvoli blbosti.
4. A nestaci priat fakt, ze si clovek raz za cas zahuli? Ja v tripe neutekam pred problemami...
6. THC je casto pouzivane do liekov. Mimochodom mak je zakazane pestovat vo vascine krajin EU.
Myslel som vaporizer ci bong.
A mysim, ze Slovensko stale zije v akomsi komunizme, akurat v americkej verzii komunizmu...
1. nemam tuzbu to vyskusat
2. preco nei kvoli blbosti aj ine zakazane? konope sa ide pestovat vo velkom ale forma bez THC
4. raz za as ok ale aj tak by sa to fakt nedalo nicim nahradit?
6. co znamena "casto" ?
1. nevravim vyskusaj. Ale neopisuj to co nepoznas Aj ked ti niekdo stav opise, stale nebudes vediet ake to je.
2. Technicke konope, 29 odrod (uz vidim ako to debilkovia budu hulit a robit tazke stavy . Ja som zbehly v teme. Ale proste trava bola zakazana za blbost, ani nie pred 100rokmy. V krajinach kde je legalna s nou nemaju problemy...
4. Pozri. Niekto ma chvilku pri piivklu s kamaratmy, niekto si s nimi posedi pri brcku. Proste tie chvilky su "nenahraditelne". Ja osobne sa nechcem vzdat dvoch casovych period: ked som s priatelkou a ked idem s kamosom na brcko. Neda sa to takto nezainteresovanemu vysvetlit poriadne Ale prirovnaj si to k tomu pivu
6. Tak presny pocet neviem Ale pouziva sa do liekov s tlmiacimi ucinkami, lieky na spanie, na zvysenie chuti do jedla, lieky na roztrusenu sklerozu, pri problemoch s ocami atd...
boha, táto téma mi nejako ušla
pozerám, že tu máme zase raz presvedčeného blbečka, ktorý o tom hovno vie
zacitujme mu usera @majlos
"Vy antimarihuanisti ste jak ti podrbani biskupi co sa staraju ze ako ma vyzerat knizka sexualnej vychovy. Fusujete do niecoho co ste v zivote neskusili. Presne jak ti knazi, teda az na par pedofilnych vynimiek...."
@antropofobia
ten výsev prebehol na Liptove
» sites.google.com/site/technickek...
Toto ma rozosmialo, že nenechajte sa ovplyvňovať antidrogovou kampaňou
Ani nevieš čomu všetkému podliehaš, a nevadí ti to. A ja osobne radšej podľahnem protidrogovej kampani, ako drogám.
Ale k veci, nie som nejak zaryto proti, ale za legalizáciu tiež nie som. Kto chce huliť, huliť bude, a zbytočne to navyše podporovať ... načo??
Ale bola by som za zmiernenie trestov, veď je to choré také vysoké tresty v podstate za nič.
@mezomus @69 týmto si ma naštval
@70 áno, všetci sme slabosi, ale prečo chcieť byť ešte väščí??
to je asi take iste ako keby ja zacnem pisat o jadrovej fyzike...
toto nikdy nepochopim
A samozrejme pozdravujem tych co neskusili a pritakavaju na tie huste kecy z TV tych mam najradsej...
Niet nad obednajsie brcko na slnku
HULICI=FETACI a vy ste ako sa zrazili s konom?! Hulim kazdy den, nemam s tym problemi, este ze nezijem na tom Slovensku ZLATA CESKA REPUBLIKA!!!! Lebo ludia su tu dementni, odsudzuju nieco , co v zivote nepoznali,maximalne tak precitali na internete, ale rodicia skoly a pod. ucia ze to je spatne tak hrrr je to spatne!!! Sa spamatajte... Ako som napisal hulim kazdy den, akurat si nezahulim do prace, lebo tam potrebujem byt sustredeny, ale vecer po praci preco si nezahulit a nedat pivo?! povedzte rozumny dovod???!!! Zato ze vam, alebo vasim rodicom sa to nepaci?! Je to chore, jak su ludia zaostali, keby stat nebol blby, tak to zlegalizuje, za prve by mal velke zisky, za druhe vacsi turizmus viace prachov. Ale jo lepsie bude ked budu zatvarat male decka v skolach ktorim doseru cely zivot so zapisom v trestnom registri! Hm urcite ich niekto zamestna ! Nevedia chytit ozajstnych ludi, ktori to dealuju vo velkom,tak si vybijaju komplexy na deckach..aby si zvysili % NICE ONE!!! Tak nerad cestujem na Slovensko na sviatky, alebo podobne, ked viem ake to je tam na hovno a jeste jeden dotaz, alkohol je horsi ako trava!!! PEACE OUT