Nie som, ale nie z dôvodu, že by som sa bála že ľuďom začne jebať a začnú sa strielať po vonku hromadne. Myslím, že ak človek chce, aj auto, či nôž dokážu byť účinné na takéto prípady.
Skôr sa bojím, že ľudia , páry, rodiny, v amoku by tie zbrane namierili na seba/ najbližších. Niekedy sa človek neovláda skrátka pri hádkach či prílišnom výpätí. A tá zbraň je niekde vzadu v mysli...
Nie. Sami vidíme, čo sa tam deje a to je Amerika v mnohom odlišná. Sloboda niektorých štátov USA je síce super, ale zbraň je určená na zabíjanie a nepatrí do rúk hoci komu. Keď sa pozriem okolo seba, som rád, že väčšina týchto ľudí zbraň snáď nemá. A u nás to, zatiaľ, tak zlé nie je, kto ju potrebuje si môže vybaviť zbroják aj zbraň, nie je to nemožné.
Zatiaľ, ešte som zvedavý na to ako sa vyvynie situácia s tými novými reguláciami od EÚ. Pretože obmedzovať aj držbu expanzných zbraní a vzduchoviek pod hlavičkou protiteroristickej ochrany je trochu prehnané.
hm jedine ze by tu bola mentalita ako v švajci kde ma kazdy doma zbran , » www.louderwithcrowder.com/venezuela-confi... ak by tu bol socan tak byt bez zbrane ,, uff nechcem si to predstavit
Jasne, všetky tie masakre civilistov sú iba malá daň za to, aby si mohol nejaký trigger-happy redneck, čo mu na strieľanie na terč nestačí nejaká non-lethal náhrada, mohol na chvíľu pripadať ako chlap
Zbrane sú bezpredmetne pri trestnom práve nastavenom tak aby zabíjať "mohli" iba multimilionari a nie aj normálni ľudia. nech zrušia paragraf na vraždu a potom môžu kľudne zakázať aj kuchynské nože alebo povoliť aj samopali.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Skôr sa bojím, že ľudia , páry, rodiny, v amoku by tie zbrane namierili na seba/ najbližších. Niekedy sa človek neovláda skrátka pri hádkach či prílišnom výpätí. A tá zbraň je niekde vzadu v mysli...
keby bolo na mne, znicia sa vsetky zbrane a hotovo
Zatiaľ, ešte som zvedavý na to ako sa vyvynie situácia s tými novými reguláciami od EÚ. Pretože obmedzovať aj držbu expanzných zbraní a vzduchoviek pod hlavičkou protiteroristickej ochrany je trochu prehnané.
Slovensko len zmiernit dostupnost