@trash vojna nikdy nie je sama od seba "na spadnutie", vždy je na spadnutie preto, lebo ju nejaký psychopat alebo kokot chce.
riešenie je teda jednoduché, aj keď neuskutočniteľné, prestať počúvať psychopatov a kokotov čo nás presvedčili že majú právo nám rozkazovať, a predstať počúvať psychopatov a kokotov čo chcú vojnu. pričom je to vlastne jeden a ten istý krok.
tiež som proti vojne. vlastne by stačilo keby sa im masovo postavia ľudia, ale to by museli najskôr markízu vypnúť. a na rusov sa nejako nespolieham, vždy majú plné ústa rečí a skutek utek.
@patricino neuznávam také veci, poznám to, ale trošička som odbočil. Príde mi to neférové, presne ako tie vrtuľové RC kurvy, ktoré používajú policajti na demonštráciach
@sturmer v srackach su aj rusi kde sa opat zavadza pekny image socializmu na ukor strednej vrstvy a najlepsie na tom nie je ani cina, kde bude co chvila brutalna kriza nadvyroby...
@antifunebracka@12 Hej len aby nedoplatili USA a Izrael konečne za svoje despotické rozpútavanie vojen a vyhladzovania národov a keď budú oslabený tak si prídem po teba ty Sionistický fašista...
Môžeš byť taký kokot ? @31 USA dostanú na držku asi tak že deň na to keď výjdeš ráno z domu ti opadajú vlasy a doblveš sa z tej choroby z ožiarenia tak sa uvedom. Stret medzi veľmocami skončí zle pre celý svet.
@tommyhot@24 keď bude Čína v prdeli budú vymáhať od Američanov dlhy.. V rusku možno neexistuje stredná vrstva ale to ani tu ale hlavne vrážajú do vojenskej techniky ktorej nemôže konkurovať ani USA...
PS Týka sa to aj GPS rušičiek to nie rusi mali plené reči skutkov ale američania hubovali už pri Severnej Kórei ale nemali by s tou svojou High Tec armádou šancu lebo Severná Korea má celkom dokobré GPS rušičky podobne aj Syria má vysokú technológiu GPS rušičiek.. Čiže keď USA odpáli niektoré s tých svojích liberte tomahawkou na základni proti vzdušnej obrany Sýrie stačí personálu zapnúť GPS rušičku pri čom americký tomahawk ciele nezachytí a nech si letí hoci aj na Ficovú hlavu....
@skingirl94@28 áno do piči hlavna vec že ste všetci veľkí pacifisti a pičujete že poumieralo tam státisice ľudí.. Keby nebolo takých pojebancov ako Izrael a USA nepoumieralo by 2 a pol milióna ľudi za posledných 12 rokov... A evidentne patríš ktým trtkom čo keď v Bostone strelí bojler tak sa ideš pojebať na kakáč a behať maratón a teraz tu moralizuješ.. Si myslíš že prečo prajem USA aby jebli na hubu.. Civilistov s Sýrii nebudú bombardovať liekmi ty kokot... Umrelo tam 100000 ľudí ale po zásahu západu tam teraz môže umrieť milión 2 alebo 3 milióny...
@jimmycrow Asi ti nedochádza ale primitívný jedinci sa furt odvolávajú na to že je v Syrii vojna a že preto tam treba nutne zásah a zabíjať ešte viac ľudí v mene amerického zisku... Primitívnemu jedincovi nedochádza že Sýrské vládnej jednotky každú chvíľu môžu vyhrať a tým ukončiť vojnu a zbytočné krviprelievanie.. Primitívny jedinci budú kričať že americký zásah je teraz nevyhnutný a potom si nasrať do
@mm47 Nikto nepoužije nukleárné zbrane tie slúžia len na to aby sa USA mohla vyhrážať svetu preto nechce aby iné krajiny vlastnili atómki lebo by sa nemohli vyhrážať svetu...
@mm47 o hlavne u Obamu som si nie istý lebo je to primitívna opica na špagátiku nadnárodných spoločnosti... A ozaj neznegoval si sa sám tým že mňa nálepkuješ za fašistu? Taký predsudok bol tak obmedzený ako mnoho fašistických hlav... A nemám v piči obete Izraelskej agresie to evidentne ty chceš popierať že sa niečo také ako vyhladzovanie jedného národa zo strany Izraela deje a kto tu je potom fašista ty fašista...
Nevidím do situácie,no napriek informáciám,ktoré sa o problematike rozšírili,sa jednoznačne dá vyhlásiť,že nielen provokujú o tzv.rozflákanie,ale priamo o likvidáciu.
@mayo911 Ja si myslím že veľa ľudí si serie do huby že sú proti vojne... A daktorí z radosťou chystajú okuliare a opaľovací krém.. .Tak ako nedávno sa objavil článok o Rasizme na slovensku... Jeden všetkým tým extra dobrákom odkázal že všetci sú rasisti len sa schovávajú za humanizmus.... A to isté aj tu.. Mne človek povie že je proti vojne ale na vojenský zásah západu sa bude odvolávať lebo je proti vojne... Ale človeka ktorý nad tou problematikou premýšľa označia za retardovaného primitíva... Lenže ten tzv primitív si uvedomuje že keď má byť proti vojne nech nechajú Sýriu Sýriou nech tam nevedie žiaden vojensky zásah z cudziny a čoskoro sa tá vojna skončí... Lebo Assadové vojska porážajú tých tzv rebelov... Lenže keď do toho vstúpy USA tak si veľa debilkov čo mňa za názor označovali za retarda a primitíva dosť neskoro uvedomí že naprázdno niekomu mlieť kokotiny o tom ako sú hrozne proti vojne a aký sú pacifisti je zbytočné keď im nad hlavou preletí nejaká B2, Topol M, či tomahawk.. V tom momente si väčšina birdzákou reči o miery môžu strčiť do svojich homosexuálných ritiek a väčšina birdzáčiek to môžu cvičiť medzi ďalšími pičkami zo súťaže krásy kde vedia pre získanie si publika len zvolať "Svetový mier!"
@mayo911 Skončí bez angažovania USA by tam bolo čoskoro po vojne a krvý prelievaní... Ja osobne som proti vojne nie ako podaktorí blbečkovia... Že tvrdia ako sú proti vojne a o ostatné sa nezaujímajú koľko USA napríklad tam zabije civilistov... Takže aby sa niekto pýtal prečo som tak za rozbitie USA a Izraela miesto toho aby ma nejaký pacifista z hovnom hlave nálepkoval za toto vyjadrenie si musia uvedomiť že to myslím dobre... Nebude vojny pokiaľ nebude Ameriky a Izraela... Pokiaľ tieto agresorské krajiny budú existovať tak sa môžeme tešiť na najkrvavejšie konflikty dejín...
Ak tak veľmi nenávidíš židov a USA, nechápem prečo nejdeš bojovať proti dronom do Afganistanu na strane mierumilovných bradatých náboženských fanatikov, alebo do Sýrie... čečenskí teroristi ťa iste radi privítajú medzi sebou a ak budeš mať šťastie zahučíš v tom ich džiháde a v civilizovanom svete bude zas o magora menej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
"Som proti vojne" Môžem povedať aj ja lebo som ale keď prepukne ostáva otázkou ktorej strane držíš...
riešenie je teda jednoduché, aj keď neuskutočniteľné, prestať počúvať psychopatov a kokotov čo nás presvedčili že majú právo nám rozkazovať, a predstať počúvať psychopatov a kokotov čo chcú vojnu. pričom je to vlastne jeden a ten istý krok.
Chce ovládnuť celý svet? Ide iba o zámienky?
človek môže debadovať celý večer a aj tak nevie na čom je.
@yolo Tiež si myslím, že USA len hľadá zámienky ... Sú to krajiny bohaté na ropu
a súhlasim s @6 a @7
ale som za to, aby tebe nikto rozjebal xicht, napr. ja
Keby bolo menej ľudí s tvojimi názormi a viac ľudí ako v @6 tak nepomre státisíce civilných nevinných ľudí kvôli chamtivosti..
Môžeš byť taký kokot ? @31 USA dostanú na držku asi tak že deň na to keď výjdeš ráno z domu ti opadajú vlasy a doblveš sa z tej choroby z ožiarenia tak sa uvedom. Stret medzi veľmocami skončí zle pre celý svet.
a inak zomri
PS Týka sa to aj GPS rušičiek to nie rusi mali plené reči skutkov ale američania hubovali už pri Severnej Kórei ale nemali by s tou svojou High Tec armádou šancu lebo Severná Korea má celkom dokobré GPS rušičky podobne aj Syria má vysokú technológiu GPS rušičiek.. Čiže keď USA odpáli niektoré s tých svojích liberte tomahawkou na základni proti vzdušnej obrany Sýrie stačí personálu zapnúť GPS rušičku pri čom americký tomahawk ciele nezachytí a nech si letí hoci aj na Ficovú hlavu....
huby že sú proti vojne...
@46 bojovat za mier je take ako mat sex pre panenstvo
na jedneho uzivatela tu
Ak tak veľmi nenávidíš židov a USA, nechápem prečo nejdeš bojovať proti dronom do Afganistanu na strane mierumilovných bradatých náboženských fanatikov, alebo do Sýrie... čečenskí teroristi ťa iste radi privítajú medzi sebou a ak budeš mať šťastie zahučíš v tom ich džiháde a v civilizovanom svete bude zas o magora menej.