Rubrika Twilight je reklamna rubrika na propagaciu knihy Sumrak, noveho dielu Nov, dalsich dvoch chystanych knih a filmu Twilight, ktory v najblizsich dnoch pojde do slovenskych kin.
na birdz musí byť aj reklama, tak to je. s tým sa proste zmierte. a v tomto je kúsok vtipu. a som rada, že je to aspon reklama na knihu, kedže sa mi zdá že ľudia čítajú čoraz menej. nie je to síce žiaden Hemingway, ale aspoň to nie je obal z cornflaksov
takže mi to neprekáža, aspoň to niektorých pobavilo.
Pred chvíľou som tvrdila že mi to je jedno...no keď mi prišli 5 TSky s linkom na ,,vypitie krvi" tak ma to už riadne nasralo!!! Bitefight som hrala kedysi mám ho plné zuby!!
Je mi jedno čo bude s tou rubrikou, ale vadí mi tá hora linkov čo už deti dávajú naozaj všade...
Pomaly čakám že skreco666 založí anketu s otázkou "Ako hlasno kričíte pri orgazme?" a niekto mu tam hodí link na "vyciciavanie", po Mayovom vzore krytý cez tinyurl s tvrdením že na tom linku ľudia nájdu presný výpočet na závislosť spomínanej hlasitosti, dĺžky styku, časového pásma a výsledku posledného futbalového zápasu...
Ano,to za chvilu bude rubrika Harry Potter? Pan prstenov,Matrix a neviem este co?
Nerobte tu fenomen s nejakej knihy a filmu, o par rokov si nikto nato ani nespomenie.
@zipporah kedy vydas priblizne tu knihu a o com bude?
Inak take prekvapenie... Spamovanie fora/blogov/fotiek odkazmi na twilight sposobi ze sa dotycnemu odrata polovica litrov krvi, snad si trochu rozmyslia co maju robit
@31 ak si zato zaplatis tak neni problem ,teda predpokladam,ze ten twilligt tu nie preto,ze je tomas fanusik,ale ze si niekto kupil reklamny priestor aby sa decka nablaznili
inak teraz mi murčo poslal TS a skor nez som ju otvorila sa mi pri nej ukázal text TENTO UPÍR TI MOŽNO CHCE VYPIŤ KRV!
takže už je to o kúsok bezstarostnejšie!
super
nie.
prachy sa vždy hodia, dokonca (a hlavne) aj portálom typu birdz, vydavateľstvám tiež, a keď sa raz za čas objaví kniha ktorá je dobrá (keď chytila dokonca aj moju sestru tak musí mať aspoň nejaké kvality), tak prečo ju trocha nespropagovať?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
takže mi to neprekáža, aspoň to niektorých pobavilo.
to nezastavíš... komercia vládne svetu
Pomaly čakám že skreco666 založí anketu s otázkou "Ako hlasno kričíte pri orgazme?" a niekto mu tam hodí link na "vyciciavanie", po Mayovom vzore krytý cez tinyurl s tvrdením že na tom linku ľudia nájdu presný výpočet na závislosť spomínanej hlasitosti, dĺžky styku, časového pásma a výsledku posledného futbalového zápasu...
Nerobte tu fenomen s nejakej knihy a filmu, o par rokov si nikto nato ani nespomenie.
Inak take prekvapenie... Spamovanie fora/blogov/fotiek odkazmi na twilight sposobi ze sa dotycnemu odrata polovica litrov krvi, snad si trochu rozmyslia co maju robit
takže už je to o kúsok bezstarostnejšie!
super
prachy sa vždy hodia, dokonca (a hlavne) aj portálom typu birdz, vydavateľstvám tiež, a keď sa raz za čas objaví kniha ktorá je dobrá (keď chytila dokonca aj moju sestru tak musí mať aspoň nejaké kvality), tak prečo ju trocha nespropagovať?