skor za zredukovanie casu na reklamy. vacsinou telku nepozeram, ale ked si tam nahodou nieco pozriem a po kazdych dvadsiatich minutach filmu je desat minutova reklama to ma dost odradi si k tej telke vobec sadnut...
nie,skor by sa ich pocet medzi filmami mal zredukovat,minimalne o polovicu...a hlavne,by mali uz aj zacat robit nejake reklamy aj s pointou,hlavne tu na SR,kedze nase reklamy su coraz trapnejsie
Niektorych. Napriklad by som bola mile rada, ak by zatrhli alebo aspon obmedzili bilboardy pri cestach, pretoze to strasne rozptyluje a je to prakticky zbytocnost. Reklamy ako plagaty na zastavkach a miestach k tomu urcenych naopak podporujem. Reklamy na internete su zrejme lahkym prijmom penazi, tak nech si tam su, ale nemam rada vyskakovanie okna v strede obrazovky!! Reklamy v radiu mi nevyhovuju. Televizne mi nevadia, ale nemuseli by trvat tak dlho..
Castejsie reklamy, reklamy 5 minut pred koncom filmu na jojke a na markize su vysledkom toho, ze ich sledovanost je stale menej casta.
Priemerny clovek premrha 8/10tin cisteho casu (cize casu , pocas ktoreho sa neucite, nepracujete alebo nelabzujete po vonku s fajermi, frajerkami) za pocitacom a len 2 desatiny za televiziou.
Vysledkom je, ze televizia sa stala sekundarnym zdrojom domaceho zabavneho vyzitia (primarnym je pocitac) a my ju uz zapiname v podstate len, ked ide ,,nas program"" v pravidelnych casoch.
Ide particka - zapinam telku o 3/4 na 9
Ide Na telo, ide moj oblubeny fim.... tak vtedy ju zapnem
ale uz ju nemavame zapnutu nonstop ako kedysi.
To plati pre mladu generaciu...... a ked stara generacia vymrie, bude to pre televizie este vacsia rana.
Preto to kompenzuju castejsou frekvenciou reklam, aby sa reklama dostala do oci kazdemu, kto si co i len obcas tu telku zapne.....
Inymi slovami televizia smeruje do obrovskej riti a ja tomu davam este tak jedno, maximalne 2 desatrocia.
Mozno si poviete, ze politicka scena, spravodajstvo , novinarstina ju udrzi.... ale realnejsie je , ze vymyslia program, ktory bude zakomponovany do pocitaca a bude nam davat aktualne informacie, alebo vznikne novy alternativny zdroj informacii......
Aj ked spravodajstvo je nesmrtelne lebo stale sa nieco deje, na prezitie televizie to nestaci.
nie niesom za zrušenie len aby netrvali viac ako 4 minúty...aj v reklamách sa dozvedáme nové veci..informácie..ktoré nám môžu pomôcť..vedeli by sme inač že si máme kúpiť strepsil na bolesti hrdla?? ...možno..vedeli by sme čo chodí v kine..možno..vedeli by sme kde kúpime potraviny najlacnejšie ..možno..vedeli by sme o toľkých druhoch nanukou no možno..takto môžem pokračovať...NO MOŽNO by sme nevedeli o všetkom ako vieme..
Akože zrušiť sa nemôžu. Veď bez reklám by TV nemali na prevádzku, takže to nie je reálne možné... Ale som za to, aby cez filmy neboli reklami. Vždy až po skončení filmu, relácie atď...
Som za zrušenie tých vydrbaných reklám od T-Mobilu a za všeobecné skrátenie a za zrušenie reklám v seriáli hned po úvodnej zvučke a za to, aby bola max. 1 reklama v seriáli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
len sa priznajte, koľko vecí máte vďaka reklamám, koľko zážitkov máte vďaka reklamám ! reklama je proste potrebná
Priemerny clovek premrha 8/10tin cisteho casu (cize casu , pocas ktoreho sa neucite, nepracujete alebo nelabzujete po vonku s fajermi, frajerkami) za pocitacom a len 2 desatiny za televiziou.
Vysledkom je, ze televizia sa stala sekundarnym zdrojom domaceho zabavneho vyzitia (primarnym je pocitac) a my ju uz zapiname v podstate len, ked ide ,,nas program"" v pravidelnych casoch.
Ide particka - zapinam telku o 3/4 na 9
Ide Na telo, ide moj oblubeny fim.... tak vtedy ju zapnem
ale uz ju nemavame zapnutu nonstop ako kedysi.
To plati pre mladu generaciu...... a ked stara generacia vymrie, bude to pre televizie este vacsia rana.
Preto to kompenzuju castejsou frekvenciou reklam, aby sa reklama dostala do oci kazdemu, kto si co i len obcas tu telku zapne.....
Inymi slovami televizia smeruje do obrovskej riti a ja tomu davam este tak jedno, maximalne 2 desatrocia.
Mozno si poviete, ze politicka scena, spravodajstvo , novinarstina ju udrzi.... ale realnejsie je , ze vymyslia program, ktory bude zakomponovany do pocitaca a bude nam davat aktualne informacie, alebo vznikne novy alternativny zdroj informacii......
Aj ked spravodajstvo je nesmrtelne lebo stale sa nieco deje, na prezitie televizie to nestaci.