prvykrat sme sa videli v tescu, to mal ale este babu...potom sa s nou rozisiel, napisal mi na nete..zacali sme si úisat, potom smsky a telefonaty, potom sme sa stretli, potom sme spolu isli na Topfest a potom mi dal prsten a spytal sa ma ci s nim chcem chodit ...a sme spolu stale
som.. zamilovana.. uz dvaapol roka do najuzasnejsieho cloveka na svete a spoznali sme sa.. hmm.. v skole.. najskor len kamosi, dlho dlho kamosi, a potom ma v den jeho menin pozval von, isli sme na pivo, sadli si pod strom pri Zitave, zapalili, zasmiali, poblaznili, presli.. a bolo.. a odvtedy viem, ze s NIM chcem byt do konca zivota
Išla som si len tak po obchode. A zrazu som ho zbadala. Ak nerátam to, že som sa rozhodovala ešte medzi pár inými, bola to láska na prvý pohľad. Bol stelesnením mojich ideálov. A tak som si ho kúpila a doteraz si neviem bez neho prestaviť jediné česanie. Môj hrebeň
to, že je to v podstate kefa je nepodstatný detail)
ano, som velmi, uz skoro 2 roky Spoznali sme sa cez jej sesternicu, ktora je moja dobra kamoska Par krat sme si napisali, potom sme sa zacali len tak stretavat, a po case sme obaja proste vedeli, ze za tym je nieco viac, a dali sme sa dokopy
Skype síce vtedy mal babu, ale s tou sa potom rozišiel...Najsôr kamaráti, pomáhala som mu po rozchode sa z toho spamätať a nakoniec...bum buchla som sa do neho, a on takisto do mňa XD
ja som svoju celoživotnú lásku uvidela na videu Three Days Grace, keď spevák Adam Gontier mal jednu gitaru a v tedy som sa do nej zamilovala a šetrím na ňu do teraz... viem som šialená ale tak treba ma v tom nechať...
heh najprv len kamaráti.... cez internet ale nebolo to také cudzie lebo je to naj kamoš mojho byvaleho... vtipné kusok ... ale uz sme spolu skoro 2 roky a je nam super a viem ze je to super človek milujem ho.... a viem ze bude mozno aj iny.... ale nad tym sa netreba trápit
my sme chodili rok a pol spolu do skoly, a smiesne je ze ja si ho vobec nepamatam potom isla jeho trieda a nasa trieda von, zacali sme spolu tancovat, pisat si, v skole sme sa rozpravali, potom sme isli von a dali sme sa dokopy strasne vela krasnych spomienok mam momentalne sme spolu uz 11 mesiacov, mali sme vela problemov a hadok, ale vzdy sme sa cez to dostali & je to krasne to co mam s nim si neviem predstavit s niekym inym, strasne ho lubim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a tak...
nie som zalubena
to, že je to v podstate kefa je nepodstatný detail)
a možno je to lepšie nemusím riešiť "blbosti"
Nuž potom sa objavil istý Marko a zničil všetko čo sa dalo...
Presne včera! ....Sviniar jeden hnusný!!! Ani som sa nerozlúčila s mojou láskou!!!...........Iba odfotiť som si ju stihla..Náhodou...
A nikdy nezabudnem!!!
Milovala som svoju postavu,ona jediná si zaslúžila moju lásku
A potom mám platonické lásky a tie som spoznala už ani neviem kde