áno,ae chodím tam len raz za čas,a po prečítaní @Tomas - ovho článku,že prečo facebook nemá rád s ním plne súhlasím a už som tam takmer úplne prestala chodiť
zaregistroval som sa, ale nechodim tam, no uvazujem ze tam budem chodit, cisto vsak kvoli tomu, ze spoluziak mi ukazal nejakeho futbaloveho menezera co tam je..
@Trivela Nie si jedina co tam nie je. Ani ja tam nie som a nebudem. Podla mna je to dielo skazy. Clovek po case zacne byt na tom zavisly a stratis sukromie. Pomaly uz kazdy vie kto kedy chodi na hajzel, kedy sa sprchuje a tak proste nie kazdy je zvedavy co kto kedy robi, co zazil a podobne a preto tam nie som. Raz ked sa to dostane do zlych ruk taky facebook,tak vsetci co na nom su sa budu citit velmi okradnuty. Ziadne sukromie uz pomalicky a viem o tom,lebo mam plno kamosov a kamosiek co tam su a o nicom inom cely den nehovoria iba o tom,co napisali,co citali a co je na facebooku. Nemam ho rad a uz je to fenomen, ze kto tam nie je tak je cudny ako pocuvam furt a ty nie si este na facebooku?! No nie nie som a ani NEBUDEM. Nemam zaujem.
myslim ze je to kazdeho vec , ci tam je alebo nie. lebo mi to pripada ako totalita na tom slovensku, ze sa kazdi pita vsetko mozne. to ako potom chcu asi kontrolovat ludii co tam su alebo co.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov