Znamy sedel v krcme pri automate a nad nim bola telka kde ho hladali za somarinu. Je to ponizenie za take blbosti. Nehovorim o vrahoch a podobne tazke zlociny...
@Tunidlo tebe asi nedošlo že tam nie su len kriminalníci ale aj ludia s ktorími sa ešte ani nezačal proces v trestnom konaní ,to je ako by teba niekto udal zato čo si možno ani nespravil a naraz ťa ukážu v telke že si hladá osoba
Malo by to byt samostatne rozdelene. Inak je dobre ze sa zverejnuju hladane, ci nezvestne osoby. Jak zlocinci, tak aj osoby ktore sa mohli stat obetami.
@tenario hento sa stalo jednému človeku čo ho poznám(viem, že existuje). sedel na pive a zistil, že na neho bol vydaný zatykač a je celoštátne hladaný išiel domov, osprchoval sa a zavolal polcajtom "čo vám jebe? šak som doma posledné tri mesiace"
pritom chodil do práce, medzi ľudí aj všetko. teraz je vo vyšetrovačke myslím.
sak lebo v tomto debilnomstate ziadny velky zlocinci ani niesu tu je kazdemudobre kazdy dostane peniaze ako na tacke ked si o ne poziada a tak nikto nepotrebuje kradnut a spokojny su seci aj nezamestnany, zamestnany(nemaju na vyber), a vlada je stastna ze romovia ich neobvinuju z rasizmu tak im zacpava usta peniazmy a tak su spokojny seci ale penazi potom je maloa ekonomika statu upada le hlavne ze suseci spokojny...
Keď je niekto hľadaný, to znamená, že sa pre niečo vyhýba zákonu, nie? Ako ho majú nájsť, keď sa sám neprihlási a na trvalej adrese sa nevyskytuje, resp. ju nemá platnú? Hľadať môžu aj svedka k nejakému činu, mne to pripadá normálne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ja tie jojkácke hovadiny nesledujem a sú mi dosť ukradnuté, ale v tomto žiaden morálny prečin nevidím ...
Ale niekto by kľudne mohol založiť nejaké hnutie za bezúhonnosť chudákov kriminálnikov, ktorých spoločnosť utláča tým, že o nich podáva informácie ...
A zasa, ďalšia nehoráznosť, pokaziť chúďatku hľadanej osobe šance na skrývanie sa zverejnením situácie, no otrasné ...
Pre mňa za mňa, nech tam vypíšu aj odmenu za nájdenie hľadanej osoby ...
1, niekoho, kto sa niecoho dopustil a nie je mozne ho zastihnut v mieste bydliska
2, niekoho, kto sa stratil
pritom chodil do práce, medzi ľudí aj všetko. teraz je vo vyšetrovačke myslím.
ani sm nevedela, že tam niečo také je..
nech hladaju vrahov a nasilnikov to je ok