strašne. najradšej by som si vlasy trhala a všetkých povraždila. ale navonok sa snažím nebyť,nech to nezistí. viem aké to vie byť nepríjemné a kedže je to bez dovodu (že druhá strana nereaguje) nechcem sa zbytočne hádať.
Na druhej strane mám pocit,že na mňa nežiarli vôbec,verí mi a nemá čo riešiť. Ale..trocha žiarlivosti by ma aj potešilo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Tak dobre, trošičku som
A aj na brata žiarlim!!!
ale som dobry ziarlivec
aj ak by som niekedy žiarlila bolo mi strašne trápne obmedzovať kvôli tomu partnera alebo dávať to najavo na verejnosti.
Na druhej strane mám pocit,že na mňa nežiarli vôbec,verí mi a nemá čo riešiť. Ale..trocha žiarlivosti by ma aj potešilo.
úúúúplne extra veľmi
paradox je, ze mi nevadi ked chodi do mesta alebo niekde medzi ludi aj bezomna.
ale už nie až tak, ako som bývala, ked to zhodnotim, už som pochopila isté veci, a čím viac sme spolu, tým viac mu verím.
druha vec však je - tak ako @34 ked vidis ako nejaka ina sa tam snaži o jeho pozornost tak mam strašnu chut jej jednu flasknut ahhh..
nerada vyvolávam hádky ohľadom tohto... tak radšej čuškám a v noci sa vyrevávam do vankúša
dost.
ale ked mam vztah v ktorom ma polovicka ozajstne presvedci o svojich citoch tak to usupuje, proste treba doveru
ano ano pohrajkal