Bud ja alebo steroidy!
To uz znie dementne
Ale s takym muzom co by potencialne toto bral si ja nemam co povedat takze pravdepodobnosť že sa s nejakym dam dokopy je asi -99%, nemusim to riesit, taketo typy ma vyslovene odpudzuju.
Mna strasne baví ako sa cela spolocnost stavia proti steroidom a vnima ich ako nejake strasne tabu.
Nie zeby som to nejak obhajoval ale zamyslel sa vobec niekto nad tym ze HAK funguje na podobnom principe a ma podobne vedlajsie ucinky? Zaroven je vsak vnimana ako nieco uplne normalne.
@Hsjklaop presne
to su take reci ale staci sa pozriet ak je niekto ozaj profi sportovec, tak ci ma naraz na tento problem od zien.
Aj ked vacsina zien si predstavi, ze kto uziva hned musi vyzerat jak profi kultak
hmm asi vadilo...teda ani by som si asi nezačala s takým,ktorý má svaly len vďaka steroidom..mne osobne sa to vôbec nepáči...najkrajšia je aj tak prirodzená postava a nie nejaké "umelé" svaly vďaka steroidom
hej vadilo, ale neviem, čo by som s tým urobila keby to chcel on, tak by som tomu asi nezabránila
a vadilo by mi to minimálne kvôli jeho zdraviu, ale aj preto, že to, čo tým chce dosiahnuť je otrasné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
To uz znie dementne
Ale s takym muzom co by potencialne toto bral si ja nemam co povedat takze pravdepodobnosť že sa s nejakym dam dokopy je asi -99%, nemusim to riesit, taketo typy ma vyslovene odpudzuju.
#ArnoldJePan
Nie zeby som to nejak obhajoval ale zamyslel sa vobec niekto nad tym ze HAK funguje na podobnom principe a ma podobne vedlajsie ucinky? Zaroven je vsak vnimana ako nieco uplne normalne.
to su take reci ale staci sa pozriet ak je niekto ozaj profi sportovec, tak ci ma naraz na tento problem od zien.
Aj ked vacsina zien si predstavi, ze kto uziva hned musi vyzerat jak profi kultak
a vadilo by mi to minimálne kvôli jeho zdraviu, ale aj preto, že to, čo tým chce dosiahnuť je otrasné