neviem, ja to mam v paži, hlavne, ze my mame steel arenu , teraz sa uz len skrasluje nase mesto, zdokonaluju hotely, aby sa tu suomi citili skvele, uz sa neviem dockat toho okamihu, ked sa stretnem s finskym fanusikom a urobim cokolvek, aby sme sa spolu sfotili, juchuuuuuuuu
osobne mi to je jedno.. Slovan ajtak bude hrat aj nadalej na terajsom stadione Ondreja Nepelu, ktory maju v prenajme, takze mna ako fanusika belasych ta vystavba nijako vazne neovplyvni.. to, ci sa nova hala postavia/nepostavia kvoli majstrovstvam sveta mi moze byt prakticky jedno.. ten sampionat sa bude hrat ajtak a je jedno, ze kde.. akurat pri neuspechu je nejaka ta sanca, ze sa kompetentni nabalia na peniazoch (co sa nabalia ajtak) a mozno aj konecne odstupia zo svojich funkcii (utopia, bohuzial..).. aj ked chodim na Bajkalsku do skoly, tak nie tam kde sa planuje stavat - usudzujem podla informacii, o ktoru skolu by sa MALO jednat - takze znova ani toto by nijako nic zasadne u mna nezmenilo.. takze mi to je naozaj uprimne a srdecne jedno, aj ked moj tajny tip je, ze sa majstrovstva na Slovensku hrat v roku 2011 nebudu
A ja neviem co tam ty kompetentny robia. Blava uz milon variat ponukla a oni len sedia na riti, je im to absulutne ukradnute a inciativu prebera mesto a nie SZLH. Teraz sa mi zda ze este musia skolu premiestnit do inych priestorov. To chvilu potrva... Teda ak to stihnu co podla mna nestihnu bude tam podla mna dost nedostatkov a nedokoncenych prac.
No majstrovstva u nas budu urcite , ale treba si dat bachca na juznych susedov, lebo uz sa ponukali, ze maju v budapesti novu halu, tak nam fusuju do remesla, ako vzdy do seckeho, ale teraz je to jedno. No tu v KE, hala je, opravuje sa Slovan, na Hilton triedy PARIS, jedine v co pevne verim, ze BA sa pozbiera a postaia tu halu. Dufam, ze to nedopadne v style hraj a stavaj, kedy sa uz bude hrat a vonku budu asfaltovat parkoviska, co je na Slovensku dost mozne
no niekti namasti vrecuska ak sa to stihne, a ak ne aj tak pomasti, heh, peace Ba aj s vasou 3 mld. halou, nikdy som nezdielal tieto BA KE antipatie, ale s touto vecou mi leziete riadne na nervy....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
v Blave sa este len planuje hala a v 2011 su majstrovstva v hokeji u nas...este ani len pozemok nuie je vysporiadany..."v pohode"
stadion bude na rohu bajkalskej a trnavskej cesty, teraz je na jeho mieste akasi skola, ktoru zburaju
ak to niekoho zaujima, viac info tu:
» www.skyscrapercity.com/showthread.php?...
ked sa to nestihne to bude iný trapasss...