Štipendium do zahraničia - Open Society Foundation
ahoj ja by som sa chcela spytat, ci tu nahodou nie je niekto kto si tento rok posielal prihlasku na stipendium cez tuto nadaciu alebo s tym ma nejake skusenosti? dakujem za pomoc
ale počula som, že sociálne štipendiá na rok 2011/2012 neboli schválené, že týmto rokom skončili keďže Slovensko je dosť zadlžené...Či to s týmto nemá nič?
@dhenisia o tom som počula aj ja, ale to s týmto absolútne nesúvisí
inak osobne si myslím že ťa asi nemôžu akceptovať pretože berú sextu a prípadne mladších teda kvintu pretože budúci rok by si bola už v maturitnom ročníku a neviem či toto sprostredkujú, to by si musela robiť maturitu tam a to by bolo dosť zložité všetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Btw:Táto diskusia je tu už tretí krát
napíš mi TS keď chceš niečo ohľadne toho
inak osobne si myslím že ťa asi nemôžu akceptovať pretože berú sextu a prípadne mladších teda kvintu pretože budúci rok by si bola už v maturitnom ročníku a neviem či toto sprostredkujú, to by si musela robiť maturitu tam a to by bolo dosť zložité všetko