ja som si vsimol (a nie len ja), ze cim stupidnejsia tema tym viac komentov a reakcii.
Raz som zalozil formu o noci muzeii a galerii (konalo sa na celom Slovensku) a vysledok? Uplne chabe. To hovori o celej urovni ludi tu. Kazdy zazera ak poviem skarede slovo ci nebodaj si dovolim napisat aky je fas, ale to je nic oproti tomu, ked si otvorim kazdu jedno stupidne formu a vidim tam mena, ktore su vsade pri kazdej hluposti.
Alebo som sa raz pytal nieco ohladn VŠ. Este slabsie ako forum o muzeach. Vacsinou forum, ktore ma zmysel alebo je normalne ma najmenej reakcii a cim hlupejsie a sprostejeis tym viac reakcii.
Stačí ak to niekto napíše pekne, inteligentne a seriózne a nepýta sa veci čo tu boli X-krát alebo úplné banality. Chápem, že niekto potrebuje vedieť aj to ale v tom prípade to má aj sprievodné javy toť môj názor
hm... tak asi to fakt zavisi od ludi co su prihlaseni... niektori sem chodia len aby rypali do druhych. ale najdu sa tu aj ti fajn ked som sa regla, tak som len pozerala, ze co sa to tu deje, ked sa niekto opyta uplne v pohode vec a dostanu sa do neho iba picungy... ale treba si na to zvyknut...
a @hajzelodkosti ma pravdu... cim "inteligentnejsia" tema, tym menej nazorov. Ti co picuju su asi na tolko sprosti, ze ani nevedia o com je rec pri takych temach a ozvu sa iba ti normalni
Čo si čítam fóra a vzťahy medzi ľudmi, samá urážka, každý je ten dokonalý a len jeho názor je ten správny, fóra sa tu poväčšine rad-radom zdrbávajú, hádky sú na dennom poriadku /buď medzi dospelými, kto je väčší k...t (či už kvôli politike alebo sexuálnej orientácii), poprípade je v móde 200-príspevková "diskusia" s 12 ročnými deťmi, s tými to ide predsa najľahšie/...
Osobne by som tu diskusiu s nejakým mojím problémom neodvážila založiť, lebo náhodou by tu mali niektorí zlý deň a 20 príspevkov o tom, aká som p.ča, lebo to neviem, by mi nebolo zrovna príjemné čítať
Chodím na xy ďalších fór, ale takýto prístup, čo sa toleruje na birdzi, sa netoleruje nikde inde.
Naozaj by bolo také ťažké dávať (dočasné) bany za hrubé urážky? A pravidelne mazať duplicitné témy, ktoré sú tu na dennom poriadku?
To by ale Tomášovi muselo ísť asi v prvom rade o kvalite a nie o kvantitu
@zajko30 neber si to tak, ono ľudia sú primárne zlí a radi si robia srandu z ostatných.... a neradi pomáhajú... proste to tak je... ty vlastne nepotrebuješ aby ti pomohlo 40 ľudí, tebe stačí keď ti poradí jeden-dvaja, lebo tí zvyšní sa ti aj tak vysmejú...
@hajzelodkosti mozno preto pri zmysluplnych forach je malo komentov, lebo je to nieco co dava zmysel tebe a urcitej skupine ludi, ale ostatna vacsina sa v tom nevyzna, preto to ma malo reakcii.
presne ako tvoja tema o muzeach - mna nezaujimaju, nebudem sa vyjadrovat.
presne ako moja tema o tom ci si niekto prepichoval peru - kedze velmi malo ludi, mam tam tiez malo reakcii.
hej dosť ľudí sa tu správa tak, že oni nemali niektoré problémy za ktoré sa hanbili, lebo oni sú dokonalí, ale všetci vieme že nik nie je dokonalý , takže si to tak neber
Keď má niekto primárne idiotské témy, ako si ty, naozaj je ešte natoľko naivný, že tu ide hrať ublíženého a nepochopeného?
Tvoja predchádzajúca téma - čistá provokácia. Čo má mať nedostatok sexu s nedostatkom spánku? Keby to bola nepriama úmernosť, pochopím.
Ďalej (rada k inej tvojej téme) sa nauč normálne vyjadrovať, mne napríklad okamžite pri výraze "bukvica" v hlave skrsla neodbytná myšlienka, že niečo s tebou v poriadku nebude, ak sa vyjadruješ nejakým podobným slangom, navyše ak si, ako sám tvrdíš, homosexuál.
V ďalšej téme si pýtaš úplne iracionálnu radu, keď ťa vraj po odhalení tvojej homosexuality "ešte viac balia" heterosexuálne ženy, ale tebe samému nezíde na um najskôr sa pred nimi prezentovať tým, že si zadaný, a až potom svojou orientáciou?
Ďalšiu tému s názvom typu: "Balím super chalana, je ako cukrík..." a k tomu anketové možnosti, ako keby si sa pýtal otázku, radšej ani hlbšie nekomentujem - nauč sa formulovať ankety jasne a zrozumiteľne.
Žiadna elita Slovenska; mne je lauter jedno, či si Maďar, Róm, homosexuál alebo záhradkár, aký máš hudobný vkus, vzdelanie alebo vierovyznanie, ale keď sa mi niečo na téme zdá prvoplánovo zarážajúce (najmiernejší dostupný výraz pre zhruba 4/5 tvojich tém), nečakaj, že budem prispievať, tobôž prispievať normálne.
A končím s týmto, takto vysvetľovať každému tretiemu, nechodím do roboty.
Ono keď sa spýtaš normálnu otázku, dostaneš na ňu aj normálnu odpoveď. A tak je to vždy.
Ale nemôžeš preboha čakať, že keď sa spýtaš primitívnu hovadinu na úrovni sedemročného decka, budú ti všetci smrteľne vážne odpovedať. Na blbú otázku blbá odpoveď, tak to proste býva.
@adulicek01 tak to si vystihla, hlavne v posl. vete ze ide o kvantitu nie kvalitu
a ja si myslim ze to je preto, ze birdz ako taky musi byt ziskovy = vacsia navstevnost , tak preco by mazali fora v ktorych je sice 100 prispevkov nadavok, ale predsa vidno ze je o to zaujem a ze ich navstivilo 100 ludi, a cim viacej ludi tym vyssie zisky..
V prvom rade celkovo pýtať si radu od anonymných ľudí, ktorí ťa ani nepoznajú a podľa toho sa riadiť mi blízke nie je. Ale 100 ľudí, 100 chutí. Ďalšia vec, ako tu už bolo spomenuté, napíšeš prvoplánovú otázku, tendenčnú alebo provokačnú a čakáš, že ti tu ľudia budú písať normálne... Niekedy rozmýšľam čo láka ľudí zakladať nezmyselné témy. Nuda? Tak nech nesedia na zadku za PC a nech čosi robia... Je to vtipné, zábavné? Nie skôr trapne... O čo ide napríklad tebe, keď si zakladal tie predošlé témy? Fakt pochybujem že o radu...
A ešte práve ty založ tému, že ti tu nik neporadí... Ďalšia o ničom diskusia.
@hajzelodkosti ma pravdu v zmysle inteligentné témy zaujmú málokoho. Pri nich človek musí aj trošku popremýšľať než niečo napíše, ale ľuďom sa rozmýšľať nechce. Už dávnejšie som došla na to, že na nete sú iné stránky kde sa dá diskutovať o všetkom. Ale vekový priemer je tam predsa len o niečo vyšší. (tým nechcem nižšie ročníky uraziť). Na druhej strane musíme brať na zreteľ, že toto je stránka kde sú väčšinou násťročné decká, s ktorými trieska puberta, búria sa im hormony tak čakať že budú normálne reagovať a diskutovať by bolo trošku naivné.
@hajzelodkosti no lebo na blbost dokaze kazdy kto ma oci a hlavu povedat ze je to blbost a rozhlad mame kazdy v niecom inom, preto tie konkretne inteligentne temy tak malo diskutovane, lebo su to osobitne styly ktorym sa nevenuje kazdy
@hajzelodkosti ale tiez kazdeho nemusi zaujimat muzeum niekto je tak zazraty do muzei, ako ini do sportu, a dalsi do pocitaca a potom to uz mas ze ti len tretina birdzakov bude odpovedat
tu normalne odpovedaju len na ankety/diskusie tych,co su nejako "oblubeni" .. skoda,ze niekedy prave tie ankety su trapnejsie ako tie,kde sa sem-tam vyskytne gramaticka chyba,ale inak su celkom fajn ale inteligencia na vysokej urovni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Raz som zalozil formu o noci muzeii a galerii (konalo sa na celom Slovensku) a vysledok? Uplne chabe. To hovori o celej urovni ludi tu. Kazdy zazera ak poviem skarede slovo ci nebodaj si dovolim napisat aky je fas, ale to je nic oproti tomu, ked si otvorim kazdu jedno stupidne formu a vidim tam mena, ktore su vsade pri kazdej hluposti.
Alebo som sa raz pytal nieco ohladn VŠ. Este slabsie ako forum o muzeach. Vacsinou forum, ktore ma zmysel alebo je normalne ma najmenej reakcii a cim hlupejsie a sprostejeis tym viac reakcii.
a @hajzelodkosti ma pravdu... cim "inteligentnejsia" tema, tym menej nazorov. Ti co picuju su asi na tolko sprosti, ze ani nevedia o com je rec pri takych temach a ozvu sa iba ti normalni
Osobne by som tu diskusiu s nejakým mojím problémom neodvážila založiť, lebo náhodou by tu mali niektorí zlý deň a 20 príspevkov o tom, aká som p.ča, lebo to neviem, by mi nebolo zrovna príjemné čítať
Chodím na xy ďalších fór, ale takýto prístup, čo sa toleruje na birdzi, sa netoleruje nikde inde.
Naozaj by bolo také ťažké dávať (dočasné) bany za hrubé urážky? A pravidelne mazať duplicitné témy, ktoré sú tu na dennom poriadku?
To by ale Tomášovi muselo ísť asi v prvom rade o kvalite a nie o kvantitu
(môj skromný názor).
Ale nesmieš si to brat tak osobne, dosť ľudí tu len seká formu...
presne ako tvoja tema o muzeach - mna nezaujimaju, nebudem sa vyjadrovat.
presne ako moja tema o tom ci si niekto prepichoval peru - kedze velmi malo ludi, mam tam tiez malo reakcii.
Tvoja predchádzajúca téma - čistá provokácia. Čo má mať nedostatok sexu s nedostatkom spánku? Keby to bola nepriama úmernosť, pochopím.
Ďalej (rada k inej tvojej téme) sa nauč normálne vyjadrovať, mne napríklad okamžite pri výraze "bukvica" v hlave skrsla neodbytná myšlienka, že niečo s tebou v poriadku nebude, ak sa vyjadruješ nejakým podobným slangom, navyše ak si, ako sám tvrdíš, homosexuál.
V ďalšej téme si pýtaš úplne iracionálnu radu, keď ťa vraj po odhalení tvojej homosexuality "ešte viac balia" heterosexuálne ženy, ale tebe samému nezíde na um najskôr sa pred nimi prezentovať tým, že si zadaný, a až potom svojou orientáciou?
Ďalšiu tému s názvom typu: "Balím super chalana, je ako cukrík..." a k tomu anketové možnosti, ako keby si sa pýtal otázku, radšej ani hlbšie nekomentujem - nauč sa formulovať ankety jasne a zrozumiteľne.
Žiadna elita Slovenska; mne je lauter jedno, či si Maďar, Róm, homosexuál alebo záhradkár, aký máš hudobný vkus, vzdelanie alebo vierovyznanie, ale keď sa mi niečo na téme zdá prvoplánovo zarážajúce (najmiernejší dostupný výraz pre zhruba 4/5 tvojich tém), nečakaj, že budem prispievať, tobôž prispievať normálne.
A končím s týmto, takto vysvetľovať každému tretiemu, nechodím do roboty.
Ale nemôžeš preboha čakať, že keď sa spýtaš primitívnu hovadinu na úrovni sedemročného decka, budú ti všetci smrteľne vážne odpovedať. Na blbú otázku blbá odpoveď, tak to proste býva.
a ja si myslim ze to je preto, ze birdz ako taky musi byt ziskovy = vacsia navstevnost , tak preco by mazali fora v ktorych je sice 100 prispevkov nadavok, ale predsa vidno ze je o to zaujem a ze ich navstivilo 100 ludi, a cim viacej ludi tym vyssie zisky..
A ešte práve ty založ tému, že ti tu nik neporadí... Ďalšia o ničom diskusia.
@hajzelodkosti ma pravdu v zmysle inteligentné témy zaujmú málokoho. Pri nich človek musí aj trošku popremýšľať než niečo napíše, ale ľuďom sa rozmýšľať nechce. Už dávnejšie som došla na to, že na nete sú iné stránky kde sa dá diskutovať o všetkom. Ale vekový priemer je tam predsa len o niečo vyšší. (tým nechcem nižšie ročníky uraziť). Na druhej strane musíme brať na zreteľ, že toto je stránka kde sú väčšinou násťročné decká, s ktorými trieska puberta, búria sa im hormony tak čakať že budú normálne reagovať a diskutovať by bolo trošku naivné.
Ine by bolo keby bola zalozena diskusia o kvantovej fyzike - to je osobita tema.
Vseobecny rozhlad tu chyba vela ludom.
Alebo potom dostaň toho druhého do situácie, kde nemôže použiť žiadny argument. On sa potom zníži na strašne nízku úroveň a sám seba poníži .
Proste ignoruj nezmysly.
p.s. mali by sa niektoré urážky nejako trestať, ale zas kto by to pozeral, posudzoval a vykonával...
p.s.2 ľudia, čo rýpu, sú väčšinou v normálnom živote neúspešní a na nete si to vynahrádzajú.