Zubárina na UK v BA má niekto skúsenosti ? prípadne ak viete či je lepšie na UK alebo na UPJŠ v KE....prípadne ak máte skúsenosti, alebo nejaké info aj o Čechách (Masarykova,Palackého) čokoľvek btw, koľkí sa chystáte na prijímačky na zubárinu ?
co sa tyka zubneho lekarstva tak bratislava je materialovo aj personalne velmi zle obsadena no stale lepsie ako v kosiciach, ak chces kvalitu a bez platenia tak sa obzeraj co fakultach v CR
tak to je jasné, záujem mám aj o MUNI v Brne aj otázky na prijímačky mi prídu byť jednoduchšie, a ako bez platenia ? myslíš školné alebo za pomôcky ? a ak máš nejakú skúsenosť, ako je to z angličtinou napr. v BA na lfuk ? každý rok alebo to by som chcela veľa ? ďakujem
bez platenia som myslel bez skolneho, no neviem ako to bude po novom v CR, za pomocky sa plati asi vsade, su to vyssia ciastky no da sa to prezit vsak potom sa ti to vrati nie ? s anglictinou v BA nemam skusenost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
tak to je jasné, záujem mám aj o MUNI v Brne aj otázky na prijímačky mi prídu byť jednoduchšie, a ako bez platenia ? myslíš školné alebo za pomôcky ? a ak máš nejakú skúsenosť, ako je to z angličtinou napr. v BA na lfuk ? každý rok alebo to by som chcela veľa ? ďakujem