Obdivujem ludi ,ktorí sa len tak vyberu do zahraničia za študiom alebo lepšou prácou.Ja osobne by som sa v tomto velkom svete asi stratila Mam problem ist aj do susedneho mestečka Vsetko sa zda byt tak jednoduche ,ale ja mam velky strach z neznameho
DO USA? Fuu ale ved amerika nie je až taka super to nieje uplne tak ako to vidíte v TV som rád ze zijem v europe a ze som z Canady odišiel bývať do EU Zálezi aj od provincii. Najhorší je asi Detroid.
Nuz ja som na rok nesiel do USA a lutujem. Bol som tam na par mesiacov a ked si predstavim, ze som tam mohol byt celyyyy rok...
NA zaciatku je problem ako tomu hovorime s kamosmi "vyhukanosti" totiz prides a chce to cas si zvyknut na host family, prostredie, zorientovat sa atd. Ale povacsinou su ludia v pohode a radi pomozu (i ked zalezi ci si v big city alebo mensom meste). A tiez to zalezi od teba, ze aka si komunikativna ale vacsinou si do 2-3 tyzdnov zorientovana, ani si uz neuvedomujes, ze hovoris anglicky, okolie poznas, mas uz kamosov takze pohoda.
Potom uz len pozor na "home missing" nalady, ale to sa da zmaknut s kamosmi, telefonovanim.
Vela zdaru A treba sa tesit, podla mna je USA ppc krajina.
vzdy som si myslela ake je to super ist studovat do zahranicia, ale teraz ked mi to hrozi, necitim sa na to. Byt v uplne cudzej krajine, ine zvyky, ini ludia...je to namahave
ale merika, ved to je super, co tam strach z neznameho, do ameriky chodi strasne vela studentov na tieto pobyty a vecsinov to chvalia do nebies ...ale ja ta chapem ze strach mas , o necely mesia letim do spanielska na rok takze viem ako sa citis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ber to ako výzvu!!
ja som prežila
Nemusíš sa bať to je new experience
NA zaciatku je problem ako tomu hovorime s kamosmi "vyhukanosti" totiz prides a chce to cas si zvyknut na host family, prostredie, zorientovat sa atd. Ale povacsinou su ludia v pohode a radi pomozu (i ked zalezi ci si v big city alebo mensom meste). A tiez to zalezi od teba, ze aka si komunikativna ale vacsinou si do 2-3 tyzdnov zorientovana, ani si uz neuvedomujes, ze hovoris anglicky, okolie poznas, mas uz kamosov takze pohoda.
Potom uz len pozor na "home missing" nalady, ale to sa da zmaknut s kamosmi, telefonovanim.
Vela zdaru A treba sa tesit, podla mna je USA ppc krajina.