Mam priatela s ktorym som teraz este len mesiac no uz raz sme spolu chodili, vtedy to boli 3 mesiace. Dost ma vtedy sklamal lebo sa so mnou rozisiel len tak necakane, vsetko bolo dobre a zrazu mi napisal ze potrebuje pauzu. Mal potom nejaku babu ale ze ju
@Salonka2022 ja to mam take iste...teda nie uplne...nechodime spolu uz druhykrat ale tiez sme spolu len cez vikendy lebo cez tyzden je v skole a tiez som velmi ziarliva... a este do tretice..tiez sa bojim rozchodu..lebo si pomalicky nanho zvykam a neviem si predstavit ze by som ostala sama...mozem ti len povedat ze niesi sama...a jedine co ti mozem poradit je uzivat si tie chvile s nim a zit naplno..neboj s arozchodu..zi pre pritomnost...teraz ho mas..a je vam spolu dobre...a ak budete chciet obaja, budete spolu dlho dlho
ja zazivam nieco podobne, moj vztaj je ale tak trochu kombinacia jeho a tvojho pohladu.
Ja mam tiez taku neaktivnu, nesmelu babu a dost mi to aj vadi. Tiez mam chut si najst inu babu, ale viem ze ona je to to najlepsie co mozem mat a asi lepsia mozno uz nebude. Neozyva sa ti preto niekedy tak dlho, lebo chce aby si sa mu ozvala ty.Tiez som to par krat tak chcel spravit aj ja ze sa neozvem a cakat ci ona mi napise prva, no nikdy to nevydrzim dlho nevydrzim(najdlhsie som vydrzal hodinu jej nenapisat, ked som videl ze je online na fb ).Proste chce aby si sa ozvala prva.
U mna je to tiez este tak, ze ona ma mozno vobec nelubi a kazdym stretnutim sa castokrat strasne bojim ze sa so mnou rozide, ale snazim sa robit vsetko co je v mojich silach aby sa to nestalo, lebo ju moc lubim.
NJ niekedy by si sa fakt mohla ozvat prva Baba co mam rad (este sa neda povedat, ze moja to tiez robi takto, nenapise a musim ja, aj ked si chce velmi so mnou pisat Takze staci len keby ho mozno prezvonis a urcite sa ozve.
@5 chcel by som aby bola tak, ze by so mnou sla aj na nejaku tu akciu, trebars chatu, alebo diskoteku ale hlavne, aby na nej bolo aj vidiet ze ma má rada, ze ma prva obime, prva pobozka, aspon raz za cas prva napise, proste aby to nebolo take jednostranne, ze vsetku iniciativu robim iba ja
tiez som si podobne zazila. ja som cez tyzden v skole on je doma vidime sa cez vikendy zrazu sme sa z nicoho nic po 8 mesiacoch rozisli. tiez som sa toho hroze bala ale nakoniec to bolo uplne super mohla som si robit co som chcela s kym som chcela a nechapala som coho som sa vlastne bala. teraz sme spolu zase ale rozchodu sa urcite nebojim ved som samostatna osoba niesom odkazana nanho
Hm nezažila som presne takú situáciu, ale tiež som mala obdobie, že som sa bála rozchodu...a ako sa hovorí, že na čo moc myslíš sa aj stane, tak sa to aj stalo o dva mesiace neskôr....nehovoriac o tom, že týždeň pred rozchodom som začala cítiť, že sa to už blíži...takže tak...nebudem tu rozpisovať čo bolo potom a čo je teraz lebo to by som aj knihu mohla napísať, ale myslím, že to aj viacerí...
No... man tiež nechal chalan,ked som bola velmi don zalubena... a bolo skvele a z ničoho nič rozchod..dlho som sa nevedela spamatať... o rok na to,sme spolu skončili na chate... maznali sa a bozkavali v posteli..k ničomu viac nedošlo,vtedy som si uvedomila,že už pre mna nič neznamena... u teba je to naopak..stale ho lubiš... sklamal ťa raz,može ešte raz... chalani to dokažu...
a ked sa ti nema čas ozvať..apson prezvonim,ked si nenajde čas ani na prezvonenie bude v tom niečo ine ako len "nemam čas" potom nema čas na teba ani myslieť... treba sa snažiť dať mu volnosť a pocitiť,že ty si žiadana a začne sa o teba viac zaujimať...všetko brať s nadhladom... napr.povie ti ide von s kamoškou.. a ty..jasne chood... zabav sa... a ty napr.povedz,že ideš teš s kamošom von... a pritom nemusiš isť nikde...len aby si to on myslel... a tym uvidiš,že aky ma zaujem o teba,ak ti bude prezvanoť volať a smskovať..tak ma zaujem treba ho nechať na važkach... pomaha to
minso ... ved my spolu chodime na diskoteky ... v lete sme boli na chate ... ja nemam pocit ze by som bola nejaka nesmela, alebo neaktivna ... smejeme sa spolu, bijeme sa, kuseme noo ako zo srandy ... tak dufam ze uz si nemysli ze som malo zivaa ... co viac mam este robit?
ach jaj, co by som ja zato dal aby bola moja takato........no tak to si nema dovod mysliet ze si neaktivna, ale tak urcite chce aby si mu aj ty prva napisala
strach z rozchodu by som nemal urcite keby ze mi chce dat fakt koniec tak len pre to ze som nieco spravil alebo nieco sa stalo take co sa neda napravit ale keby to bolo za niaco malicke tak by som sa bal ale aj tak by si to rozmyslela keby ze ta fakt miluje .
podľa mňa nie je nič zlé na tvojom správaní,máš úplne právo mať obavy,byť žiarlivá,ja by som konala tak isto.
tiež ma rýchlo prepadnú pochybnosti,tie také myšlienky typu : čo ak...
aj ja mám veľa povinností,každý jeden z nás má nejaké a to predsa neznamená,že na nič iné nemáme čas.veď napísanie jednej sms niekedy zaberie menej ako minútu,takže neverím,že sa ti neozýva,lebo má plný program.
porozprávaj sa s ním o tom,povedz mu,čo ťa trápi,že by si s ním chcela byť v kontakte aj cez týždeň.
neboj sa s ním rozprávať o tom,čo ťa trápi,veď ako sa vraví nemému decku ani vlastná mať nerozumie...
ani on možno nevie,že ti niečo vadí,keď mlčíš a trápiš sa potichu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ja mam tiez taku neaktivnu, nesmelu babu a dost mi to aj vadi. Tiez mam chut si najst inu babu, ale viem ze ona je to to najlepsie co mozem mat a asi lepsia mozno uz nebude. Neozyva sa ti preto niekedy tak dlho, lebo chce aby si sa mu ozvala ty.Tiez som to par krat tak chcel spravit aj ja ze sa neozvem a cakat ci ona mi napise prva, no nikdy to nevydrzim dlho nevydrzim(najdlhsie som vydrzal hodinu jej nenapisat, ked som videl ze je online na fb ).Proste chce aby si sa ozvala prva.
U mna je to tiez este tak, ze ona ma mozno vobec nelubi a kazdym stretnutim sa castokrat strasne bojim ze sa so mnou rozide, ale snazim sa robit vsetko co je v mojich silach aby sa to nestalo, lebo ju moc lubim.
mi to docela pripomína záujmové mimoškolské krúžky v detskej družine.
a ked sa ti nema čas ozvať..apson prezvonim,ked si nenajde čas ani na prezvonenie bude v tom niečo ine ako len "nemam čas" potom nema čas na teba ani myslieť... treba sa snažiť dať mu volnosť a pocitiť,že ty si žiadana a začne sa o teba viac zaujimať...všetko brať s nadhladom... napr.povie ti ide von s kamoškou.. a ty..jasne chood... zabav sa... a ty napr.povedz,že ideš teš s kamošom von... a pritom nemusiš isť nikde...len aby si to on myslel... a tym uvidiš,že aky ma zaujem o teba,ak ti bude prezvanoť volať a smskovať..tak ma zaujem treba ho nechať na važkach... pomaha to
tiež ma rýchlo prepadnú pochybnosti,tie také myšlienky typu : čo ak...
aj ja mám veľa povinností,každý jeden z nás má nejaké a to predsa neznamená,že na nič iné nemáme čas.veď napísanie jednej sms niekedy zaberie menej ako minútu,takže neverím,že sa ti neozýva,lebo má plný program.
porozprávaj sa s ním o tom,povedz mu,čo ťa trápi,že by si s ním chcela byť v kontakte aj cez týždeň.
neboj sa s ním rozprávať o tom,čo ťa trápi,veď ako sa vraví nemému decku ani vlastná mať nerozumie...
ani on možno nevie,že ti niečo vadí,keď mlčíš a trápiš sa potichu...