hladam daku stranku s anime. rad by som si pozrel fairy tail, skoncil som dako pri 130 casti cca a potom neboli nove tak som prestal sledovat. a pozeral som ze su nove uz.
a vsak hladam aj ine anime popripade dake Forko s anime tematikou
Shirai.cz som poz
hns.fonty ma furt tak žerie.. všetky anime ktoré ma najviac zaujmú prestanú prekládať a začnú keď už to snáď každý videl.. Chápem že majú veľa toho + ich osobný život ale tak ak nestíham dačo tak zrobím najprv jedno anime a potom ďalšie a nie že začnú 10 anime naraz..
A aj by som ti poradil dajake anime ale take jak FairyTail nepozerám takže ti neporadím z takého štýlu asi nič..
@kittan súhlasím, ja tam pozerám len tie čo sú uplne preložené, ale zase ber to tak, robia to zadarmo takže...
@nahaku , nie je začo a tip na anime skús Hakkenden, to sa mi minule zapáčilo, a dnes som dopozerala Beelzebub (strašne som sa nasmiala na tom) ale neviem aký presne žáner chceš takže
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a ked chceš s eng. subs tak » kissanime.com/...
A aj by som ti poradil dajake anime ale take jak FairyTail nepozerám takže ti neporadím z takého štýlu asi nič..
@nahaku , nie je začo a tip na anime skús Hakkenden, to sa mi minule zapáčilo, a dnes som dopozerala Beelzebub (strašne som sa nasmiala na tom) ale neviem aký presne žáner chceš takže