Prosim vas, neviete niekto o nejakej stranke, kde sa daju vidiet texty celeho albumu na jednej podstranke? Ze by som nemusel klikat na hyperlinky a otvarat to po jednotlivych songoch, ale rovno cely album by bol v kope...
Specialne sa na Offspring nezameriavam, ani som sa nikdy nezamieriavala a ked si uz Ty nenasiel, sotva budem uspesnejsia. No, tak skoda - ani taky Vysoky jalovec predsa nie je o vela horsi ...
@cabicabi hej, ved po albumoch, ale v ramci albumu musim kliknut na song, aby mi zobrazilo text len toho jedneho songu...a ja by som chcel, aby cely album bol v kope vsetky texty vsetkych songov
@cabicabi nevadi ved problem nie, ale ked chcem to pre ineho cloveka na USB zobrat, vsetky texty, najlepsie do .doc suboru, tak by sa mi to pohodlnejsie kopirovalo, keby som mal vsetky texty z jedneho albumu na jednej podstranke, ako ked budem musiet otvarat 10 songov a kazdy kopcit a tak...ved nie je to ziadna tragedia, ale bolo by to zjednodusene znacne, keby to bolo v kope, preto som toto forum spravil, ze ak nahodou dakto pozna taku stranku
inac, kym som to videl len v Reakcie na mna, to @10 , tak som si myslel, ze ma chces len provokovat tym
no inac ja som dufal, ze offspring by tam mohol byt...ako christinu aguileru by som tam necakal, ale ze je to vyslovene na metal, to som tiez zistil len dnes, hoci som mal take podozrenie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
konkretne myslim od offspringu texty...netreba mi vseobecne stranku so vsetkym (hocicim), staci s offspringom
» www.darklyrics.com/lyrics/porcupin...
inac, kym som to videl len v Reakcie na mna, to @10 , tak som si myslel, ze ma chces len provokovat tym
no inac ja som dufal, ze offspring by tam mohol byt...ako christinu aguileru by som tam necakal, ale ze je to vyslovene na metal, to som tiez zistil len dnes, hoci som mal take podozrenie..