V byte kde byvam sa deje vela divnych veci, ale uz som si zvykol. Tych pribehov by bolo dost.
Raz v noci , ked som bol sam doma hrala z obyvacky hudba. Nevedel som , co to je , isiel som za zvukom az ku maminej skrini. Otvoril som ju a tam hrala taka sperkovnica, ktoru ked otvorite, tak hra melodiu a bola otvorena. A ja vazne netusim ako sa mohla sama dokoran otvorit....
Potom raz po umrti v rodine sa na kare samo otvorilo okno a dovnutra vletel zavan vzduchu , hoci vonku bolo bezvetrie.
A v ten isty den sa sam skotil zo sporaka aj hrniec plny polievky (to malo asi 10 svedkov a vsetci s otvorenymi hubami)
Mohol by som pokracovat.....
Ja som racionalne zmyslajuci clovek, neuverim hocicomu, ale toto sa proste stalo a popriet to nemozem.
u nás zas od dedkovej smrti sa stále akoby otvárali dvere na záchode (také zvuky) len v noci... čo dedko asi cez noc išiel 15 krát na záchod, no kým ešte žil bolo počuť aj kroky
s mŕtvymi je to asi tak........chodia sa rozlúčiť.......mne osobne sa stalo, že som v noci sam doma videl prejsť cez obyvak čiernu hmlistu postavu,
skoro som sa posral a to som bol striezvy!.........
alebo raz mi zomrel kamarát, sedeli sme viaceri v obyváku a vedľa v kuchyni sa presklenne dvere same vysunuli z pántov a drbli na zem, cele sa roztrieskali, sánky nám ovisli všetkým od prekvapenia,
no čo sú veci medzi nebom a zemou....
a tí čo neveria duchov a takéto veci, tak im to prajem zo srdca, však sa spamatujú.....filip
@zajko30 Ja verim v reinkarnaciu ako jedinu pravoplatnu formu spravodlivosti vo vesmire. Takze moznost, ze su medzi nami aj mrtvi cakajuci na novy zivot som nikdy nepopieral.
Pravdupovediac , aj by ma potesilo ducha vidiet. Utvrdilo by ma to v tom , co si myslim prakticky od narodenia, ze zmyslom zivota nie je byt egocentricky pako.
Do takych detailov by som nezachadzal.... to uz su take dedinke povidacky , okrem toho clovek musi prejst niecim hroznym , aby sa z neho stal absolutny megakokot .... nikto sa nerodi ako stelsnene zlo.
Vyvolavali sme s mamkou duchov..už mam toho kus naštudovaneho a nie len toho ale celkovo voodoo ritualy,sat.ritualy.,bos.ritualy
no a čo nekukajte tak na mňa tak som sa tomu venovala no...:/
no a ked odznela zakladna formulka po tme s privretymi sme odriekali slova potom sme čakali či sa pohne kyvadielko alebo tabulka niečo vyznači...alebo sme očakavali znamenie s vonkajšia že duch je pritomny a ochotný odpovedať...
a ked sme sa obzerali a čakali,mame začal zvoniť mobil tak vysrelila a zdvihla to a pipalo že signal niečo naruša a vyplo ju...potom mama volala naspäť na to čislo a ta tetka tam že voláte na nesprávne čislo volate na nespravne čislo a dokola proste v kuse potom som radšej zrušila seansu lebo mama bola cely vysrata a samej sa to zle robí a nie je to ani prijemne potrebujem viac energie...
Ale vždy ke d som robila aj s kamoškami (nie s kamoškami z "dediny" alebo z "dvora) ale so skusenymi kamoškami seansu tak verte mi e tie veci čo som videla ja! vted ymi nebolo všetko jedno ale nechcela som im prerušiť nai pokaziť ritual lebo to sa nestane často že privvolate chcenho ducha!proste ako sa sama os seba može otvoriť linka a v nej hrkotať pohare? ja som sa skoro posrala
bežne sa mi samé otvárajú dvere, okná, zapaľuje a zhasína svetlo a vážne nemám rada keď sa presúvajú veci ( vojdem do izby drbnem mobil na komodu, vyjdem z izby vrátim sa tam a mobil na posteli) alebo púšťa kohútik s vodou v kúpeľni a to nie len také kapanie ale surovo prúd vody..
ale neriešim to už som si zvykla a vždy len tak do vzduchu poviem nahlas nech sa ide hrať inde
U nás doma sa mi raz samé od seba zasvietilo svetielko od rybičiek v noci, jednoducho som sa zobudila na to, že svieti a pritom som ho určite vypla, lebo neviem spať pri svetle
A u nás v škole sa posunul sám od seba tanier na stole.. sedela pri ňom naša profesorka bioly, baby sa jej niečo boli spýtať a potom mi len všetci rozprávali ako sa sám posunul tanier a pritom sa ho nikto nedotkol.. nechápem
keby mam povedat ja tak miniem osem stranok asi v skratke v noci som sa zobudila ... a bola som otocena k stene a nieco ma nutilo pozriet sa na druhu stranu proste otocit sa .... citila sopm ako keby za mnou nekto bol .... otocila som sa a pri mojej posteli stala nejaka postava .... ty kono tak ako som sa bala ... sa nebal nikto ..... zakryla som sa pod paplon a ked som sa pozrela znova postava presla cedz stenu .... mam pocit ze to bol dedko lebo spim v izbe po dedkovvi .... ktoreho som mala strasne rada ..... no co uz .. ale ako zazit to nechcite ...
ja verím takýmto veciam a akurát mám strach, lebo posledné tri noci, keď si ešte v posteli čítam, počujem klopanie na dvere na moju izbu...len také krátke a rázne, tak vždy klopú rodičia...a vždy poviem ďalej!!! lenže za dverami nikto nie je...začínma sa toho báť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
bolo to hrozne desive a traumaticke nikdy na to nezabudnem!
Raz v noci , ked som bol sam doma hrala z obyvacky hudba. Nevedel som , co to je , isiel som za zvukom az ku maminej skrini. Otvoril som ju a tam hrala taka sperkovnica, ktoru ked otvorite, tak hra melodiu a bola otvorena. A ja vazne netusim ako sa mohla sama dokoran otvorit....
Potom raz po umrti v rodine sa na kare samo otvorilo okno a dovnutra vletel zavan vzduchu , hoci vonku bolo bezvetrie.
A v ten isty den sa sam skotil zo sporaka aj hrniec plny polievky (to malo asi 10 svedkov a vsetci s otvorenymi hubami)
Mohol by som pokracovat.....
Ja som racionalne zmyslajuci clovek, neuverim hocicomu, ale toto sa proste stalo a popriet to nemozem.
s mŕtvymi je to asi tak........chodia sa rozlúčiť.......mne osobne sa stalo, že som v noci sam doma videl prejsť cez obyvak čiernu hmlistu postavu,
skoro som sa posral a to som bol striezvy!.........
alebo raz mi zomrel kamarát, sedeli sme viaceri v obyváku a vedľa v kuchyni sa presklenne dvere same vysunuli z pántov a drbli na zem, cele sa roztrieskali, sánky nám ovisli všetkým od prekvapenia,
no čo sú veci medzi nebom a zemou....
a tí čo neveria duchov a takéto veci, tak im to prajem zo srdca, však sa spamatujú.....filip
Pravdupovediac , aj by ma potesilo ducha vidiet. Utvrdilo by ma to v tom , co si myslim prakticky od narodenia, ze zmyslom zivota nie je byt egocentricky pako.
len aby to bol duch v bielom, ten rozdáva radosť a príjemny pocit, tí v čiernom sú bludiaci, čo nemôžu prejsť na druhu stranu!!!..filip
no a čo nekukajte tak na mňa tak som sa tomu venovala no...:/
no a ked odznela zakladna formulka po tme s privretymi sme odriekali slova potom sme čakali či sa pohne kyvadielko alebo tabulka niečo vyznači...alebo sme očakavali znamenie s vonkajšia že duch je pritomny a ochotný odpovedať...
a ked sme sa obzerali a čakali,mame začal zvoniť mobil tak vysrelila a zdvihla to a pipalo že signal niečo naruša a vyplo ju...potom mama volala naspäť na to čislo a ta tetka tam že voláte na nesprávne čislo volate na nespravne čislo a dokola proste v kuse potom som radšej zrušila seansu lebo mama bola cely vysrata a samej sa to zle robí a nie je to ani prijemne potrebujem viac energie...
ale neriešim to už som si zvykla a vždy len tak do vzduchu poviem nahlas nech sa ide hrať inde
A u nás v škole sa posunul sám od seba tanier na stole.. sedela pri ňom naša profesorka bioly, baby sa jej niečo boli spýtať a potom mi len všetci rozprávali ako sa sám posunul tanier a pritom sa ho nikto nedotkol.. nechápem