No to je akoze... mi to lezie na nervy... sa ucim vecer do skoly dajaku latku... si ju este opakujem... a rano ju neviem! alebo mamka mi uz davnejsie povedala, aby som isla do obchodu a kupila daco... a asi len 3 veci to boli... idem do obchodu, si to opa
ja zabudam tiez.. teda ked sa ucim.. si zvycajne pamatam.. alebo mam pamat na rozhovory a na situacie strasne dobru.. ale ked mam nieco vybavit abo tak.. ja zabudam strasne sa mi stava, ze idem po nieco do izby, pridem a nepamatam si na co som chodila
teda ako hovori otrepana fraza : SKLEROZA DO 40tky SA NAZYVA BLBOST !
Zradlo tomu nepomoze to asi tak, ze ked si dam vela mrkvy, tak budem mat dobry zrak... Jednoducho nejaky liek co prinuti, aby sa neurony v tvojom tele nerozpajali.
ja hulim jak kokot a nezabudam ..zváštne, niektorý spolužiaci su aj voči mne nepríjemný kedže oni sa šprtajú doma jak idioti zatial čo ja sa vonku vyhulujem a mám lepšie známky ako oni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
btw:co si sa pytala?
a neviem cosa s tim da robit ale rasca je hnus blee
fuj..rasca!!!
vážení gingko alebo hroznový cukor
Zradlo tomu nepomoze to asi tak, ze ked si dam vela mrkvy, tak budem mat dobry zrak... Jednoducho nejaky liek co prinuti, aby sa neurony v tvojom tele nerozpajali.
A s tou školou...tráp sa..
... acibri si pamat nepis si nic. ono sa naucis ked sa budes do obchodu vracat tri krat.