Ahojte mala som uz viacero vaznych vztahov ale nikdy som neziarlila dokonca som ich pustala aj s dievcatami von absolutne ma nenapadlo ze by mohli nieco riesit s inou aj ked som sa milila a podviedli ma. proste vobec som ich nekontrolovala. Ale teraz ako
Asi mu nedoverujes ked ho kontrolujes .. Je dobre ziarlit ale len z mierou,ak to budes prehanat nemusi ta podviest rovno sa na teba vykasle ..Ako by bolo tebe keby teba neustale kontroloval?Laska je laska ale netreba zasa prehanat s takymito chybami..A to ze ta pred tym podviedli,neznamena ze to urobi aj on..Nehadz vsetkych do jedneho vreca
suhlasim s @3 co napisala @hipi . Zil som v takomto extremne ziarlivom vztahu asi 2 roky. Bolo to strasne obmedzujuce a nakoniec to dospelo do takeho stadia, ze som ziarlil rovnako. Obaja sme sa podozrievali, hoci som nic nerobil. Musel som si kvoli nej vymazat kamaratky, spoluziacky, sesternice z facebooku, aby bol pokoj. Pri chodzi po meste som radsej cumel do zeme no aj tak bol vzdy problem, ktory si nasla. Ziarlivost je fajn a chorobna je zla. Neospravedlnuje ju ani strach, ani to ze je pekny, uzasny... ak je to chlapec mudry, odozenies ho od seba, pretoze to je znak uplnej nedovery a zbytocne to bude vztah komplikovat. Problem je v tebe a ty to vies. A nikdy, pokial sa nenaucis ho ignorovat, z teba nevypadne. Horsie na tom je to, ze taraz si na to podozrievanie zvyknes a pouzijes to aj pri druhom, este viac...
Zlé by bolo, keby si vôbec nežiarlila. Ale zlé je aj keď to preháňaš.
Ja som mal také obdobie, že som žiarlil tak trošku viac, ako by bolo vhodné, často docela bezdôvodne. Našťastie sa to vrátilo do normálu a teraz už si myslím že je to v pohode. A samozrejme že žiarlim, je to normálne, že žiarliš vôbec neznamená že nedôveruješ. Mňa by napríklad trápilo keby moja frajerka vôbec nežiarlila.
Ten isty problem mam aj ja a tiež už neviem čo mam robit aby som prestala tak chorobne žiarlit.Ale musime pochopit,že chlap nieje naš majetok ak si ho chceme udržat a s tou našou žiarlivostou mu budeme liezt čim dalej tym viac na nervy a môžme o neho prist.Hoci to neznamena,že mu mame dat uplne volnu nohu nech si robi čo chce ale dat mu trocha slobody.A ked nas naozaj lubia tak nas nepodvedu.
Viete čo ..., ja si myslim, že keď partneri na seba nežiarlia, znamena to, že sa o seba navzajom vôbec nezaujímajú. Keď chorobne žiarlite, partnera to môže znepokojovať, a dosť často aj hnevať. Ale keď nežiarlite vôbec, partner si môže myslieť, že ho už, nebodaj, neľúbite!
Vypovedá o tom známe príslovie: Aj dobrého veľa škodí.
aj ja som chcel niečo napísať, ale vidím, že konečne aspoň v nejakom fóre sú rozumné odpovede, takže môžem len súhlasiť s ostatnými mal som vzťah a z oboch strán bola veľká žiarlivosť a rozpadol sa (po 4 rokoch a práve žiarlivosť tomu dosť pomohla) a teraz mám úžasný vzťah a nikdy som nikoho nemiloval, tak ako teraz moju @bablew a samozrejme, že sme žiarlivý, ale zdravo si myslím tiež by som si nevedel predstaviť, keby nežiarlíme vôbec..žiarliť treba, ale bacha aby sa to neprehnalo, lebo to je veľmi zlá vec nemyslím si, že priamo úmerne s veľkosťou lásky musí narastať aj žiarlivosť..podľa mňa, keď majú dvaja úprimnú lásku, tak je všetko nastavené na tých správnych hodnotách a napríklad, tak ako mi príde divné keby niekto vôbec nežiarli, mi príde divné keby sa niekto nikdy nepohádal..myslím, že v správnom vzťahu má byť všetko, pokiaľ je to v správnej miere (ale to už odbočujem od témy trošku)
mozno aj preto ze tak dobre vizera preto ziarlim ..pri byvalich som sa nebala ze by mali o nich zaujem ..ale toto je uplne ine ale aj on dost ziarli...sme v tom rovnako skoro. a koli tomu sa hadame dost casto ..obidvaja akoby sme chceli vlastnit jeden druheho ale to nejde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ja som mal také obdobie, že som žiarlil tak trošku viac, ako by bolo vhodné, často docela bezdôvodne. Našťastie sa to vrátilo do normálu a teraz už si myslím že je to v pohode. A samozrejme že žiarlim, je to normálne, že žiarliš vôbec neznamená že nedôveruješ. Mňa by napríklad trápilo keby moja frajerka vôbec nežiarlila.
Vypovedá o tom známe príslovie: Aj dobrého veľa škodí.