Čaute ľudia. Potrebujem pomoc.
Dnes som spustil počítač a napísalo mi, že sa pripravuje pracovná plocha. Následne, keď sa to spustilo, som tam mal úplne málo ikon, žiadne priečinky tam neboli a všetko bolo nastavená na default. Keď si otvorím knižnice, ti
on tu neponuka varez ani si nepíta nejak link na warez ani ho nepropaguje.
chce iba obyčajnu radu...
okrem ineho kto je bez viny nech hodi kamenom... (všetko soft máš legalny? uplne všetok?) a mal si vždy všetok softver legalny???
ak hej potom hadž kamenom...
Možnosť číslo 1 : Buď to preinštaluješ a budeš používať Windows na 30 dní, alebo na 90 dní v prípade Enterprise edície zdarma ..
Možnosť číslo 2 : Kúpiš si licenciu.
Možnosť číslo 3 : Ďalšia možnosť je prejsť na Windows 10 Technical Preview .. Ten budeš môcť využívať až do vydania final release 10tky. (možno aj istý krátky čas po tom).. Ten je stanovený buď na koniec leta, alebo neskôr.
Možnosť číslo 4 : Alebo prejdeš na Linux
(len v prípade, pokiaľ vyslovene nerobíš v programoch, ktoré sú určené len pre Windows)
Iné (legálne) riešenie neexistuje, alebo ma nenapadá
cez total commander poriadne popozeraj ten priecinok uzivatelia s tym ze zapnes pokrocile zobrazenia resp skryte zlozky ak tam nic v zlozkach desktop nenajdes tak si prisiel o to mne podobne nieco chcel spravit win 10 tech preview ale som mu dal hned tvrdy restart ked zacal pripravovat plochu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Odkiaľ máš Windows ?
Warez sa tu nerieši, prečítaj si pravidlá.
@admin
on tu neponuka varez ani si nepíta nejak link na warez ani ho nepropaguje.
chce iba obyčajnu radu...
okrem ineho kto je bez viny nech hodi kamenom... (všetko soft máš legalny? uplne všetok?) a mal si vždy všetok softver legalny???
ak hej potom hadž kamenom...
A čo mu mám akože poradiť podľa teba?
Môže to jedine preinštalovať a používať Windows legálne na 30 dní .. Alebo si kúpi licenciu a je po probléme...
Nemám mu náhodou dať link na crack podľa teba?
Máš 4 možnosti :
Možnosť číslo 1 : Buď to preinštaluješ a budeš používať Windows na 30 dní, alebo na 90 dní v prípade Enterprise edície zdarma ..
Možnosť číslo 2 : Kúpiš si licenciu.
Možnosť číslo 3 : Ďalšia možnosť je prejsť na Windows 10 Technical Preview .. Ten budeš môcť využívať až do vydania final release 10tky. (možno aj istý krátky čas po tom).. Ten je stanovený buď na koniec leta, alebo neskôr.
Možnosť číslo 4 : Alebo prejdeš na Linux
(len v prípade, pokiaľ vyslovene nerobíš v programoch, ktoré sú určené len pre Windows)
Iné (legálne) riešenie neexistuje, alebo ma nenapadá
Nelegálne riešenia neradím
Mne všetko ide, len akoby ma neprihlásilo do svojho konta, ale do takého všeobecného.
Skúsim to teda. Vďaka.
Buď ti to spôsobila nejaká aktualizácia, alebo si (nechtiac) nainštalovala somariny
@gibi to mi je ľúto :/ vzhľadom na to, že nie som IT, tak by som to reštartovala dookola, také jednoduché univerzálne riešenie
Pomohlo použiť bod obnovenia. Všetko sa mi vrátilo tak, ako som to mal, takže nateraz happyend. Ešte raz vďaka za rady.