Co by ste urobili, keby ste sa pohadali s dlhorocnou/-nym najkamaratkou/najkamaratom, nasledne by vas ta osoba vymazala z priatelov na FB a chovala sa k vam, ako keby ste nikdy neexistovali?
nieco podobne sa mi stalo,len to nebolo dlhorocne priatelstvo...a ako som reagoval? snazil som sa to zachranit,ale ked sa mi uz niekolkokrat potvrdilo,ze ta osoba nema o mna absolutny zaujem,tak som sa na to vykaslal...
Toto sa mi skutočne stalo. Len som vtedy ešte nemala fb, takže sa ku mne mohla len správať, ako keby sme sa vživote nevideli. Nedá sa s tím nič robiť. Jediné čo, tak možno doliezť a prosíkať, aby ste sa začali znova kamarátiť. A to je to najhoršie, čo sa dá. Takže ak chceš radu, tak ti poradím: proste sa s tím zmier a skús sa cez to preniesť. Áno, je to ťažké. Bolí to. Ale nebolí to tak veľmi, ako keď ti dotyčná osoba povie, že vaše cesty sa proste rozdelili a že už ťa nikdy nechce vidieť.
Toto sa mi skutočne stalo. Len som vtedy ešte nemala fb, takže sa ku mne mohla len správať, ako keby sme sa vživote nevideli. Nedá sa s tím nič robiť. Jediné čo, tak možno doliezť a prosíkať, aby ste sa začali znova kamarátiť. A to je to najhoršie, čo sa dá. Takže ak chceš radu, tak ti poradím: proste sa s tím zmier a skús sa cez to preniesť. Áno, je to ťažké. Bolí to. Ale nebolí to tak veľmi, ako keď ti dotyčná osoba povie, že vaše cesty sa proste rozdelili a že už ťa nikdy nechce vidieť. A že tebou pohŕda, pretože nevieš nič iné ako sa plaziť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a potom si ma pridal naspäť a vraj "to bolo zo srandy, že ako zareagujem " -.-
všetko je len klam, všetko!
neoplatí sa byť dobrý, musíš byť sviňa a vtedy máš v živote vyhrané
teraz ju neznášam
- nechala ju vychladnut a pockala, kym sa ukludni, zatial by som sa tym nezaoberala
- ak by aj po case bola na smrt urazena, pomyslela by som si svoje a sustredila pozornost na ostatne kamaratky, ktore by snad neboli take impulzivne
Ale fakt... pokial by to niekto urobil bezdôvodne , tak by ma to netankovalo.....
Keby som ja niekomu ublížil, to by ma už mrzelo.
ale snažím sa zabudnúť
Po dlhej konverzacii sa zmohla na
"uprimne ? mne je to piči čo si myslíš ty niesi kamoška... dlhu dobu si už neni takže ťa neriešim"
A bolo to..