!)!!!!!!!!!STRATILA SOM SVOJU NAJJJLEPšIU KAMOšKU!!!!!!!!!!!!!!
poomoožte MOJA KAMOšKA je suupprova nho..ale začala chodiť von s thakymi chalanmi ktorych ja nemusim(nemam ich v laske)..tho by este nič nebolo aleona sa aj do jedneho zalubila..pred nimi sa sprava jak debill... nhoja newem čo robiť ja ju chcem spet ako d
ides jej vyberat partnera? co sa staras do jej osobneho rozhodnutia. mozes jej povedat mne sa ten chalan nezda je to doebil. ale vsak rob si co chces. svoj nazor si si povedala. ale ak si do nej neustale vrtala .... to potom sa tak zda ked ju chces spat ako keby si ju chcela iba pre seba a lezbicka nie si.Ale ste len deti. to sa stava ale mne sa to teda nestalo vobec
najradsej by som na uvodnej stranke birdzu napisal: predtym nez zacnete komunikaciu s inymi clenmi pomocou diskusie vo fore naucte sa pravopis!! a ked to robite schvalne tak potom by nasledoval moj subjektivny nazor ako: Mne sa nepaci hovadenie slovenciny ked niekto nepise ä, alebo namiesto tak(thaaak). je to vazne hlupe ale to je len moj nazor. pekny den.
Ale nic si z toho nerob tiez poznám taký typ. Keď je v kostole z jednou partiou je slušná, nepovie krivé slovo každého kto sa len trošku vymykne s priemeru upozornuje. Ked je s nami tak sa sprava normalne, a ked je zase v tretej partii tak to je presný opak.A toto bude ten istý prípad: zjavne nevie čo hce a s tým nespravis nič.
Sak jasne problemi 13 rocnych - puberta plieska. Ocividne sama nevie co chce, este len si hlada svoje miesto na tomto svete. Kedze ma 13 a je este sprosta rada sa necha ovplivnit. Ty ju nezmenis, a pokial sa o to budes pokusat budes len dalsia sprosta.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Lipany - hm - je to na zapad od Presova??, Lebo jeden moj spoluziak je stamad.
mne sa stalo to iste,lenze ja som z toho nestastna nebola... prave naopak...priala som jej to,aj ked som toho chalana nenavidela