ja uz som stratil mobil 3 krat a raz sa mi podarilo stratit aj kamaratov mobil bol najebany jak chuj ta som mu dal ps 2 a raz toho mama ani nezistila že som stratil fon som si poriešil new za dajakych 10 e a som powedal že som vymenel ale ta kamoš powedz dajaky flip ze ta zbili abo čo abo newiem
@74fliperrr74 Ale ja neirem mobil, ale hlavne ako im to povefdať, mobil mám ešte jeden, ale SIM, já som rozmýšlal že im to ani nepoviem, ale zase kde zoženeiem nas5 tu SIM?
raz mi ho ukradli ked som bol opity, ale nestratil som nikdy..a povedz to rodicom pokial mozno hned a priamo, hlavne ak mas pausal, lebo ak ho niekto najde, tak moze byt strata vacsia ako len hodnota telefonu
mobil som stratila za posledný rok 4x (teda vlastne z toho jeden som pokazila) ..šak poviedz normálne čo ja viem, ti vypadol z vačku, keď si si klakol alebo čo..pre boha a čoho sa bojííš? ...v živote zažiješ aj horšie veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
najlepsie je povedat vsetko narovinu..
ale aj tak radšej povedz pravdu
mám perfekt výhovorku!!!!
povedz,že ťa okradli!! D mne to zabralo na 10000% a dostalo sa mi ešte aj ľútosti!!!
Vyhovor sa ako sa len dá Povedz že ty ho ukradli ako tu už píšu
ale @chevro ti určite poradí