Všimla som si, že baby podomnou riešia ako schudúť vlastne aj ja by som chcela také 4 kg schudnúť...od vianoc som schudla 2kg ale odkedy som nabehla na školskú jedáleň neviem ísť nižšie chcem sa pýtať na vhodné tipy na raňajky,desiaty,olovranty a hlavne v
@yoy akože nemôžem povedať, že z nej priberám na váhe stojím ale vždy vtedy keď prestanem riešiť váhu schudnem a keď sa stravujem s cieľom schudnúť stotjím nebodaj priberiem
ale samozrejme v lete som začala behať prirala som síce 2 kg ale svalstva čiže každý mi vravel ako som schudla takže rozumiem, že to nieje iba o váhe ale hlavne o výzore tela
hlavne jesť pravidelne. to veľa pomôže menšie porcie a častejšie. to nie je dobré len na chudnutie ale celkove pre zdravie človeka. hlavne žiadne diety!
@miaja problém je, že ja neviem čo mám jesť myslím hlavne raňajky, desiatu a večeru ale veľmi mi chýba leto keď chodím pravidelne korčuľovať,bicyklovať a behať...
"jem nepravidelne " ... začni týmto najprv a potom sa môžeš posunúť dalej. Ked ješ nepravidelne metabolizmus máš pomalý a ukladá ti jedlo do tuku (lebo telo nevie kedy dostane jest najbližšie,tak preventívne si odloží na neskôr aby mohol čerpať). Musíš dosiahnut to aby aby si mala v pravidelných intervaloch jedlo.
@simuulka112 však normálne. viem že ma teraz niekto zjebe za to že poviem že rožky alebo chlieb lebo je to biele pečivo (ale na tom nezáleží, lebo si myslím že v skutočnosti neexistujú 100% zdravé výrobky v dnešnej dobe)...
takže rožky alebo chlieb so šunkou, s pomazánkou, s vareným vahíčkom, so syrom...k tomu zelenina. jogurty, ovocie, ... studené alebo teplé sendviče však to čo ľudia bežne jedávajú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ale samozrejme v lete som začala behať prirala som síce 2 kg ale svalstva čiže každý mi vravel ako som schudla takže rozumiem, že to nieje iba o váhe ale hlavne o výzore tela
takže rožky alebo chlieb so šunkou, s pomazánkou, s vareným vahíčkom, so syrom...k tomu zelenina. jogurty, ovocie, ... studené alebo teplé sendviče však to čo ľudia bežne jedávajú