no, na intráku síce priamo nie som, ale variť si varím sama, taktiež niekedy kadejako...
a možno odveci,ale isto sa to niekomu bude hodiť. pomaly (a zatiaľ bez fotiek) píšem blog s jednoduchými a lacnými receptami venovaný primárne chudobným študentom
no, ranajky nic, lebo mame taku zaprasenu izbu a mne tam nechuti ani pit caj (pijem vyhradne z flasky , ak sa da idem na obed do jedalne, mnam, mnam, tam varia super, no a potom si kupim cokoladu, nekupujem nic do zasoby, ze toto si odlozim na ranajky, toto na veceru, lebo vzdy to spakujem vsetko a hned, nezdravo jem, fuj, nebrat priklad, ale zas ani nefajcim, ani nepijem, tak to dako kompenzujem
Pre mňa je v každom prípade najideálnejšia alternatíva nejesť, kedže neviem ani odhadnúť množstvo vody, ktorým si mám zaliať sáčkovú polievku, nevraviac o tom, že moje pokusy o varenie trvali asi o 75% dlhšie, lebo som si bud zabudla zapnúť varič, alebo som si pre istotu zapla vedľajšiu platničku.
Takže suchá strava a a občas teplé jedlo v podobe popcornu pripraveného v mikrovlnke (ktorý mi už tiež prihorel).
A do jedálne sa mi chodiť nechce (i ked rodičia sa už o tom napočúvali legendárne báje a povesti) a ani domov velice často zrovna nezavítam
vždy si dovlečie jedlo z domu na prvý deň/dva, potom sa stravujem v jedálni a cez víkend si občas niečo navarím, keď mám na to náladu - cestoviny s voľačím a tak
a občas idem na navštíviť brata, ktorí býva spolu s dobre variacou priateľkou, takže je návšteva takmer vždy spojená s teplým obedom / večerou
a kombinácie sa už našli všelijaké, jedna z naj boli škvarky s vianočkou
dnes sme mali akurát na večeru tortily so syrovou omáčkou, celkom fajné...najhoršie sú večere minule nám dali zapečený karfol ktorý doma aj zjem ale keď nám to dali smrdelo to ako mesiac mokré plesnivé ponožky nik to nejedol a na obed sme mali kuracie prsia na jablkách s ryžou aj to bolo dobré, a dakedy na raňajky nám dajú také divné nátierky.
na intráku som, variť neviem, sačkovu polievku by som nikdy ani cítiť nechcela, z domu si neberiem jedáleň len málokedy a žijem ale jem..ale také iné veci---šalatiky kupované a podobne
obšas chodím do školy na obed, alebo si kupujem pizzu (také kúsky) /kebab/macdonald, proste čokoľvek nezdravé, príp. sáčkové polievky, alebo proste čokoľvek čo stačí zaliať. na intráku som ešte "nevarila" a ani to nemám v pláne.
vacsinu casu som ponechana sama napospas osudu a kedze si chcem mladost uzit a nie prestat pri sporaku (aj tak varim len pre seba) tak zijem na mrazenej pizzi a cestovinach
obcas daco navarim (polievku, maso... a tak) ked sa mi nechce ist do jedalne. obcas, ked sa mi nechce varit, tak idem do jedalne, obcas si donesiem daco z domu alebo to isti daky obchod v meste (pizza, kebab, mcdonald, kfc a pod.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
2. menza je super vynález
3. improvizované recepty a pokusy o varenie v erárnej kuchynke, sáčkové polievky a rybacie konzervy nesmú chýbať
a možno odveci,ale isto sa to niekomu bude hodiť. pomaly (a zatiaľ bez fotiek) píšem blog s jednoduchými a lacnými receptami venovaný primárne chudobným študentom
tak ak chcete, tak tu:
» hatlapatla.blogspot.com/...
Takže suchá strava a a občas teplé jedlo v podobe popcornu pripraveného v mikrovlnke (ktorý mi už tiež prihorel).
A do jedálne sa mi chodiť nechce (i ked rodičia sa už o tom napočúvali legendárne báje a povesti) a ani domov velice často zrovna nezavítam
a občas idem na navštíviť brata, ktorí býva spolu s dobre variacou priateľkou, takže je návšteva takmer vždy spojená s teplým obedom / večerou
a kombinácie sa už našli všelijaké, jedna z naj boli škvarky s vianočkou
..kvak..