@vewe ako to možeš vediet? nehovorim že to sposobil haarp ale podlamna disponuje dost silnými "mocami" prečo by od 6otych rokov postavili 5 zakladní ? ked je to teda bullshit?
@v3nty tak mi vysvetli ako tie vlny nasmeruju presne tam kde chcu ked ich len vypustia do ionosfery???...ako ich usmernuju na pozadovane miesto???...ked mi toto vysvetlis mozno ti aj uverim...
@fxx tak mi to vysvetli...ako to je???...som same ucho...ci ma len odkuris ze to je nadlho preto lebo ma chces odkurit a sam tomu nerozumies???...vysvetli mi ako to vsetko funguje a ako to nasmeruju na pozadovanie miesto...
@v3nty ale ved to zemetrasenie bolo len na jednom konkretnom mieste...ak by to bolo vo vlnach tak by to malo byt pozdlz dlhsieho okraja tej tektonickej dosky nie???...nie je na jednom urcitom mieste...
@vewe vlnové dlžky atd. každá vlnová dlžka ma iný uhol odrazu alebo priepustnost ak chcu odjebat sondu vo vesmire zvolia take vlnove dlžky ktore tu sferu prejdu a zosilia sa
@v3nty no ved to chapem...ale aj tak mi to nejde do hlavy...ved ako si vravel kamienok hodis do vody tie vlnky sa sira do kruznice tym padom to moze zasiahnut aj nezelanu oblast...ci???
@vewe no ono je to tak že sa tie dosky uhnú čiže doska o velksti 40hektarov bud padne dole alebo sa nadvihne najhorsie je ked sa zlomí vypukne atd.... ono ta vlna na hladine robí možno 5cm ale ked dojde do mensej vody potm su to dost velke vlny ....
@v3nty ako dobre ale ja stale nechapem tomu ze v podstate to sa siri do kruhu okolo toho vysielaca tym padom vlny s takou istou silou posobia aj na opacnej strasne sveta...ako to teda ze nikde inde sa nic nestalo len prave tam...
@fxx keď deti rozoberaju taketo veci...... asi trocha nerozumieš fyzike,na toto je tvoj rozum prikrátky dievčatko ...neviem kao tebe ale mne toto znie ako od cloveka ktory sa tomu rozumie...
Myslím, že všade na svete sa nájdeš pár individuí, ktoré budú mať niečo proti inej rase, tak nevidím význam, zapodievať sa tým, že američania bla bla... Keby to boli hlasy zo švédska, tak by ste držali pitche
@fxx myslim ze nazov diskusie hovori za vsetko...na TOTO som sa vobec nepytala...a ked sa nemylim s tebou si o harpe nepisem ako funguje pytam sa to uplne rozdielneho cloveka ktory mi to vysvetli namiesto toho aby pisal ake to je smiesne...tak radsej zavri usta ty a neryp...
Amerika je kontinent- ako môže byť kontinent bezcitný ?
Amerika má dokopy(USA, Kanada...) 470 000 000 obyvateľov a všetci títo obyvatelia sú bezcitní ?
Nie... Tak akože môže niekto kurva povedať že Američania sú bezcitní ?
Ach ja tak nenávidím škatuľkovanie .... Všade sa nájde nejaký idiot a medzi tými miliónmi obyvateľov je jasné že to nebude len jeden... A hneď sa z toho spraví toto...
@ridiculousnotion nic v zlom ale aj ty skatulkujes...pises ze vzdy s anajde nejaky idiot...nie vzdy len vo vecsine pripadov ale zaskatulkovala si to ako vzdy...no vidis...
@vewe nie nie nie nie.... vyslu vlny do iontosferý tam sa zosilia atd a posobia hocikde kde ces na svete... maju icha si 5 A ty vlasne nasmeruješ že tu bude epicentrum zemetracenia ,,,,,
@wewe ak si si nevšimla napísala som "medzi tými miliónmi obyvateľov je jasné že to nebude len jeden... " to k tej prvej reakcii je to priamo úmerné
a k tej druhej ... kladieš dôraz na vždy... no ja tam nikde vždy nevidím, vidím iba všade a myslela som tým že tak ako v Amerike, Slovensku, Maďarsku medzi cigánmi medzi kresťanmi medzi čiernymi či bielymi proste v každej skupine ľudí nech už je to rozdelné akokoľvek sa nájde aspoň niekto kto bude idiot aj keď je to relatívny pojem , kto môže byť idiot pre mňa nemusí byť pre teba ale myslím to všeobecne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ale nikde som nenapisal že to niekedy použili harp ma omnoho vacsí potencial ako len cunami
kašlite na to a tuto ani nerozoberajte,lebo tu bude velmi smiešno
a to nehovoríme o MHZ alebo o tisíckach GHZ
to,že ty sa tomu nerozumieš nemusi znamenať že sa tomu rozumiem ja. a že sa taketo veci pýtaš na birdzi,je už naozaj smiešne
Amerika má dokopy(USA, Kanada...) 470 000 000 obyvateľov a všetci títo obyvatelia sú bezcitní ?
Nie... Tak akože môže niekto kurva povedať že Američania sú bezcitní ?
Ach ja tak nenávidím škatuľkovanie .... Všade sa nájde nejaký idiot a medzi tými miliónmi obyvateľov je jasné že to nebude len jeden... A hneď sa z toho spraví toto...
a k tej druhej ... kladieš dôraz na vždy... no ja tam nikde vždy nevidím, vidím iba všade a myslela som tým že tak ako v Amerike, Slovensku, Maďarsku medzi cigánmi medzi kresťanmi medzi čiernymi či bielymi proste v každej skupine ľudí nech už je to rozdelné akokoľvek sa nájde aspoň niekto kto bude idiot aj keď je to relatívny pojem , kto môže byť idiot pre mňa nemusí byť pre teba ale myslím to všeobecne
A keby v Japonsku bola ropa, tak určite by ho išli rýchlo zachrániť.