Určite ste už rozmýšlali čo vlastne chcete po škole robiť.Je to tak že za čo sa vyučíte na strednej to budete robiť aj po celý život alebo sa tomu budete venovať?Ja neviem na akú školu mám ísť lebo mňa nič takého nebaví.Dala som si prihlášku na TNI v Topo
ale skús si tak sadnúť a prezreť si zoznam škôl . . . ak ťa niečo zaujme, pozisťuj si a čo vieš, možno ťa to nakoniec zobere tak ako mňa zobrala geodézia (síce, o tej som mal šajnu, že čo to je, ale chápeš čo myslím)
ja tiez v podstate vobec neviem kam pojdem.. mam sice povyberanych asi 5 skol..no..ten najvacsi problem je ze mne je to vlastne uplne jedno.. :/ fakt neviem co urobim.. asi pockam a uvidim ako to dopadne..
ja som davala prihlasku na konzervatorium..herectvo..ale nakonieec som tu prihlasku roztrhala a som na gympliku..lutujem kusaa lebo fakt skola pre doktorow..lebo biolaa tam je.. ale inak ma to bavi..a potom si chcem dat urccite VSMU..a ked mi tam povedia,ze fakt na to nemam..uberaam sa uplne inou cestov..a nvm...cestovny ruch alebo neco take nechces?
tak ja som na gymku ae po skole urcite konzervatorium v brne...a herectvo ..mam este zadne dvierka zeby smo skusil filozofiu alebo spychologiu ae herectvo je u mna na 1. mieste
ja som sa nevedela rozhodnut, sla som na gympel a doteraz som neprestala lutovat....mozno raz zistim ze to bol dobry tah ale neviem....teda, mala som jeden sen, ale ta moja vybajena skola je na druhom konci republiky thaqze ma mama nepustila.... a nemam tusenia kam pojdem dalej hmm
no na vysokej mm úplne iný odbor ako na strednej a pohoda myslím si že nebudem nakoniec robiť ani to čo som študoval na strednej a ani to čo som študoval na vysokej...
a co tak ist na nejake vseobecne gymnaazium?? 4 rocne?? treba to aspon skuusit a ziiskas dva roky na rozmyslanie..viec menej....podla mna je lepsie ist na vseobecne nez sa v 14rokoch rozhodnut a ist na nejaku skolu na strednu a potom na vyyske aj tak skoncit nekde inde...nevem..je to moj naazor....
..no,ja som teraz,2.rok na Hotelovke..kua..ale,strasne si to vycitam..ze,som tam sla...idem,ma porazit..nie,je to nic pre mna..nebavi,ma to..a prave,sa mi zacina 3-tyzd.prax,noo to len bude..fuu..mala,som ist na gymo..kuaa..
noo,ja tiez chodim na gymo...a vobec netusim,co dalej ked sme si tento rok mali dat seminar (akoze volitelny predmet) dala som si matiku... ale fakt netusim,co dalej ja som nastastie s vyberom strednej nemala az taky velky problem... znamky som mala dobre, nejake tie ekonomicke smery ma nebavia a ako tu uz niekto spomenul,aspon som ziskala nejaky cas na rozmyslenie
@1 jj a preto je uplne jedno aku strednu mas..ide o schopnosti ukazat co vies..teda ak nieco vies...a fakt az potom sa zacne profilovat to co chces robit...vacsina maturantov vobec nevie co chce robit...
No i ja som na gympliku a po nom urcite pravo. Aj ked pravnikov je jak natoto,ale co narobim. Ked cloveka bavi, tak bavi.
Mne velmi pomohol i net, kuknut dajake tie stranky vysokych. Aj ked priznajme si, na nete toho vela nie je a nasa skola sa rozhodla neakceptovat nasu poziadavku na veltrh vysokych skol. Ale vraj aj tam tych infosiek nie je vela.
Tak ja uz potom neviem... kde sa stala chyba??
no takto..ked si das gympel..pocitaj s tym,ze vysku potom musis mat...aspon ja si myslim.a ostatne...neni to tak,ze jaku mas strednu,to musis robit..--vecsinou to s tym nema nic spolocne,ale ak sa strafis do toho,co ta bavi,len dobre pre teba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale skús si tak sadnúť a prezreť si zoznam škôl . . . ak ťa niečo zaujme, pozisťuj si a čo vieš, možno ťa to nakoniec zobere tak ako mňa zobrala geodézia (síce, o tej som mal šajnu, že čo to je, ale chápeš čo myslím)
Mne velmi pomohol i net, kuknut dajake tie stranky vysokych. Aj ked priznajme si, na nete toho vela nie je a nasa skola sa rozhodla neakceptovat nasu poziadavku na veltrh vysokych skol. Ale vraj aj tam tych infosiek nie je vela.
Tak ja uz potom neviem... kde sa stala chyba??