@wewo A to je vraj jedna z naj elektrotechnických v krajine....
Na SŠ sa dá naučiť, a takisto to platí aj na VŠ.. pozerám podla toho ako pises ze si typicky lenivec, ktorý ocakáva ze mu to niekto na hodine / prednaske zazracne natlaci do hlavy. A to ze si skoncil pri zakladoch C je len tvoj problem, pokial by si sa o to zaujimal trochu... a ucit sa programovat z tutorialov je uplný bull* pretoze tak sa to neda.. ale k tomu si sa este nedopracoval.
@wewo Ahoj, pošli mi prosím do správy tvoju adresu, pošlem ti kapesník nech sa vyplačeš. Z tvojho predchádzajúceho príspevku to tak vyznelo, neviem čo tu riešiš pán programátor, chudáčik, nemám chuť ďalej ťa riešiť,....A o tom, že na SŠ učia samí kkti čo nemajú na niečo viac nemôžem súhlasiť, keďže 90% je takých ako si to opísal, ale ten zvyšok to učenie baví, asi si bohužiaľ na takých nenarazil.
@wewo nie je pravda, ze ucitelia o tom vedia kokot. Na strednej ma ucil programovanie naskillovany typek, akurat bol socialne uplne vytrety a tym padom aj nezamestnatelny. Na vyske detto, skusenosti aj praktickych aj teoretickych po kokot, ale nevedeli to predat, preto zacali ucit. Par z nich ma vlastny biznis, ale o jeho uspesnosti by sa dalo polemizovat.
Btw na nasej elektrotechnickej (v strojarskych aj elektrikarskych a niektori aj v programatorskych sutaziach popredne miesta) sme mali programovanie cele 4 roky vratane automatizacie, kde sme programovali intelacke jednocipaky a kadejake skatule od siemensu...
Hej lebo nejakého wewa loosera pozná celý svet fakt si ma zničil tvojimi "argumentami", a ten tvoj hate fakt si ma rozosmial.. slovo za milión tí ubožiak @wewo
Už to asi nie je pre teba aktuálne, ale možno to pomôže iným - hlavne v okolí Trenčína.
V Novej Dubnici je škola, ktorá má odbor Technické lýceum, kde učia špičkovo programovanie. Oficiálny odbor na programovanie na Slovensku neexistuje (ministerstvo taký nezaložilo), preto je to obídené cez názov Technické lýceum, lebo tam sa dajú navoliť predmety. Funguje od 2013.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
(nič proti Maďarom,ale je mi na vracanie,ako ich strašne maďarská vláda podporuje)
Na SŠ sa dá naučiť, a takisto to platí aj na VŠ.. pozerám podla toho ako pises ze si typicky lenivec, ktorý ocakáva ze mu to niekto na hodine / prednaske zazracne natlaci do hlavy. A to ze si skoncil pri zakladoch C je len tvoj problem, pokial by si sa o to zaujimal trochu... a ucit sa programovat z tutorialov je uplný bull* pretoze tak sa to neda.. ale k tomu si sa este nedopracoval.
Btw na nasej elektrotechnickej (v strojarskych aj elektrikarskych a niektori aj v programatorskych sutaziach popredne miesta) sme mali programovanie cele 4 roky vratane automatizacie, kde sme programovali intelacke jednocipaky a kadejake skatule od siemensu...
V Novej Dubnici je škola, ktorá má odbor Technické lýceum, kde učia špičkovo programovanie. Oficiálny odbor na programovanie na Slovensku neexistuje (ministerstvo taký nezaložilo), preto je to obídené cez názov Technické lýceum, lebo tam sa dajú navoliť predmety. Funguje od 2013.