Ahojte, chcel by som sa vás spýtať, či je nejaká dobrá stredná škola v Nitrianskom kraji zameraná na programovanie. Programovanie ma baví, ako také základy mám, ale neviem nájsť nejakú dobrú strednú školu v NR kraji ktorá by mala zameranie hlavne.
Zle som sa vyjadril, moja chyba. Myslel som nejaký odbor na nejakej strednej škole. Napríklad odbor programovanie na strednej škole. (Ale taký som nikde nenašiel)
Sos jedlika elektrotechnika. Tam uz potom blizsie vidis odbory. Su dokladny na programovanie a mas cisco certifikaty etc. poznam FIITKarov co tam studovali a velmi im to pomohlo na vyske
ja by som ti skorej povedala, ze co sa tyka programovania, tak sa urcite nespoliehaj na skolu - a uz vobec nie na strednu. ak chces seriozne byt programator, google bude odteraz tvoj najlepsi kamarat. nespoliehaj sa na ucitelov, vyhladavaj si vlastne zdroje a neviem, na aky smer chces ist, ale ak ta zaujima napriklad vyvoj webov, tak vedz, ze co bolo pred rokom aktualne, je dnes stare. na to netreba nikdy zabudnut, ze nas svet sa neustale vyvija a nikdy nebudes vediet vsetko.
viacej z nas birdzakov ma random odveci odpad stredne, niektori aj nemaju vysoke skoly a celkom sme sa v tomto odvetvi uchytili, myslim si.
Na strednej sa naučíš len nejaké triviálne základy, ktoré ti budú úplne na nič, ak ich nebudeš prehlbovať v rámci samoštúdia. Čiže ak chceš byť programátorom, začni sa učiť doma sám, nezávisle od toho, na akej strednej škole budeš. (Aj keď hej, dajú sa získať Cisco certifikáty zadarmo, ale to aj na niektorých gymnáziách.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
viacej z nas birdzakov ma random odveci odpad stredne, niektori aj nemaju vysoke skoly a celkom sme sa v tomto odvetvi uchytili, myslim si.