ahojte chcela by som aby ste sa vyjadrili čo by ste robili na mojom mieste resp. či nerobím chybu.. chodím na Gymnázium som druháčka.. ale proste na našom gymku je taká benevolentnosť že často nám odpadávajú hodiny a proste nehodnotí sa prospech ale
či budeš mať 25 v prvom to je jedno, človek sa učí celý život, na výške stretneš všetky vekové kategórie, tak si nerob starosti, koľko budeš mať rokov
a po ďalšie.. gympel je najlepšia stredná škola, nemenil by som to.
preco by si mala pohoriet, na nete je dost materialov, for specializovanych na odbor, kt. chces v podstate studovat, gymko sprav lavou zadnou, povtieraj sa tam ludom do riti a uc sa doma to co potrebujes.
ak tam je nejaka prax ale, markantna a potrebna, tak radsej prestup. ( nejake vyrovnavacie skusky, ze by si preskocila 1 and or 2.r. nie su mozne ? )
@majqqqo ano viem že Gymko je naj, ale proste keď som tam doslova vydutá ...a vôbec ma to tam nebaví tak je to také demotivujúce všetko...aj učitelia sú čim ďalej viac odmerany a tak, pretože nesom ten typ čo sa bude pchať každemu do zadku..
@vonny nechpaj sa, vydrž to a uč sa aspoň na 3ojky.. známky sú posledná vec, ktorá by ťa na svete mala trápiť, na ťažkej VŠ budeš ďakovať za D
a keď naozaj už nevieš vystáť ten gympel, tak prestúp..
@vonny ja to mam momentalne tak isto tiez som chodila na taketo nejake gymnazium a potom som prestupila a som fakt rada a s tymi 15 rocnymi si super rozumiem aj vsetko ... ak ta laka ta zdravotna tak urcite chod !
@avieabbey tak povedala som si že zo zdravotky aspoň niečo mám a predsa ešte 2 roky praxe je dobrá vec v dnešnej dobe.. a radšej sa budem učiť milion poučiek než matiku
pre boha že gymko najlepšia škola. však ťa tam naučia len sypať do hlavy. ja mám za sebou gymnázium, dnes by som rovnakú chybu neurobila. vysokoškolský titul človeka dosť obmedzuje, keď nemáš remeslo v rukách si v prdeli.
choď na zdravotnícku a nerieš, že si staršia. budú tam aj 16-17 roční, toho sa neboj.
gympel najlepšia škola - hmm, v akej dobe žijete za sociku ? Gympel produkuje unifikovanych ludi ktori su učeny na rovnake otazky rovnake odpovede, takichto ludi ako za sociku dnes netreba. Dnes musi byť človek šikovny a kreativny.
@15 vsak prave ze musi byt sikovny a kreativny a to je veeeeeeeeeeeeeelmi daleko od reality na odbornych strednych skolach..keby sme zili v idealnom svete tak mozno
@peculiar výnimka potvrdzuje pravidlo lekárov, učiteľov (hlavne matematiky), ekonómov a informatikov (programátorov a webmastrov) stále treba, zvyšok je strata času... netuším, čo máš vyštudované, ale ak niečo iné, tak si mala šťastie...
navyše aj zo SOŠ môžeš ísť na vysokú školu, ja keby si dnes môžem vybrať idem na obchodnú akadémiu, určite nie na gymnázium.
@pappkin ja som chodila posledné dva roky na gympel, kde sa práve snažili našu kreativitu podporiť, mali sme umelecké súťaže... na tom predtým nás vlastne ani na hodinách poriadne nič neučili... podobne je to so SOŠkami, závisí to od danej školy... poznám napr. elektrotechnickú, z ktorej väčšina študentov ide na VŠ a poznám takú, kde končí najväčší odpad z okresu...
mne skôr pri tom gympli ide o to, že človek nemá spomínané remeslo, pritom tí ľudia majú najväčšiu istotu, že získajú zamestnanie... titul už v dnešnej dobe prestáva mať hodnotu na Slovensku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a po ďalšie.. gympel je najlepšia stredná škola, nemenil by som to.
ak tam je nejaka prax ale, markantna a potrebna, tak radsej prestup. ( nejake vyrovnavacie skusky, ze by si preskocila 1 and or 2.r. nie su mozne ? )
a keď naozaj už nevieš vystáť ten gympel, tak prestúp..
choď na zdravotnícku a nerieš, že si staršia. budú tam aj 16-17 roční, toho sa neboj.
inak je to uz individualne
navyše aj zo SOŠ môžeš ísť na vysokú školu, ja keby si dnes môžem vybrať idem na obchodnú akadémiu, určite nie na gymnázium.
mne skôr pri tom gympli ide o to, že človek nemá spomínané remeslo, pritom tí ľudia majú najväčšiu istotu, že získajú zamestnanie... titul už v dnešnej dobe prestáva mať hodnotu na Slovensku...