Končím základku a už sa veľmi teším na gympel ale trochu sa aj obávam že tam bude zlý triedny zlý kolektív atd. Síce ideme na tú školu celá veľká partia a moje zoznamovacie schopnosti sú neni až také zlé ale aj tak chcem vedieť váš názor na VAŠU stredn
Na základke sme boli, čo sa týka správania, najlepšia trieda nevychádzala som s každým, ale mala som tam pár výborných kamarátov... a potom som šla do školy, kde som jediná z bývalej triedy... a čo sa týka kamarátstiev je to podobné, pár ľudí mám fakt rada... a v správaní sme najhorší Takže, čo sa týka kolektívu v triede, základka bola lepšia, keď berieme kolektív na škole, tak moju novú školu zbožňujem
no síce terajší kolektív nič moc, ale vždy lepší ako na základnej .. a triedna strašná psychicky narušená, na práškach .... a neboj, zoznámiš sa rýchlo
Aj ja končím základku, tak isto sa bojím, pretože na tú školu idem jediná z triedy.... A neviem čoho sa bojíš keď tam ideš aj so spolužiakmi? Nepoviem keby si šla sama ale ešte keď celá veľká partia...
Neboj, to budes este len stresovat na konci prazdnin Ale aj tak sa ti predpokladam, ze na strednej zapaci. Novy zivot, ine jednanie s profakmi, uz nie ste male deti Mas moznost zacat budovat vztahy v podstate odznova, drzim palce
Je lepsie, ked ides sama z triedy na novu skolu (podla mna). Mas moznost lepsie sa spoznat s novymi ludmi. tiez som tak bola. a ked ides s viacerymi, tak je dost pravdepodobne, ze so zaciatku sa budes bavit viac len s nimi. Mne sa pacilo aj na ZS aj na SS, s niektorymi si sadnes s inymi nie. je to asi vsade tak.
Stredna to je uplne nieco ine ako zakladka aspon ja to tak pocitujem. Je to ovela lepsie ako zakladka aj ked prvy rocnik som si to nemyslel, ale teraz som si tym isty. Nove priatelstva, nove zazitky a taka mladost... proste stredna je super
noo teraz koncim deviatku a na dalsi rok idem na strednu. ale keby sa dalo tak by som tu na ZS chcela ostat este najmenej rok je tu fakt super, super partia, celkom v pohode ucitelia a ked si predstavim ze o rok budem uz uplne niekde inde kde pridem do uplne cudzieho kolektivu ( na tu strednu co sa chystam idem sama z triedy) tak sa strasne bojim ze ake to bude a boh vie co este a bude mi smutno..uz teraz mi zacina byt ale mame este skoro 2 mesiace tak si uzivame posledne spolocne chvile
ja idem tiez na ss od septembra aj sa tesim aj nie triede sme sice poskupinkovany ale vinst sa da s kazdym taqze nieje problem tesim sa hlavne na nove prostredie a vsetko nove mam rada zmeny taqze taq ale urcite mi bude zs chybat o tom som presvedccena
pocuvaj ked tam idete partia tak sa neobavaj a na gympli by extra blbci byť nemali, tak sa vobec neboj, ja idem na OA, kde nejde nikto koho poznám, a ešte tam býva velmi málo chalanov v triede čo nie je dobre, toho sa obávam
Najlepší kolektív je aj tak na výške! Na základke to bolo ...no, proste základka a stredná, čo sa kolektívu týka, stála za fajku moču. Na stretávke ma rozhodne nikto neuvidí... Aj keď, ...niektorí ľudia boli v pohode.
šla som na strednú s tým,že som poznala asi 3 ľudí z celej školy a v triede sme taká kopa z celého Slovenska ale je mi tu lepšie ako na základke,oveľa a neľutujem že som sem šla (inba učenia je veľa
hmm..ja som uz na strednej 2.rok..a ked som tam sla..poznala som v triede 4 ludi z 33..ale tak su tam skupinky, kt. spaja alkohol a cigarety-..ja sa tam nepriklanam..bavim sa tam len s holkami, aj to nje so setkymi..ale viac sa mi lubilo na zakladke
tiez idem na strednu teraz... teda na gympel, no moja milvana zakladka mi bude chybat ideme tam dve z triedy, no celkom mi to vyhovuje urcite sa vsak tesim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A moj nazor? Mne sa na strednej paci ovela viac.
Základna bola naj
ja osobne som čakal väčšiu srandu na strednej, ale nesťažujem sa