Znovu sa chcem poradiť o stredných školách. Poradte mi, prosím, akú školu si mám vybrať, ked ma láka/bavilo by ma: filmová, masmediálna tvorba, psychológia, právo, práca v rôznych agentúrach, sekretárstvo, podnikanie, manažérstvo, práca v banke, práca v t
Pedagogická a sociálna akadémia (psychologia, práca v tv, reklame, novinárka, moderátorka) .. psychologiu tam máš priamo a je to dobrý základ na vš s humanitným zameraním (čiže aj žurnalistika).. učíš sa tam hlavne vystupovať pred ľudmi a tak - to k tomu moderátorstvu vid aj Kvetka tam chodila! ... a celkovo je to super škola.
A ako voliteľný predmet si môžeš zvoliť právnu náuku.
@veroniques vau.. to ma naozaj zaujalo.. o tom som ani nevedela.. veľakrát som si prezerala tú školu.. ale tak o tomto som sa tam nedočítala.. vážne je tam to všetko? a ktorý odbor by som si mala vybrať? lebo ani jeden z tých odborov ma nejak nezaujal.. tam je pedagogické lýceum.. to je starostlivosť o integrovaných žiakov.. potom učiteľstvo pre materske skoly a tak.. ? a dakujem za radu
@chlorofyl kto tu hovorí o odboroch? jasne som tam napísala, že by ma bavila práca ako sekretárka a niečo podobné.. z toho vyplýva ekonómia a napr. odbor podnikanie.. mám to tu vysvetľovať obtúznemu človeku? nabudúce čítaj poriadne a dva krát si rozmysli, koho nazveš sprostým.. či nie náhodou seba..?!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A ako voliteľný predmet si môžeš zvoliť právnu náuku.