@lawey velmi krasne napisane ! Je to bohuzial taka realita korejskych alebo taiwanskych zdierarni ludi. Lacna manufaktura to co v nemecku robia za 1800 tu nema clovek problem spravit za 400-450 a este si mysliet ako dobre zarobil.
Vazne to je to najhorsie na svete ked sa zamestnavatel sprava k pracujucim ako k dobytku.
najlepsie, ze ani vysokoskolacny niekedy nechcu... chcu na dohodu za (2 eura je vela 1,60 ludi vedenych na urade prace (ved preco nie? ked stat moze platit zdravotne namiesto zamestnavatela)
@clanlord My sme zase uhýčkaní socializmom a za málo muziky chceme veľa peňazí. Za pár rokov nás Ázia bude valcovať vo všetkých ohľadoch práve vďaka tej ich pracovitosti.
pol roka som robila na diske čašníčku za 1,6 e na hodinu, potom v lete za 2e na hodinu v reštike. Som ochotná pracovať aj za tie hlúpe dve ečka ale viac-menej ma diskriminuje vek a ešte tá vec že bývam na dedine a je zlé so spojmi
Tak neviem ako v tvojom pripade ale ja mam za vela muziky este viacej penazi. Zalezi kolko toho ma clovek v hlave a ako sa presadi. Samozrejme ze v dnesnej dobe chce kazdy 900-1000 v cistom ale povedzme si uprimne kolko mladych ludi na to ma hlavu aby brali taky plat ?
Ale zase je fakt ze dnesne ohodnotenie je nicotne u vacsiny mladych a navyse aj zamestnavatel sa sprava k ludom ako k zvieratam a aj horsie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
To je vysnený ideál každej firmy
Vazne to je to najhorsie na svete ked sa zamestnavatel sprava k pracujucim ako k dobytku.
Plno suhlasim
najlepsie, ze ani vysokoskolacny niekedy nechcu... chcu na dohodu za (2 eura je vela 1,60 ludi vedenych na urade prace (ved preco nie? ked stat moze platit zdravotne namiesto zamestnavatela)
oni chcu lacnu rpacovnu silu a inteligentnu...
nemas maturu = si sprosta = nemas pracu (rovnica kazdej firmy )
Tak neviem ako v tvojom pripade ale ja mam za vela muziky este viacej penazi. Zalezi kolko toho ma clovek v hlave a ako sa presadi. Samozrejme ze v dnesnej dobe chce kazdy 900-1000 v cistom ale povedzme si uprimne kolko mladych ludi na to ma hlavu aby brali taky plat ?
Ale zase je fakt ze dnesne ohodnotenie je nicotne u vacsiny mladych a navyse aj zamestnavatel sa sprava k ludom ako k zvieratam a aj horsie.