Aký štýl obliekania sa vám viacej páči na babách..? legínečky k tomu topanečky na opatku a elegantne šatičky abo ležérne vansky cigaretove rifle a k tomu farebna mikina ? čo sa vám páči viac ?
niečo medzi. glamour by som to nepomenovala. lebo keď si predstavím "glamour dievča" v slovenských uliciach (väčšinou), má na sebe niečo ružové, strieborné, zlaté, kopec bižutérie a na očiach zaručene značkové obrovské slnečné okuliare.
nevadí mi obliekať sa elegantne, ani legíny ani opätky mi nevadia no takéto gýčové veci nemusím.
no a občas je to bližšie k tomu street. ale mikiny nenosím a tenisky tiež nie také tie obrovské, lebo v nich vyzerám smiešne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Ale aj glamour občas neuškodí,záleží od situácie.
jj mám taky isty nazor ale vačšina dievčat a(aspon v mojom okolí asi estetické cítenie ani nemá
nevadí mi obliekať sa elegantne, ani legíny ani opätky mi nevadia no takéto gýčové veci nemusím.
no a občas je to bližšie k tomu street. ale mikiny nenosím a tenisky tiež nie také tie obrovské, lebo v nich vyzerám smiešne
prepáč zabudla som to oddeliť..
skate tenisky znaky napr vans, a rifle cigaretoveho strihu pardon za tak vážny omyl..
no nie sú nadherne ? mne sa páčia strašne
=D ano ano,,,ty pracka =D=D=D=D
Aj tak mozes byt pracka =P=D
preco ano? musi byt dovod?