Ako prekonať stres pred rodičmi mojej frajerky ? Strašne sa hanbím nejak zapojiť do témy s nimi,neviem čo mám rozprávať,načo sa pýtať..ako nadviazať konverzáciu..strašne chcem sa s nimi zblížiť ale neviem ako na to mám strašný stres pred nimi :/ neviete a
hm.. mat svoj problem, ze nevediet o com sa s nimi rozpravat.. ja som priatelovych rodicov este ani nevidela a uz mi priatel povedal ze sa s nimi rozpraval a ze nam nedovolia ist spolu byvat skor ako sa vezmeme... cize o 3 tyzdne ked tam pojdem bude fest zaujimava debata s nimi.. a zostava mi len modlit sa aby som pred nimi nevybuchla a nepovedala im svoj nazor pekne na rovinu, lebo potom by som mala ten problem ako ty asi do konca zivota...
Normálka keď chodíš ku svojim kamarátom na návštevu tiež sa stretávaš a rozprávaš s ich rodičmi. To je ten istý prípad. Nemusí ťa trápiť čo ako proste prídeš pozdravíš, predstavíš sa a potom to už ide samo hlavne buď slušný a zdvorilý.
To bude v pohode,ja som mala tiež stres keď ma chceli spoznať frajerovi rodičia spoznať,a nemala som veľmi čas rozmýšlať o čom sa s nimi budem baviť keďže len došla frajerova sestra do izby a oznámila že máme ísť do kuchyne lebo ma chcú spoznať fotrovci
Ale dobre to dopadlo,nemaj stres,uvoľni sa veď o nič v podstate nejde,nesmieš to brať tak že bože čo sa stane keď poviem hento.Buď slušný,uvolnený a zdvorilý,ako bolo vyššie v komentoch spomínané a pôjde to aj samo
Jeej, to je zlaté . Mne sa zatiaľ takáto situácia ešte nenaskytla, ale myslím si, že by si mal byť vtedy sám sebou. Prečo by si sa mal tváriť, že si bezchybný, keď ani oni nie sú . Držím ti palce, verím, že o nejaký čas budeš na to s úsmevom spomínať a hovoriť si, že bola hlúposť sa toho báť .
o robote o aute o sporte vet pokukaj čo majú a rozprávaj. Ber aspoň to pozitívn e že im rozumieš každé slovo ja mám svokrovcov poliakov a ver mi že zo začiatky to boli debaty že koniec veľakrát som rozprával a ani som nevedel očom sa rozprávam a dopodlo to dobre...
Ja nemávam nejaký extra stres, ked mám spoznať alebo som spoznávala rodičov partnera. To sa časom utrasie a je fajn. Ja mám stres, ked sa má môj partner stretnúť s mojimi rodičmi
ja som to mala haluzné, s priatelom sme boli spolu dva dni keď ma zoznámil s jeho rodičmi pretože som šla u nich na jednu oslavu a potom som spala u nich ... no a keďže rodičom doma povedali, že mmá prísť kamarátka jeho sestry....potom že jeho kamarátka...a nakoniec z toho vysvitlo že som jeho priateľka tak jeho mamka hneď na neho vybehla že "dobre ste nás ojebkali" taže sme sa pobavili a bolo dobre viac som sa bála, keď som išla k babke jeho...jednej aj druhej
takže z osobnej skúsenosti...nestresuj sa, je to pohoda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ale dobre to dopadlo,nemaj stres,uvoľni sa veď o nič v podstate nejde,nesmieš to brať tak že bože čo sa stane keď poviem hento.Buď slušný,uvolnený a zdvorilý,ako bolo vyššie v komentoch spomínané a pôjde to aj samo
A ak to nie sú nejakí zažratí kresťania či ortodoxné židy tak to bude v pohode.
takže z osobnej skúsenosti...nestresuj sa, je to pohoda