Čo keď sa chcem stretnúť s babou čo býva na druhej polke slovenska? Ja býv v Bratislave a baba v Humennom. Chcem sa cez leto s ňou stretnúť. Je to ďaleko tam ale zas ona to ma sem daleko. Nejaké rady?
Aké rady? Veď buď budete cestovať a stretnete sa alebo ostanete doma. Vlaky sú zadarmo, keď sa stretnete niekde na pol ceste, tak ani cestovať pol dňa nemusí jeden z vás.
staci len chciet ked sa stretnete na polceste, stale to bude dost, ale.. to musite sami vediet ci vam to za to stoji, ziadny velky problem to ale nie je
pravdepodobne z toho nic nebude ale stretnut/stretavat sa samozrejme mozte ak chcete..
co mam skusenost, tak pokial neplanuju spolocne byvanie blizko seba, komunikacia na dialku ma vo zvyku casom len ochladnut alebo sa uplne stratit .. bohuzial
Ak ju chceš spoznať, tak nevidím dôvod prečo by mala byť vzdialenosť prekážka. Ja sa chystám tiež za jedným chalanom do KE, lebo ho chcem spoznať a ani vzdialenosť mi nevadí. Lebo ak raz niekoho chceš stretnúť tak neexistujú prekážky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
co mam skusenost, tak pokial neplanuju spolocne byvanie blizko seba, komunikacia na dialku ma vo zvyku casom len ochladnut alebo sa uplne stratit .. bohuzial
ale su aj vynimky urcite