Už sa vám stalo, že človek, ktorého ste si "objednali" cez internet vyzeral lepšie v skutočnosti než na fotkách? Očakávate vôbec, že pokiaľ niekto pôsobí na fotke menej atraktívne a sympaticky realita môže byť inde? Sem so zaujímavými storkami.
@obsession ono to je tak ze cez net sa ti lahsie napise co chces ale v realite ti to nejak nevyleze z huby neda sa posudzovat ludi dnes uz fakt podla nicoho je to divny svet divna doba vsetko divne no treba verit ze je ten clovek taka zmes toho co robi na nete a co v realite asi lebo to tak snad nejak bude .... ak to neni fakt svina svinska v tej realite uz na prvy pohlad
@obsession ale samozrejme na tom nete nemozes brat aj vsetko vazne lebo nevies v akom stave to clovek pise v akom rozpolozeni ale treba si spravit taky nejaky celkovy obraz alebo ja neviem co a potom si az robit nazor trochu
viac krat to bol tn opacny pripad ale anko, niektori boli naozaj krajsi v realite a tak napr. pisala som si tu svojho casu s @kalbun par rokov, myslim ze som obsolutne vobec nevedela ako vyzera cize so msa obavala ze je to nejaky podivny freak, a potom sme sa stretli, a celkom usiel aj ked, bola som opita
@obsession ty si taka spravodliva spravna uprimna a vsetko taketo podobne osoba a to je super sice obcas pises blbosti co nemusi kazdy pochopit ze to myslis len zo srandy ale to je ich chyba si super birdzacka a malo by byt takych viac o moc viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov