Stretla som presne takeho isteho cloveka...je to nahoda???
ahojte ja len tak lebo no by ma to zaujimala no tak zacnem ked som bola mladsia tak som ako kazda ina holka kecala s kamoskami akeho chcem priatela a neviem ci kto to vypocul ale prisla som si ciernovlaseho s bradkou ,uzasnym srdieckom,aby ma lubil,aby
no tak vies mam lebo uz mam na seba vela veci danych vies porste nemam matkua otec?? otec je 3 tyzdne na cechach v pracia ja ssa cely zivot staram len o seba samu a o sestru tak myslis pubertu este mam?
@5 Ale ved nenic stastie za kazdu cenu, dokelu. NIekde by som toto tiez napisala, ale toto znelo tak normalne - ona nepovedala, ze 'kvoli nemu nevidi nic ine, cely svet je najuzasnejsi do konca zivota a idu zit stastne az do smrti, tra da'
ahoj,....... no tak podla mna...........mozno ti klame aleneviem ako dlho ste spolu takze neveiem ci by ti vobec dokazal tak dlho klamat ale mozno to je osud .............drzim palce
znieš síce tak na štrnásť, ale dobre... náhoda to nie je.
ja som tiež stretol presne takú holku o akej som tajne sníval... presne tak vyzerá, presne taká je, má presne tie isté pyžamá ako som si vtedy predstavoval, aj tričká, a tak...
ale našťastie má aj niečo naviac, inak by bola nuda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a myslis, ze uzs mas naozaj pubertu za sebou v 16?
ale zvlastne, ze si sa rzhodla ze ake ma mat stastne cislo
aspon niekomu vyslo
prajem vela laasky
@5 Ale ved nenic stastie za kazdu cenu, dokelu. NIekde by som toto tiez napisala, ale toto znelo tak normalne - ona nepovedala, ze 'kvoli nemu nevidi nic ine, cely svet je najuzasnejsi do konca zivota a idu zit stastne az do smrti, tra da'
Aj ja prajem vela stastia
ja som tiež stretol presne takú holku o akej som tajne sníval... presne tak vyzerá, presne taká je, má presne tie isté pyžamá ako som si vtedy predstavoval, aj tričká, a tak...
ale našťastie má aj niečo naviac, inak by bola nuda