Ahojte, chcela by som vedieť, či by ste dali svojmu otcovi druhú šancu, keby vás ako 10 ročné dieťa opustil, odišiel do zahraničia. Pred tým by ste s ním zažili veľa zážitkov ako rybačky, turistiku, lyžovačky, proste by ste s nim mali úžastny vzťah do mom
asi by som sa s ním chcela stretnúť na tvojom mieste, život je príliš krátky na to, aby sme sa takto na niekoho hnevali, a ak vravíš že predtým ste mali dobrý vzťah...
Naveky to bude tvoj otec a toho máš jedného a žiadneho iného nikdy mať nebudeš. Stretol by som sa s ním. V prvom rade by som sa ho spýtal prečo, prečo sa rozviedli. Nechcel by som vedieť iba stanovisko mamy ale aj otca. Nikdy nemôžeš vedieť čo presne medzi nimi bolo a čo neklapalo tak ako malo. Čo všetko ti možno nepovedal, lebo si bola ešte príliš mladá. To hovorím ako z môjho pohľadu keby som bol na tvojom mieste.
tiež by som sa s ním asi stretla, kedže ste mali dobrý vztah... a len kvoli tomu, že sa vaši rodičia rozviedli na veci nič nemení, možno ti vtedy nepovedali dovod.. zváž to poriadne.. len sama vieš, akoby to bolo najlepšie ..
Veď ty si ho odmietala. On nemôže za to, že si bola sprostá a nevedela pochopiť, že sa rozviedli, lebo im to neklapalo a s tebou to nemá nič spoločné. On sa snažil kontakt udržať. Prečítaj si ešte raz čo si napísala. Aj 2x si to prečítaj a tú odpoveď dostaneš aj sama.
Je to tvoja chyba, sama píšeš že s tebou chcel udržať kontakt a ty si ho odmietala. Ak si konečne nabrala rozum, tak sa s ním stretni, ak nie tak sa s ním nestretni, možno si raz uvedomíš aká si bola tupá
mna otec opustil, ked som mala 11, tiez odisiel do zahranicia a odvtedy som ho nevidela, mama s bratom za nim chodia (nechapem naco), ale ja sa nechystam najblizsich....par zivotov ...
Neviem asi hej. Moj foter od nás odišiel keď som mala rok, išiel dakde do riti s inou... Ale ako stretávame sa, aj mama sa s ním kamarátí napriek tomu všetkému čo jej spravil, takže je to v pohode. Ale to je asi iné...
Ja som mala volakedy môjho fotra rada, pretože ma naučil bicyklovať, korčulovať, hrať futbal, plávať, chytať ryby a neviem čo všetko, celé detstvo sme spolu volakam chodili no potom sa odsťahoval, a čím bol starší, tým väčší čudák sa z neho stal, a to nehovorím o jeho nepredstavitelnej lakomosti na čo všetci doplácame ale budiš..teraz bývam len s mamou a neviem mu prísť na meno pretože sa o nič nestará, ani o to minimum, o ktoré by sa mal a celkovo už pre mňa nie je otcom hlavne od predminulého roku, kedy predal auto len preto, aby mi ho nemusel požičiavať a pritom dobre vedel čo pre mňa auto znamená a odmala mi sluboval že mi buď kúpi alebo dá svoje + prestal mi dávať peniaze aj na základné veci a domov nechodí už neviem kolko rokov, takisto sa nebavím s rodinou z jeho strany...ešteže som po maminej strane..čo by som dala za to mať normálneho otca...that´s all..
naši sa rozviedli keď som mala 10 a odvtedy sme sa nestretli.... možno keby on chcel :/ ale aj tak by som sa naňho vykašľala, ale ten pocit, že mu na vás aspoň trocha záleží by ma uspokojil :/ :/
ja som sa tak stretla s otcom, ktorý odišiel keď som mala rok. Mala som asi 7 rokov, keď som sa s ním prvý krát stretla. a stretávame sa možno pár krát do roka.... a nič prevratné to nespôsobilo, sme si dosť cudzí .... nevadilo by mi ani keby som sa s ním nestretla, len by som bola zvedavá.
Urcite by som sa s nim chcela stretnut,lebo tym by som nic nemohla stratit,iba ak ziskat..a je mozne,ze si k sebe opat najdete cestu a potom to moze byt uzasne a bolo by velka skoda prist o takuto sancu..a co by som mu povedala?Nuz to by som asi neplanovala,to musi byt spontanne ,plynuce z poctiov pri stretnuti...mas ,teda,obaja mate velku moznost,tak ju nepremrhajte,drzim palce,aby si sa spravne rozhodla a aby si z toho mala dobry pocit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov